Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
orjinal rom yüklemek mümkün olur mu tekrarda. yok sa bizim işzor gibi duruyor.

eğer odin ile flashlamayı yapamadıysan cm9 ve cm7 romları üzerinde rommanager var flash clockworkMod recovery seçeneği ile cwm recoverysini yükleyebilirsin.Orjinal rom içinse odin programı ile orjinal romu flashlayabilir yada daha önceden almış olduğun rom yedeğini geri yükleyebilirsin.

- - - Eklendi - - -

Bu arada aklıma geldi cm9 romu yüklüyken download modu çalışmıyor yani herhangibir başka rom yükledikten sonra recovery i yüklemeyi tekrar dene

nsren

nsren

Üye
eğer odin ile flashlamayı yapamadıysan cm9 ve cm7 romları üzerinde rommanager var flash clockworkMod recovery seçeneği ile cwm recoverysini yükleyebilirsin.Orjinal rom içinse odin programı ile orjinal romu flashlayabilir yada daha önceden almış olduğun rom yedeğini geri yükleyebilirsin.

- - - Eklendi - - -

Bu arada aklıma geldi cm9 romu yüklüyken download modu çalışmıyor yani herhangibir başka rom yükledikten sonra recovery i yüklemeyi tekrar dene

kardes sabahtan beri benimle ugrasiyorsun. ama ama ama evet degdi. evet vatana millete hayirli olsun dimdu gelelim adimlara. biliyorsun odin görmüyordu. evet senin dedigin dogru cikti. cm9 dan dolayi gormuyotmus. cm7 yukledim ve gordu. sonra dedigin yollari adim adim uyguladim ve sinuc mukemmel. su anda ayni senin videodaki gibi:):) allah razi olsun bir ara telefon gitti sandim. meger ne kadar eksik yuklemisim ilk kurulumda. o kadar acemi degilim diyordum. o kadar usta olmadigimi ogrendim:):) hadi bir el at su kamera isinide halledelim:):):)

Otroligt

Otroligt

Üye
Güncellemeleri takip edeceğim sağol :good: Kamera önemli olmasa idi yüklerdim ama beklemekte yarar var :)

nsren

nsren

Üye
baska bir kamera ismi vermissin olur mu acaba. tekrar tesekkurler.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar camera icin fix dosyasini konuya ekledim sadece flashlayin

- - - Eklendi - - -

kardes sabahtan beri benimle ugrasiyorsun. ama ama ama evet degdi. evet vatana millete hayirli olsun dimdu gelelim adimlara. biliyorsun odin görmüyordu. evet senin dedigin dogru cikti. cm9 dan dolayi gormuyotmus. cm7 yukledim ve gordu. sonra dedigin yollari adim adim uyguladim ve sinuc mukemmel. su anda ayni senin videodaki gibi:):) allah razi olsun bir ara telefon gitti sandim. meger ne kadar eksik yuklemisim ilk kurulumda. o kadar acemi degilim diyordum. o kadar usta olmadigimi ogrendim:):) hadi bir el at su kamera isinide halledelim:):):)

Kamera icin 5 inci maddedeki kamera fix patchini rom yukler gibi yukle ancak hicbir wipe yada formatlama islemi yapma sadece yukle ve yeniden baslat

samoçam

Üye
arkadaşlar hiç bir uygulama açık değilken kaç mb ram gözüküyo yAni tel boştayken kaç mb ram gözüküyo

nsren

nsren

Üye
arkadaşlar hiç bir uygulama açık değilken kaç mb ram gözüküyo yAni tel boştayken kaç mb ram gözüküyo

bende 2,3.6 yukluyken herseyi kapatinca 90 mb yer kaliyordu, bunda isr hersey kapali iken 197 mb bosluk gordum. gereksiz uygulamalar kaldirilmis

samoçam

Üye
bende 2,3.6 yukluyken herseyi kapatinca 90 mb yer kaliyordu, bunda isr hersey kapali iken 197 mb bosluk gordum. gereksiz uygulamalar kaldirilmis

Bendede su anda aynı sürüm yüklü 107 mb boş yer var ve bana çok az geliyo bide oyun performansı nasıl aynımı dahamı iyi yoksa kötümü

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Bendede su anda aynı sürüm yüklü 107 mb boş yer var ve bana çok az geliyo bide oyun performansı nasıl aynımı dahamı iyi yoksa kötümü

