Maxicep İtiraf Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yaa 3 saat düşündüm itiraf etcek bişi bulamadımm vallaaa... :D :D

hayatımda hiç bişeyi saklamadığım için bulamıyorum yaa itiraf etcek bişi... :):):):)

omayra

Üye
Sürekli kavga eden, bu esnada küfürleri, hakaretleri bağıda çağıra birbirlerine sarfetmekten geri durmayan, kimi gecelerde sabaha kadar bizi uyutmayan, kavga ettikleri gecenin ertesi gününde ise sinirini halılardan alıp balkondan aşağı halı çırpan, evimin içini toz duman eden üst kat komşularımızı, aynı otobüste tıpkı bizim gibi alışverişten dönerken ellerinde torbalarla gördüm. Durağa gelince biz eşimle daha hızlı davrandık, evin yolunu tuttuk. Asansöre binip bizim katta indik. Sonra ben, eşimin karşı çıkmasına rağmen, asansörle bir alt kata indim ve asansörün kapısını açık bırakarak kendi katımıza çıktım, eve girdim :ehe Komşularımızın ellerinde torbalarla, ah vah ede ede merdivenleri çıkmalarını da keyifle dinledim :ehe Kızdırmasınlar kafamı, intikamım acı olur :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve kedi006
leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sürekli kavga eden, bu esnada küfürleri, hakaretleri bağıda çağıra birbirlerine sarfetmekten geri durmayan, kimi gecelerde sabaha kadar bizi uyutmayan, kavga ettikleri gecenin ertesi gününde ise sinirini halılardan alıp balkondan aşağı halı çırpan, evimin içini toz duman eden üst kat komşularımızı, aynı otobüste tıpkı bizim gibi alışverişten dönerken ellerinde torbalarla gördüm. Durağa gelince biz eşimle daha hızlı davrandık, evin yolunu tuttuk. Asansöre binip bizim katta indik. Sonra ben, eşimin karşı çıkmasına rağmen, asansörle bir alt kata indim ve asansörün kapısını açık bırakarak kendi katımıza çıktım, eve girdim :ehe Komşularımızın ellerinde torbalarla, ah vah ede ede merdivenleri çıkmalarını da keyifle dinledim :ehe Kızdırmasınlar kafamı, intikamım acı olur :ehe

alemsin ha abla :D
şunların tel nosunu wer bi bakayım :D

iremm

iremm

Üye
süpermiş bunlar kaçıncı katta oturuyo

omayra

Üye
5. kattalar ama sadece 3. kata kadar yürüyerek çıktılar :ehe

safakk

safakk

Üye
Bugün alamancadan kopya çektiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:kop: birde selinciğimi çoooooookkkkkkkkk seviyorum her ne kadar buracıkta olmasada :blush:

canturgay

canturgay

Üye
Bugün alamancadan kopya çektiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:kop: birde selinciğimi çoooooookkkkkkkkk seviyorum her ne kadar buracıkta olmasada :blush:
şafakk duymayan yoktu alamanca dan kopya çektiğinizi neyini itiraf ediyon ki..:ehe

berfu_91

berfu_91

Üye
"jeLibon" u hep o yumusak sekerlerin adı diye biliyodum.. meger bi markaymıs iki gun once ogrendim :D:D

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
Geçen dersanedeki sınavda dersane 1.sinden acaip kopya çektim.. Sölüom ulan.. Çektim ben kopya çektim.. o yüzden 7. oldum dersanede.. :D

derman_b

Üye
koccaa sınıfta bi tek kopyayı ben çekiyorum inek sınıfın tek kopyacsıyım bn hehe=) hayya hiçbiriniz farketmediniz de hehe=)

omayra

Üye
Dün sınıfımda bir erkek öğrencim sinir krizi geçirdi. İtiraf ediyorum, ilk anda korktum acaba bana vurur mu diye ama öğrencilere belli etmedim. Sonra da kriz geçiren öğrencimi sakinleştirdim :)

CanceR

CanceR

Üye
itiraf ediyorum öss den çok korkuyorum aklıma geldikce sinir oluyorum :)

grp

Üye
oh be sonunda kıza ondan gıcık kaptıgımı söyleyebildim
üstümden bir yük kalktı

delrico

delrico

Emekli Yönetici
çokmu komik hanfendi:nono:o an yerimde olsaydın aynı tepkiyi sende verirdin :ehe

oguzcum üzülme bende senii anlıyorum cünkü benimde basıma geldi böle bisi ama benim escinsel yabancıydı bende adresimi kapattım bi daha bulamadı:oke::kop:

