İtiraf ediyorum basketbolda seni yenebilirimitiraf ediyorum futbol oynayamam ama basketbol da üstüme yoktur

o biraz zor ben basketbol dışında voleybol, tennis, masa tenisi, hentbol oynayabiliyorumHiç birisiyle konuşmamama rağmen nedense çok geniş arkadaş çevrem var ve serserisi olsun akıllısı olsun hepsi benle adam gibi konuşuyor ve hiç tanımadığım kişilerden devamlı selam alıyorum. Sanırım halk içinde saygın birisiyim
- - - Eklendi - - -
İtiraf ediyorum basketbolda seni yenebilirim![]()

Ben basketbol ve masatenisi... Zaten bu ikisinde iyiyim. Özellikle masatenisinde uff bir servislerim var 400 km hızla gidior sanırsın
o biraz zor ben basketbol dışında voleybol, tennis, masa tenisi, hentbol oynayabiliyorum![]()

masa tenisinde hileli servisim var benim
Ben basketbol ve masatenisi... Zaten bu ikisinde iyiyim. Özellikle masatenisinde uff bir servislerim var 400 km hızla gidior sanırsın![]()
Baskettede çok feci fake atarım. Maçtaki %100 basket oranımdan dolayı hoca beni takıma aldı. Düşün 5 dklık maçta 4 kere 3 lük atıorsun ve hepside girior. Yalnız karşımdaki takım basketbol kursuna giden harbi oyuncular. Sen düşün abi...![]()
Ben basketbol ve masatenisi... Zaten bu ikisinde iyiyim. Özellikle masatenisinde uff bir servislerim var 400 km hızla gidior sanırsın![]()
Baskettede çok feci fake atarım. Maçtaki %100 basket oranımdan dolayı hoca beni takıma aldı. Düşün 5 dklık maçta 4 kere 3 lük atıorsun ve hepside girior. Yalnız karşımdaki takım basketbol kursuna giden harbi oyuncular. Sen düşün abi...![]()

pelinAslında itraf ediceğim birşeyler var ama bir ben bir de o biliyor![]()

İsminin söylenmesine kızar

ablamın ismiyle karıştırınca kızıyoduİsminin söylenmesine kızar![]()