Nokia Lumia 610'un özel versiyonunu üretti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 610'un özel versiyonunu üretti!
Nokia, daha önce The Dark Knight Rises filmine özel olarak Lumia 900′ü tasarlamıştı. Nokia şimdi de Quicksilver ile ortaklaşa ürettiği Lumia 610 modelini duyurdu.

Nokia firmasının, mali olarak zor dönemler geçirdiği şu günlerde bu tarz anlaşmalar yaparak satışlarını arttırmayı amaçladığı görülüyor. Lumia 610'un bu özel üretimi orijinal versiyonundan çok da farklı görünmüyor. Telefonda fazladan 20 adet Quicksilver duvar kağıdı bulunuyor. Ayrıca arka kapağa Quicksilver logosu deseni verilmiş. Aynı şekilde telefonun ön tarafına da markanın logosu eklenmiş.

Nokia Lumia 610'ün bu özel versiyonunun satışları ne kadar etkileyeceğini bilemiyoruz ancak etrafımızdaki kullanıcılara baktığımızda koyu Quicksilver hayranı bulmak zor olsa gerek. Bunun yanı sıra herhangi bir ürünün 'özel üretim' adı altında satılan bir versiyonunun olması kullanıcılara çekici gelebilir.

[video=youtube;jxeKvGMrT-Q]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jxeKvGMrT-Q#t=0s[/video]
(teknolojioku)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bir yerde 600 yazıyor bir yerde 610.:ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
fena bir rant oluşturmuşlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kullanici kitlesini genişletmek icin yapilan işler bunlar. Aslinda aldigi telefona hic onem vermeyen birisi bile sirf dark knight rises veya quiksilver edition oldugu icin bu telefonu tercih edebilir. Ayrica quiksilver ulkemizde pek populer olmasa da ozellikle avustralya kanada ve abd gibi ulkelerde cok sevilen bir markadir.

• Beğen
Tepkiler: n000k
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yunus'a katılıyorum. :oke:

aleranol

aleranol

Üye
bence rammstein olsaydı iyi olurdu ben kesin alırdım. :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
pRime.

pRime.

Üye
o tanıtıma harcadıkları paranın ne kadarını karşılayacak acaba?

n000k

n000k

Üye
kullanici kitlesini genişletmek icin yapilan işler bunlar. Aslinda aldigi telefona hic onem vermeyen birisi bile sirf dark knight rises veya quiksilver edition oldugu icin bu telefonu tercih edebilir. Ayrica quiksilver ulkemizde pek populer olmasa da ozellikle avustralya kanada ve abd gibi ulkelerde cok sevilen bir markadir.
turkiye de pahalı ondan pek tanınmıyor sanırsam ve bildiğğim kadar quiksilver sörfçülere daha çok hitab ediyor.. okyanusumuz olmadığı için fazla büyük dalgalaramızda yok :D quiksilver benimde hoşuma gidiyor ama çok pahalı burda yaa..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
turkiye de pahalı ondan pek tanınmıyor sanırsam ve bildiğğim kadar quiksilver sörfçülere daha çok hitab ediyor.. okyanusumuz olmadığı için fazla büyük dalgalaramızda yok :D quiksilver benimde hoşuma gidiyor ama çok pahalı burda yaa..

aslinda cok pahali degil kalitenin hakkini veriyorsun. Evet avustralyada sörfculerin birinci markasi

n000k

n000k

Üye

aslinda cok pahali degil kalitenin hakkini veriyorsun. Evet avustralyada sörfculerin birinci markasi
pahalı abi, burdaki orta kesim alabilir ama bir mühlet başka birşey almaya paran kalmaz..bi short 70-80 lira sanırsam.. yine zenginlere hitap ediyor bence..

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Şahsen benim pek ilgimi çekmedi çünkü dışı değilde içi önemlidir:)
Bu tür özel üretim adı altında olanlar normalden de düşük ayarlı olabiliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu sadece cihazin arkasindaki logodan ibaret performans ve donanim olarak bir fark yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt