kesinlikle yaparsın resme bak aynısını yap dostumkardeş cfw çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlıkama cfw yi telefona kurma ile ilgili hiç bir bilgim yok. Acaba sizin anlatımınzla kurmayı becerebilir miyim ? Gerekli programları da bilmiyorum sadece phoneix mi gerekli ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
hemen gelir umarımyenı cfw için teşekkurler.ben pek merakla bekleyemıyorum cunku telım garantıdelınk koydugunuzda ındırıcem hazırda dursun telım gelınce hemen çakıcam flashı
tekrardan
![]()

flashlamak için Phonex kafi dostumpeki hangi programlar gerekli
evet kardeşimRm-697 klasorunde sadece sizin cfw dosyaları mı olucak ?
Aynen paşası şimdi artık iftara kadar uyku zamanıKonu Bitti bende bittim artık adam gibi uyuma vakti![]()
bende yatıyom 
Cfw çok güzel olmuş elinize sağlık.Flash ev ekranları filan on numara olmuş.Yanlız benim gene telefon hafızası 72 MB. Sanırsam bu telefondan kaynaklanan bir şey olmalı. Ama benim için bu bir problem değil. Zaten telefon hafızasını sadece Qt için kullanıyorum![]()
hafıza kartına çıkart dosyasını telin hafıza kartına atcam demi
- - - Eklendi - - -
hafıza kartına yüklemeden öncemi çıkartcam yoksa cfw yükledikten sonramı
Phoenix 2011 le yapsak bisey fark eder mi ?
ilk kez yüklüyorum şuan yükleniyormu
- - - Eklendi - - -
bi hata verdi ERROR: Failed to set phone to flashmode çözümü ne bunun
Senin telefonun farklı bişeyi var herhalde artık ne diyim. hard format attınmı?Cfw çok güzel olmuş elinize sağlık.Flash ev ekranları filan on numara olmuş.Yanlız benim gene telefon hafızası 72 MB. Sanırsam bu telefondan kaynaklanan bir şey olmalı. Ama benim için bu bir problem değil. Zaten telefon hafızasını sadece Qt için kullanıyorum![]()
Cfw çok güzel olmuş elinize sağlık.Flash ev ekranları filan on numara olmuş.Yanlız benim gene telefon hafızası 72 MB. Sanırsam bu telefondan kaynaklanan bir şey olmalı. Ama benim için bu bir problem değil. Zaten telefon hafızasını sadece Qt için kullanıyorum![]()