satış rakamları arasıda 3 milyon filan vardı heralde yakındır geçmesi

nokia batmaz ama bu satış rakamları artık pek fazla oynamaz çevremdeki kimse yeni telefon alıcağı zaman nokialara bakmıyo 300 liraysada gidiyo galaxy y filan bakıyo artık apple gibi samsungunda adı geçiyo kızlar bile anlıyo artık bu işlerden. benim telefonu eline aldı kız arkadaşım(kankim manasında arkadaş) amoled demi bu dedi marketi filan kurcaladı![]()
) hala Nokia -en azından Türkiye'de- lider.Akıllı telefon pazarında ise marka düşkünü olunmadığı sürece Nokia telefonlarada bakılıyor.Şuanlık öyle çok aman aman bir cihaz üretmediği için durum bu.Sen mesela 2000 lira bütçen varken doğal olarak 2.000 TL'lik Galaxy SIII, HTC One X, 4S arasından seçim yapıyorsun gidipte daha iyisi ve bütçende yeterliyken belli bir kesime hitap eden Nokia 808'i almıyorsun.Zaten başka yüksek fiyatlı cihazı şuanlık yok Türkiye'de.Lumia'lar Türkiye'de olmadığından o konuda yorum yapamayız.samsung ve apple aldı başını gitti s voice siri voice search tereyağı iosun diğer özellikleri marketleri filan yürüdü adamlar. Ben nokia kullanıcısı olsam available app store and apps on google play store sadece bunu görmekten kafayı bozardımBence Nokia üst segmentte tutunamaz bundan sonra orta ve alt segmentte devam etsin![]()
neyse artık
haram bana n9 sanki kardeşim kredi kartı bulamıyorum ama en geç bayramda maaşı alınca alacağım

nokia s40 la şaha kalkar bundan sonra kalkabilirse

nokia s40 la şaha kalkar bundan sonra kalkabilirse

Huawei çinde devlet eliyle iş yapıyor da ondan Nokia kasımda çin pazarına dalsın bi gör sen o zaman

Dalsaydı keşke bu kadar bekleyip garip hareketler yapacağına![]()

Çin kolay iş değil Süleyman ım saçma işlerin nedeni ve amacı zaten belli.
dediğim gibi abim bence orta ve alt segmentte kalmalıüst segmentte nokia alan yok zaten media marktta samsunga özel bir bölüm yapmışlar kentparkta hayran kaldım nexuslar notelar s2 ler s3ler w ler ace ler s ler aklınıza gelebilcek bütün galaxyler
Hala ulaşamadı o amacadediğim gibi abim bence orta ve alt segmentte kalmalı
üst segmentte nokia alan yok zaten media marktta samsunga özel bir bölüm yapmışlar kentparkta hayran kaldım nexuslar notelar s2 ler s3ler w ler ace ler s ler aklınıza gelebilcek bütün galaxyler
üst segmentte nokia alan yok zaten media marktta samsunga özel bir bölüm yapmışlar kentparkta hayran kaldım nexuslar notelar s2 ler s3ler w ler ace ler s ler aklınıza gelebilcek bütün galaxyler
Üst segmentte zaten Nokia yok -.- 2000 liralık bir Nokia var mı ? 1500 TL'lik telefonlara bakılınca Nokia'nın telefonları orta segmentte olmuş oluyor.Şimdilik.