Adamim rompatcherda bir suru yama var ben bunlardan hangilerini aktıf ediyim ?
ama kesinlikle cz2 yi ve modklavyeyi aktive et ve centertext i 
Hayir atmisdim ama ev ekranini degistim simdi duzeldi sanirim, cok tesekkur ederim abi. Iyi bir is ellerine saglik.
Izninle bir sey soruyum Aciklamada --Kendiniz Flash manager a yeni flash ev ekranları eklemek istiyorsanız hafıza kartınızdaki lf\FlashHS ye ismini yazıp dosyasını atın--
diye yazmissin bunu tam anladim. Ben bu konuda bir az acemiyimde, yani fazla bilgim yok/ Daha telefon flaslamayi bu hafta oyrendim, Sizin sayenizdede ilk CFW yazdim telefona.. Begendim, Bundan sonra sizin takipcinizim,
Dilediğiniama kesinlikle cz2 yi ve modklavyeyi aktive et ve centertext i
![]()

Netten home screen bulup o dizine atınca kendi hs nide kullanabilirsin demek dostumHayir atmisdim ama ev ekranini degistim simdi duzeldi sanirim, cok tesekkur ederim abi. Iyi bir is ellerine saglik.
Izninle bir sey soruyum Aciklamada --Kendiniz Flash manager a yeni flash ev ekranları eklemek istiyorsanız hafıza kartınızdaki lf\FlashHS ye ismini yazıp dosyasını atın--
diye yazmissin bunu tam anladim. Ben bu konuda bir az acemiyimde, yani fazla bilgim yok/ Daha telefon flaslamayi bu hafta oyrendim, Sizin sayenizdede ilk CFW yazdim telefona.. Begendim, Bundan sonra sizin takipcinizim,

Tema efekti ve font değiştirmeyi bilenler için paşası :-)Mesela belle flash live i atıcaksan .swf uzantlı dosyanın adını belle yap o klasöre at karışmasın
- - - Eklendi - - -
C2z ne işlerine yarıcakki![]()
Adam değiştirmicekse niye aktif tutsunki abiNetten home screen bulup o dizine atınca kendi hs nide kullanabilirsin demek dostum
- - - Eklendi - - -
Tema efekti ve font değiştirmeyi bilenler için paşası :-)

team wiewer ile kurmama yardım olabilirmisiniz flash hatası verip duruyo
team wiewer ile kurmama yardım olabilirmisiniz flash hatası verip duruyo
Yazılımsal senin sorun önce phonexi kaldır ve ovi suitide ardından önce ovi yi kur teli tanıt ve ardından phonexi kur düzelecektir phonexle flashlar ken file menüsnden rm 697 product kodunu seçcen sonra yine üst menüden firmware den eklicem ve flashlıcan unutma
Demedim sayAdam değiştirmicekse niye aktif tutsunki abi
- - - Eklendi - - -
Yaptığın adımları teker teker söylermsn sırasyla mobilim ben
akuayı kendim yapıyorum bitince yollucam sana Leo 
aynısını yaptım leo daha önceden söylemişti bunu ama yok flash hatası veriyo
Demedim sayakuayı kendim yapıyorum bitince yollucam sana Leo
- - - Eklendi - -
Önce normal v22 kur orjinali bide öyle bi dene
aynısını yaptım leo daha önceden söylemişti bunu ama yok flash hatası veriyo
Cablo driver ları felan var onları iyice temizlemen lazım ardından nokia suite i en sondan phoenixi kur. Nokia suite kurmak zrunda dğlsn de grçi
Bi kç bişey daha atışıcaz 11 12 gbi evde olurum sende olursun dimi![]()

refurbishe bastıktan sonra telefonunu çkar kapat ve kapalı şekilde bağla tamam a bas sonra

hocam oldu heralde yüklmeye başlıyo inş sorunruz yüklenir
- - - Eklendi - - -
hocam yüklendi yama telefon açıldı şuan sadece beyaz ekran var ne yapım
edit: tema yüklememişim herşey oldu teşekkürler
edit: flash ekranı beyaz nasıl düzeltcem