--------------- Ekleme ---------------

oh be sonunda kıza ondan gıcık kaptıgımı söyleyebildim
üstümden bir yük kalktı

arkadasım sende kızlara haksızlık yapıomusun gibime geldi eger sevmıyosan ayrıl derım ben sana ama kız sana soledımı benı sevıyomusun die sölemek zorundasn:nono:

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
itiraf ediyorum annem aramızda yaşayan ilk ve tek melek
hayvanlar alemini izlerken ağlıyor aslanların yediği geyiklere anne sakin ol diyorum yok :)
oğlum yoldan geçerken sağına soluna bak,soğuk dondurma yeme (sıcak dondurma var sanki):D
tanımadığın insanlarla konuşma ,her gece uyumadan ceplerimi kurcalıyor :kop:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
_dumanist_

_dumanist_

Üye
itiraf ediyorum annem aramızda yaşayan ilk ve tek melek
hayvanlar alemini izlerken ağlıyor aslanların yediği geyiklere anne sakin ol diyorum yok :)
oğlum yoldan geçerken sağına soluna bak,soğuk dondurma yeme (sıcak dondurma var sanki):D
tanımadığın insanlarla konuşma ,her gece uyumadan ceplerimi kurcalıyor :kop:
Aynı benim annem yaa:ehe
İtiraf ediyorum 3 seneden beri sevdiğim çocukla dost oldum ve hiç bir şey yokmuş gibi hayatıma devam ettim başta iyidi ama sonunda dayanamayıp sırasının altına küçük bir not bıraktım 'seni seviyorum' diye fakat çocuk hiç bir şey anlamadı başka birisinin yazmış olduğunu düşündü sınıfın içinde rezil etti yazıyı yazanı ben ise utancımdan ne yapacağımı bilemedim.
Aslında söylemezdim bunu ama bu olay olduktan sonra çocuğa olan ilgim azaldı ve her geçen gün kavga etmeye başladık. Yinede mertin bunu duymasını istemem umarım maxicepi bilmiyorsundur :)

• Beğen

omayra

Üye
Uzun zaman önce son mesaj yazılmış ama size bir şey anlatacağım, bir daha konu açmayım dedim. Hem maxililerin de itiraf edecekleri vardır belki :)

Geçen akşam evde bir ses duydum, daha önce hiç duymamıştım, "fiiiuuuvvvv" diye mekanik bir ses. Dışardandır dedim, kulak kabarttım, ses tekrarladı. Eşime seslendim, sen de duyuyor musun dedim, neyi dedi. Ses tekrarladı, bunu dedim. Bu ne yaa dedi... Ses tekrarladı. İkimiz de donduk kaldık ve beklemeye başladık, sesin geldiği yeri anlamak için. Ses tekrarladı... birbirimize baktık. Ben uzaylılar geldi diye arka odaya yöneldim :ehe (açık pencereden geldiler belki de diye :ehe) Eşim evi cin bastı sanmış :ehe Sonra ses bir daha tekrarladı, eşim Allah senin müstehakını versin! işte bundan geliyormuş ya ses dedi.. Elinde yeni telefonumuz vardı :D Şarjı bitiyormuş daaa... Korktuğumuz yanımıza kar kaldı ama sonra gülüştük :D Ama ben hiç böyle şarj bitme sesi duymamıştım yaaaa... :D

• Beğen
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Uzun zaman önce son mesaj yazılmış ama size bir şey anlatacağım, bir daha konu açmayım dedim. Hem maxililerin de itiraf edecekleri vardır belki :)

Geçen akşam evde bir ses duydum, daha önce hiç duymamıştım, "fiiiuuuvvvv" diye mekanik bir ses. Dışardandır dedim, kulak kabarttım, ses tekrarladı. Eşime seslendim, sen de duyuyor musun dedim, neyi dedi. Ses tekrarladı, bunu dedim. Bu ne yaa dedi... Ses tekrarladı. İkimiz de donduk kaldık ve beklemeye başladık, sesin geldiği yeri anlamak için. Ses tekrarladı... birbirimize baktık. Ben uzaylılar geldi diye arka odaya yöneldim :ehe (açık pencereden geldiler belki de diye :ehe) Eşim evi cin bastı sanmış :ehe Sonra ses bir daha tekrarladı, eşim Allah senin müstehakını versin! işte bundan geliyormuş ya ses dedi.. Elinde yeni telefonumuz vardı :D Şarjı bitiyormuş daaa... Korktuğumuz yanımıza kar kaldı ama sonra gülüştük :D Ama ben hiç böyle şarj bitme sesi duymamıştım yaaaa... :D

:kop::kop::kop:
Bu konuyu bilmiordum bu arada ben :) Aklıma gelirse yazarım artık :)