[C5-03] bM_Leo^sFlite_Fire v22.0.007 [30.07.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

pksyn

Üye
kardeş cfw çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık :D ama cfw yi telefona kurma ile ilgili hiç bir bilgim yok. Acaba sizin anlatımınzla kurmayı becerebilir miyim ? Gerekli programları da bilmiyorum sadece phoneix mi gerekli ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: teq1n

yeyen45

yeyen45

Üye
yenı cfw için teşekkurler.ben pek merakla bekleyemıyorum cunku telım garantıde :vur lınk koydugunuzda ındırıcem hazırda dursun telım gelınce hemen çakıcam flashı :oke: tekrardan :tşk:

Masterthone

Masterthone

Üye
kardeş cfw çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık :D ama cfw yi telefona kurma ile ilgili hiç bir bilgim yok. Acaba sizin anlatımınzla kurmayı becerebilir miyim ? Gerekli programları da bilmiyorum sadece phoneix mi gerekli ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
kesinlikle yaparsın resme bak aynısını yap dostum

- - - Eklendi - - -

yenı cfw için teşekkurler.ben pek merakla bekleyemıyorum cunku telım garantıde :vur lınk koydugunuzda ındırıcem hazırda dursun telım gelınce hemen çakıcam flashı :oke: tekrardan :tşk:
hemen gelir umarım :D

pksyn

Üye
peki hangi programlar gerekli

Frkn0640

Üye
linkler gelmiş hemen indirip kurup yorumlarımı yazcam tekrardan teşekkürler

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Rm-697 klasorunde sadece sizin cfw dosyaları mı olucak ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Konu Bitti bende bittim artık adam gibi uyuma vakti :ehe

Frkn0640

Üye
hafıza kartına çıkart dosyasını telin hafıza kartına atcam demi

- - - Eklendi - - -

hafıza kartına yüklemeden öncemi çıkartcam yoksa cfw yükledikten sonramı

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Cfw çok güzel olmuş elinize sağlık.Flash ev ekranları filan on numara olmuş.Yanlız benim gene telefon hafızası 72 MB. Sanırsam bu telefondan kaynaklanan bir şey olmalı. Ama benim için bu bir problem değil. Zaten telefon hafızasını sadece Qt için kullanıyorum :)

Frkn0640

Üye
Cfw çok güzel olmuş elinize sağlık.Flash ev ekranları filan on numara olmuş.Yanlız benim gene telefon hafızası 72 MB. Sanırsam bu telefondan kaynaklanan bir şey olmalı. Ama benim için bu bir problem değil. Zaten telefon hafızasını sadece Qt için kullanıyorum :)

ilk kez yüklüyorum şuan yükleniyormu

- - - Eklendi - - -

bi hata verdi ERROR: Failed to set phone to flashmode çözümü ne bunun

krajer

Üye
Phoenix 2011 le yapsak bisey fark eder mi ?

Frkn0640

Üye
sorunumun cevabı yokmu yafff :angry:

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına çıkart dosyasını telin hafıza kartına atcam demi

- - - Eklendi - - -

hafıza kartına yüklemeden öncemi çıkartcam yoksa cfw yükledikten sonramı

farketmez

- - - Eklendi - - -

Phoenix 2011 le yapsak bisey fark eder mi ?

onunlada oluyordur olmazsa 2012 ile deneyin

- - - Eklendi - - -

ilk kez yüklüyorum şuan yükleniyormu

- - - Eklendi - - -

bi hata verdi ERROR: Failed to set phone to flashmode çözümü ne bunun

Aynı işlemi tekrar tekrar yapın görmezse bilgisayarda nokia ile alakalı ne var ne yok silip baştan yükleyin

- - - Eklendi - - -

Senin telefonun farklı bişeyi var herhalde artık ne diyim. hard format attınmı?

yeyen45

yeyen45

Üye
- - - Eklendi - - -

hemen gelir umarım :D[/QUOTE]

umarım :)

Software95

Bence navifrim"den v22 dosyalarını tekrar indir RM-697 ile değiştir.Sonra Orjinale döndür daha sonra sert format atarsan belki düzelir.(Bunları yaptıktan sonra bu cfw yükle düzelmesi lazım)

Frkn0640

Üye
nokia ile ilgili herşeyi silip yükleyecem inş sorun çıkmaz bu sefer

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Bu benim telofon kaderim :D Yapacak bir şey yok :D

Üst Alt