Maxicep İtiraf Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

AcıYalnızlık

Üye
Herkes iddaaya para yatırırken elbet kendi cebinden para vermediği olmuştur. Dolaylı yollardan cebine para sokmak istemiştir.

Örn : Ben annemin bana verdiği dershane parasıyla [dershane taksitleri değil, içecek vs ihtiyacı] iddaa oynamıştım.

Siz buna benzer neler yaptınız (: ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaşları zorla ortak ederdim :D:D

Revengeful

Emekli Yönetici
Yurtta arkadaşlarla gece bira içiyorduk

Astrosman

Astrosman

Üye
Sahte rapor ile müdürü kandırıp 1 haftalık devamsızlıği sildiğini ve raporuda ben hazırladığım ilaçlarıda internetten buldum. Ben yaptım....

enkazcı

Üye
geçen sene çok değil :d:
bana 1 haftalık rapor verilmesi lazımdı doktor 1 gün verdi bende gidip tarayıcıya attım ve düzelttim kimsede yemedi :d:

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Şuan değil lakin 4 sene evveldi sanırım :)

Gidip kırtasiyeden teşekkür Veya taktir belgesi alırdım ...:p
Bizimkilere gösterirdim :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
çok korkağım :(

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
diğerini hortlattık kilitlendi.

Belki bu tutar :ehe

itiraf ediyorum bugün çok susadım :(

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
itiraf ediyorum futbol oynayamam ama basketbol da üstüme yoktur

cukuleaks

Üye
Hiç birisiyle konuşmamama rağmen nedense çok geniş arkadaş çevrem var ve serserisi olsun akıllısı olsun hepsi benle adam gibi konuşuyor ve hiç tanımadığım kişilerden devamlı selam alıyorum. Sanırım halk içinde saygın birisiyim :)

- - - Eklendi - - -

itiraf ediyorum futbol oynayamam ama basketbol da üstüme yoktur
İtiraf ediyorum basketbolda seni yenebilirim :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Hiç birisiyle konuşmamama rağmen nedense çok geniş arkadaş çevrem var ve serserisi olsun akıllısı olsun hepsi benle adam gibi konuşuyor ve hiç tanımadığım kişilerden devamlı selam alıyorum. Sanırım halk içinde saygın birisiyim :)

- - - Eklendi - - -

İtiraf ediyorum basketbolda seni yenebilirim :ehe
o biraz zor ben basketbol dışında voleybol, tennis, masa tenisi, hentbol oynayabiliyorum :D

cukuleaks

Üye

o biraz zor ben basketbol dışında voleybol, tennis, masa tenisi, hentbol oynayabiliyorum :D
Ben basketbol ve masatenisi... Zaten bu ikisinde iyiyim. Özellikle masatenisinde uff bir servislerim var 400 km hızla gidior sanırsın :ehe
Baskettede çok feci fake atarım. Maçtaki %100 basket oranımdan dolayı hoca beni takıma aldı. Düşün 5 dklık maçta 4 kere 3 lük atıorsun ve hepside girior. Yalnız karşımdaki takım basketbol kursuna giden harbi oyuncular. Sen düşün abi... :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Ben basketbol ve masatenisi... Zaten bu ikisinde iyiyim. Özellikle masatenisinde uff bir servislerim var 400 km hızla gidior sanırsın :ehe
Baskettede çok feci fake atarım. Maçtaki %100 basket oranımdan dolayı hoca beni takıma aldı. Düşün 5 dklık maçta 4 kere 3 lük atıorsun ve hepside girior. Yalnız karşımdaki takım basketbol kursuna giden harbi oyuncular. Sen düşün abi... :)
masa tenisinde hileli servisim var benim

• Beğen
man20

man20

Üye
itiraf ediyorum 1 haftadır biriyle çıkıorum :utan

• Beğen
nokia_belle

nokia_belle

Üye
ben bir kediyim ama bilen yok,miyavvv:D

• Beğen
paki96

paki96

Üye

Karsına kobe yi koyalım 3de 0 cekersin

İtiraf Ediyorum Halı Sahada Cok fena kaleciyimdir :ehe

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Aslında itraf ediceğim birşeyler var ama bir ben bir de o biliyor:)