!!!!!!!! KARDOM Helal Sanaa :)))) Allah Razı olsun :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
!!!!!!!! KARDOM Helal Sanaa :)))) Allah Razı olsun :D
Evet arkadaşlar huzurlarınızda Kardom'a ( Türe ) teşekkür ediyorum :kıskıs:
Telefona ICS yükledim ekran kilidim yok idi yani hiç bir şey yok idi :D

Konu açtım bunun için Android bölümüne sağolsun bilgili arkadaşlar ellerinden gelenin fazlası ile yardımcı oldular ... ;)

Wipe data yaptım yine olmadı kilit ekranı yok , Rootlayalım dedik cihaz çöktü en son Orijinal rom'u Madness arkadaşım linki ve bilgileri ile zor da olsa bol terli de olsa attım ama yine aynı oldu bu arada geçen süre 6 saat bunları yapmam..Özellikle Flaşlarken Fail hatası ve usb kablosunun çıkması bana zor anlat yaşattı :zzz: 15-20 dk dowload moda bile girmedi o derece..Yine olmamıştı ki sağolsun kardom..

3 mb lık bir program ile işi çözdü :D JB kilidi üstelik :naughty:
Yahu düşünüyorum da bu adama helal olsun garanti çalışıyor linki attı indirdim 1 dk da olay çözüldü :D

Sağolasın KArdom :tebessüm:

(( Türe ))

• Beğen
Tepkiler: Türe

Türe

Türe

Üye
Kardom neler yapıyorsun sen böyle yahu :kıskıs: Estağfurullah kardo kim ne zaman isterse yardım , biz oradayız :tebessüm: Problem çözmek bizim işimiz :ehe

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Kardom neler yapıyorsun sen böyle yahu :kıskıs: Estağfurullah kardo kim ne zaman isterse yardım , biz oradayız :tebessüm: Problem çözmek bizim işimiz :ehe
Aynen öyle kardom :kıskıs: Bu arada özellikle Madness kardeşimi de unutmayayım çok yardımcı oldu o da :)

MrTech

MrTech

Üye
S2 (Serviste) Hayırdır Duvara mı Fırlattın Dayanıklılık Testi Falan :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
fatih bundan sonra makinelere flash falan atmıyoruz :oke:

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Gerçekten telefon ölümden döndü, Süleyman'a da teşekkür ederiz yardımcı olduğu için :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve Türe
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
doctorrr

doctorrr

Üye

KArdişim flash atmasaydım makine açılmazdı yahu :kıskıs: Ama flash atarken neler çektim bundan sonra bilmediğim kernel felan atmayacam :D
harbiden yeniysen telefonu aldıktan bir iki ay sonra bu mevzulara dalacan yoksa böyle uğraşırsın :spr

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Ne demek bildiğim sürece herkese ederim elime mi yapışır :)

Türe

Türe

Üye
Yeni profil müziğim nasıl testereden sıkıldığım için bunu yaptımm :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

harbiden yeniysen telefonu aldıktan bir iki ay sonra bu mevzulara dalacan yoksa böyle uğraşırsın :spr
Yahu sitelerden okuyordum ama uygulama ayrı bir şey bunu öğrendim ama neyse ki artık öğrendik bu işleri de ;) Tecrübe oldu bugün sadece :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Değişik geldi bana ama güzel gibi :)

doctorrr

doctorrr

Üye

Yahu sitelerden okuyordum ama uygulama ayrı bir şey bunu öğrendim ama neyse ki artık öğrendik bu işleri de ;) Tecrübe oldu bugün sadece :)
ha evet :sirit:

- - - Eklendi - - -

benim profil müziğim dinlenebiliyomu bi bakın allasen :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Kardom müzik başlangıcı bomba :D Bir de benimkine bakın kardodan sonra iyi gelir :P:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt