Cyanogenmod 9 Kurdum En Sonunda | Benden sıfır aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Cyanogenmod 9 Kurdum En Sonunda | Benden sıfır aldı
Tek hatası kamera. Bir çok özellik görünmez yapılmış artık mecburen 5-6 sahne modundan başka 3-4 ayar değiştirebiliyoruz. Ayrıca video çekmek imkansız. Çok aşırı kasıyor ki ben bu kasmayı orjinal romda görmedim.

Kamerasını es geçersek CM9 sorunsuz. İstediğim bütün ayarlar var. Mesela, ev ekranı sayısı. Hatta işlemciye overclock bile programsız yapılabiliyor. Hemen Angry Birds Space denedim kasma yok.

Piksellenmeden çok şikayet ederdim, ancak Android 2.3.4'e overclock için flaşladığım boot dosyası sonucu yine piksellenme oluştu ancak kasma yaşamadım. Aynı piksellenme CM9'da da var ancak artık şikayet kaynağım değil.

Ancak kamerayı es geçme HD çekimleri olmayan bir telefon anlamına gelir ki bu da CM9'dan dönmem için çok önemli bir neden. Güya sürücüleri sıfırdan yazıyorlar ya da modluyorlar. Kamera, orjinal ICS'de daha çok özellik içerip daha az kasarken CM9 ile hayal kırıklığı yaşadım.

Sonuç:

Deneyebileceğim en son şeyi de denedikten sonra ICS'nin telefonuma göre olmadığını anladım.

En sevdiğim Timescape ve çağrı kaydı widgeti özelliği ICS'de yok.
ICS'de kamera ayarları çok kısıtlı.
ICS'de akıcılık tamamen yok edilmiş.
Özel romlar sadece ek özellikler getiriyor, sistemin performansına etkileri minimumda. Yani orjinal severler için tamamen gereksizler.
JB gelmeyene veya ICS'deki kamera sorunu halledilene kadar bir daha asla ICS'yi (özel romlarda dahil) düşünmek istemiyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben cm10u beğendim şuan sadece f.u.l.l hd video izlemede hata var

Türe

Türe

Üye
S2 gelsin hemen cm10 deneyeceğim Madness dosyalar hazır :eller:

- - - Eklendi - - -

Cihaz 1-2 güne geliyormu bu arada :gul:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sağlık olsun adaş :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Video çekimi için lg camera pro kullanabilirsiniz ben orjinal romda bile program kullanıyordum :ehe

PriZm

PriZm

Üye
bende böyle bir konu açsam ne yazardım acaba:hmmm

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

Fixlendi onu kullanıyordum. İzlerken sorun oluyor
ben zaten çok nadir video çekerim. Çekerden lg camera kullanıyorum. Daha çok fotoğraf çekerim fotoğraf çekimi içinde Hdr camera+ kullanıyorum

enes-1907

enes-1907

Üye
kardeş sendeki cm10 dan ekran görüntüsü paylaşırmısın...eğer beğenirsem bnde yüklücemde cm9 hiç güzel değil furkanın dediği gibi denedim.

TheMadness

TheMadness

Üye
Bu romdan memnunmusun ? Sarj - performans bakimindan birkac sey yazabilirmisin benim icin ?
Şarj konusunda iyi omega rom kadar iyi olmasa da. Fakat performansı mükemmel. Çok stabil olmuş eksikleri var tabiki çünkü daha alpha. Dediğim gibi cm10 ile alakalı olmayabilir çünkü paranoid rom kurulu. CM10 kullanıyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir iddia ortaya atıyorum: Kasan sistem size akıcı geliyor bu yüzden bir tek ben sistemden şikayetçiymişim gibi oluyor. Yani siz piksellenmeyi normal kabul ediyorsunuz, oysa ki ben bunu asla kabul etmiyorum o yüzden çok sorun yaşıyormuşum gibi geliyor.

Özel romlara baktım da; şuan CM7 yüklü telefonumda (Android 2.3.7). En iyisi CM diyorlar ancak ben ciddi bir gelişme görmedim. Tamam ev ekranı falan daha ayrıntılı düzenlenebiliyor bu da sisteme gömülmüş Launcher'dan kaynaklanıyor yani sistemin kendi ev ekranı falan değilmiş bunu öğrendim. E ben şuan CM'de bulunan Launcher'ı hiç beğenmedim kullanışlı değil, Go Launcher çok daha iyiydi. Piksellenme sorunu sadece orjinal Android 2.3.4 romunda yok onun dışındaki orjinal/özel tüm romlarda bu sorun var. Ben bu yüzden artık bu piksellenmeyi sorun kabul etmiyorum aynen nezleyi hastalıktan saymamamız gibi.

Video çekimi için lg camera pro kullanabilirsiniz ben orjinal romda bile program kullanıyordum :ehe

Yok o da kasıyor, çare değil :s

sağlık olsun adaş :D

Bana mı CM9'a mı? Zira CM9 kasıyor, telefon değil :) Orjinalde aşırı akıcı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt