Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En Yakın ve net UFO Görüntüleri
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MarjinaL -TR
Üye
Konu Sahibi
En Yakın ve net UFO Görüntüleri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ogzhnoTr
Üye
hevesini kırmıyım ama gereksizler bölümünde post veya konu sayısı profil bilgilerine geçmiyor
MarjinaL -TR
Üye
Konu Sahibi
biliyorum. Burdası daha aktif olduğu için burda açtım.
ogzhnoTr
Üye
oha burasımı aktif sıkıntıdan patlıyorum ben.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Biliyorum bu videoları, yavaş yavaş inanmaya başladım. Bir gün bende görecem Özellikle teleskopu alıp evimizin yanındaki dağın tepesine gece leyin çıkınca
Rambo_FT, youtubeda sirius ufo merkezi başkanı haktan akdoğan ın tv programlarında yaptığı ufolar ile ilgili çok ilginç konuşmaları var istersen bi bak. (haktan akdoğan yazman yeterli)
Rambo_FT, youtubeda sirius ufo merkezi başkanı haktan akdoğan ın tv programlarında yaptığı ufolar ile ilgili çok ilginç konuşmaları var istersen bi bak. (haktan akdoğan yazman yeterli)
Kendisini bilirim, TV'de birkaç programını izledim. En son geçen hafta bir programa katılmıştı programı hatırlamıyorum. Bende Ağrı'da birşey gördüm ama emin olamadım. 5-10 sn. çok uzakta birşey hareket etti ama kestiremeden kayboldu.
Kendisini bilirim, TV'de birkaç programını izledim. En son geçen hafta bir programa katılmıştı programı hatırlamıyorum. Bende Ağrı'da birşey gördüm ama emin olamadım. 5-10 sn. çok uzakta birşey hareket etti ama kestiremeden kayboldu.