[C5-03] bM_Leo^sFlite_Fire v22.0.007 [30.07.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Elinize sağlık tel hafızası 112,9 MB geldi

yeyen45

yeyen45

Üye
phoenix-firmware update-options'a gırdıgımızde kırmızıyla cıkan yazıyı yıne delete ıle kaldırıyoruz di mi ?

Frkn0640

Üye
leo hocam hani phoenix le flashlarken bi ekran geliyor işte usb çıkar tak bataryayı çıkar tak gibisinden onları yapcazmı

bthn1

Üye
C5-03 için hayırlısı olsun beğenmediğim bir icon paketi ama v30 çıkana kadar bunu kullanıcagım max ram kac gördnüz ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
leo hocam hani phoenix le flashlarken bi ekran geliyor işte usb çıkar tak bataryayı çıkar tak gibisinden onları yapcazmı

Usb çıkar telfnu kapat snra bağla grür grmezse bdaha yap

- - - Eklendi - - -

C5-03 için hayırlısı olsun beğenmediğim bir icon paketi ama v30 çıkana kadar bunu kullanıcagım max ram kac gördnüz ?

Hard reset sonrası minimum zorlamada ben 62.65 grdüm

bthn1

Üye
Başarılı olmuş v30 a kadar başka cfw cıkarmayın bence =)

Frkn0640

Üye
gene flash hatası verdi offf nasıl yapcam

- - - Eklendi - - -

Başarılı olmuş v30 a kadar başka cfw cıkarmayın bence =)

nasıl yüklüyoz bi anlatabilirmisin bide phoenix sürümün kaç

bthn1

Üye
2012 indirdiğin cfw dosyalarını olduğu gibi Phoenix>Product>RM-697 Klasörüne atıyorsun
phoenix i acıp open product seciyorsun ordan rm-697 yi seciyorsun
flashing kısmından firmware update e geliyorsun ... kısmından klasörü secip dead phone tıklayp refurbish diyorsun.

Frkn0640

Üye
2012 indirdiğin cfw dosyalarını olduğu gibi Phoenix>Product>RM-697 Klasörüne atıyorsun
phoenix i acıp open product seciyorsun ordan rm-697 yi seciyorsun
flashing kısmından firmware update e geliyorsun ... kısmından klasörü secip dead phone tıklayp refurbish diyorsun.

öle yaptımda şöyle bi hata verdi
ERROR: Failed to set phone to flashmode

bthn1

Üye
telefonunu kapat hattını + hafıza kartını cıkart tel kapalıyken telefonunu pc ye tak elleme bu işlemleri yap.

Frkn0640

Üye
telefonunu kapat hattını + hafıza kartını cıkart tel kapalıyken telefonunu pc ye tak elleme bu işlemleri yap.
şuan aynısı yapıyorum sonuçları yazcam bide bu refurbish tıkladıktan sonra bi pencere geliyo ben ona direk ok deyip bekliyorum

Edit: gene flash hatası verdi :ağlarım:

pksyn

Üye
Kardeş benim bir kaç sorum olacak 1) cfw atmadan önce rehber ve hafıza kartındakileri yedeklemem gerekir mi ? 2) telefonu bilgisayara açıkken mi yoksa kapalıyken mi bağlamalıyım? 3) telefonu hangi modda bağlamalıyım ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

bthn1

Üye
şuan aynısı yapıyorum sonuçları yazcam bide bu refurbish tıkladıktan sonra bi pencere geliyo ben ona direk ok deyip bekliyorum

Ok deyip beklemiceksin
Orda yazanları teker teker yap batarya cıkart usb tak falan falan

Frkn0640

Üye
Ok deyip beklemiceksin
Orda yazanları teker teker yap batarya cıkart usb tak falan falan

iftardan sonra bi deneyim ama onu beklerken de geliyo o flash hatası onları yapana kadar

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye

Flash hatası mı verdi? Telefon flashtan sonra local moddamı kalıyor?Eğer öyle ise hatayı verdikte sonra usb kablosunu çıkar bataryayı cıkar telefona aç.Büyük ihtimalle açılacaktır ve cfw yüklenmiş olucaktır.

mv_9522

Üye
Ya arkadaslar ben yaptim amma nedense bende ana ekran da hic bir sey yok, tamamemen ak gorunuyor, ne sat, ne bir sey. hNe yapmam gerekiyor??????????

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına flash ev ekranlarını atmamıssın

mv_9522

Üye
Hayir atmisdim ama ev ekranini degistim simdi duzeldi sanirim, cok tesekkur ederim abi. Iyi bir is ellerine saglik.

Izninle bir sey soruyum Aciklamada --Kendiniz Flash manager a yeni flash ev ekranları eklemek istiyorsanız hafıza kartınızdaki lf\FlashHS ye ismini yazıp dosyasını atın--
diye yazmissin bunu tam anladim. Ben bu konuda bir az acemiyimde, yani fazla bilgim yok/ Daha telefon flaslamayi bu hafta oyrendim, Sizi​n sayenizdede ilk CFW yazdim telefona.. Begendim, Bundan sonra sizin takipcinizim,

Üst Alt