Bunu denemenin en kolay yolu temple run oynamak.Stock romda kasma donma ve takilmalar yapiyor bilindigi uzere.Cm9 da ise bir iphone kadar akici oynaniyor.

nsren

nsren

Üye

aslinda hic oyun denemedim. fakat kamera onemli degil diyorsan hic durma hemen yukle gercekten yeni bir telefon almis gibi olacaksin, eski haline bin basar, hele birde bs player arm7 yedi kur vd gorsellik ile performans nasil oluyor gor,

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
aslinda hic oyun denemedim. fakat kamera onemli degil diyorsan hic durma hemen yukle gercekten yeni bir telefon almis gibi olacaksin, eski haline bin basar, hele birde bs player arm7 yedi kur vd gorsellik ile performans nasil oluyor gor,

Hala kamera kamera diye soylenmeden once bir konuya bakmayi deneyin kamera icin fix dosyasini yayinladim artik kamera diye bir sorunumuz yok.

germir

germir

Üye
selam sadık hocam ben yeniyim pek anlamıyorum adroid rom yüklemeden yardımcı olursan sevinirim pm attım heralde görmedin

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada oyun icin temple run sizi ikna edemezse nfs shift oyununu yukleyin ve acin hatta mumkunse bir stock romlu galaxy w ile ayni anda acin.Siz coktan yarisa baslamisken stock romlu galaxy w hala loading ekraninda bkliyor olacaktir.Yada real racing 2 yi deneyin stock romda sensor hareketini bile gec algilarken cm9da son derece akici oynaniyor ;)

- - - Eklendi - - -

selam sadık hocam ben yeniyim pek anlamıyorum adroid rom yüklemeden yardımcı olursan sevinirim pm attım heralde görmedin

Su an mobil oldugum icin takip etmek brz zor oluyor burasini daha fazla doldurmayayim ozelden basitce aciklayacagim

nsren

nsren

Üye
Hala kamera kamera diye soylenmeden once bir konuya bakmayi deneyin kamera icin fix dosyasini yayinladim artik kamera diye bir sorunumuz yok.

cok ozur dilerim rayin ustad:-) cepten giriyorum o yuzden konu hep so mesajdan aciliyor, ilk sayfayi goremiyorum,sen soyleyince haberim oldu, hemen bakiyorum ilk sayfaya:-):-) kizma ustad:-)
Birde birşey soracağım. Bütün işlemleri baştan or yapmak gerekiyor yoksa sadece kamera ekinin mi yapılması gerekiyor

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
cok ozur dilerim rayin ustad:-) cepten giriyorum o yuzden konu hep so mesajdan aciliyor, ilk sayfayi goremiyorum,sen soyleyince haberim oldu, hemen bakiyorum ilk sayfaya:-):-) kizma ustad:-)
Birde birşey soracağım. Bütün işlemleri baştan or yapmak gerekiyor yoksa sadece kamera ekinin mi yapılması gerekiyor

Onemli degil sadece kamera fixini uygulamak yeterli.Bu arada bana ustad demeyin ben sadece ingilizcesi biraz iyi ve biraz merakli birazda arastirmaci bir kullaniciyim :) Asil tesekkuru xda daki arco68 e yapin herseyi yapan o ben sadece sizler icin ceviriyorum :)

nsren

nsren

Üye
olsun emek veriyorsun m bile yeterli. Eline emeğine sağlık. Şu İngilizce'yi sevemedim gitti.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
olsun emek veriyorsun m bile yeterli. Eline emeğine sağlık. Şu İngilizce'yi sevemedim gitti.

Tesekkur ederim bu arada sohbet muhabbet guzel ancak bunun icin hem konuyu hemde uykumuzu dagitmayalim :) Sabah gorusmek dilegiyle iyi geceler bu gunluk bu kadar android yeter :)

nsren

nsren

Üye
evet arkadaslar. merak edenler icin söylüyorum. mukemmel oldu artik kamerada calisiyor. tekrar tesekkurler. ingilizcene saglik:)

samoçam

Üye
Belki yeri burası değil ama bişey sorcam siz bilirsiniz telefonun kutusunda 512 mb ram yazıyo ancak telefonda 351b ram gözüküyo bunun sebebi ne olabilir

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun geri kalan rami sistem tarafindan ekran karti olrak kullaniliyor.Yani ram paylasimli kullaniliyor.

Üst Alt