MasteLaa
Üye
!!!!!!!! KARDOM Helal Sanaa :)))) Allah Razı olsun :D
Evet arkadaşlar huzurlarınızda Kardom'a ( Türe ) teşekkür ediyorum 
Telefona ICS yükledim ekran kilidim yok idi yani hiç bir şey yok idi
Konu açtım bunun için Android bölümüne sağolsun bilgili arkadaşlar ellerinden gelenin fazlası ile yardımcı oldular ...
Wipe data yaptım yine olmadı kilit ekranı yok , Rootlayalım dedik cihaz çöktü en son Orijinal rom'u Madness arkadaşım linki ve bilgileri ile zor da olsa bol terli de olsa attım ama yine aynı oldu bu arada geçen süre 6 saat bunları yapmam..Özellikle Flaşlarken Fail hatası ve usb kablosunun çıkması bana zor anlat yaşattı
15-20 dk dowload moda bile girmedi o derece..Yine olmamıştı ki sağolsun kardom..
3 mb lık bir program ile işi çözdü
JB kilidi üstelik
Yahu düşünüyorum da bu adama helal olsun garanti çalışıyor linki attı indirdim 1 dk da olay çözüldü
Sağolasın KArdom
(( Türe ))

Telefona ICS yükledim ekran kilidim yok idi yani hiç bir şey yok idi

Konu açtım bunun için Android bölümüne sağolsun bilgili arkadaşlar ellerinden gelenin fazlası ile yardımcı oldular ...
Wipe data yaptım yine olmadı kilit ekranı yok , Rootlayalım dedik cihaz çöktü en son Orijinal rom'u Madness arkadaşım linki ve bilgileri ile zor da olsa bol terli de olsa attım ama yine aynı oldu bu arada geçen süre 6 saat bunları yapmam..Özellikle Flaşlarken Fail hatası ve usb kablosunun çıkması bana zor anlat yaşattı
15-20 dk dowload moda bile girmedi o derece..Yine olmamıştı ki sağolsun kardom..3 mb lık bir program ile işi çözdü
JB kilidi üstelik
Yahu düşünüyorum da bu adama helal olsun garanti çalışıyor linki attı indirdim 1 dk da olay çözüldü

Sağolasın KArdom

(( Türe ))