Memleketimin radyosunu gurbetten dinleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
Memleketimin radyosunu gurbetten dinleme
arkadaşlar memleketimde ilçesinde radyo kanalı var ailece onu dinleriz ama şuan yüzlerce kilometre uzaktayız frekansı ayarlıyorum burdan kanallar çıkıyor ben orayı dinlemek istiyorum buyük radyoların sitesi oluyor ordan dinliyorsun ama bizim radyo küçük sitesi yok ne kullanabiliriz eğer yardım ederseniz minnettar kalırım

anılbaran

anılbaran

Üye
valla radyonun frekansı yere göre degişir.Mesala Best fm balıkesir frekansı 95.50 ama İstanbulun farklı . O yüzden onu radyoyu ara sor derim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadaşlar memleketimde ilçesinde radyo kanalı var ailece onu dinleriz ama şuan yüzlerce kilometre uzaktayız frekansı ayarlıyorum burdan kanallar çıkıyor ben orayı dinlemek istiyorum buyük radyoların sitesi oluyor ordan dinliyorsun ama bizim radyo küçük sitesi yok ne kullanabiliriz eğer yardım ederseniz minnettar kalırım
Cevap veriyorum ne zaman internet radyosu kurarlar yada uydu üzerinden yayına geçerler o zaman dinleyebilirsin.
Normal şartlarda fm bandı üzerinden başka bir şehirde aynı radyoyu (genel radyolar hariç) dinlemen imkansız hatta imkansız ötesi

anılbaran

anılbaran

Üye
bende :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt