En Yakın ve net UFO Görüntüleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
En Yakın ve net UFO Görüntüleri

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
hevesini kırmıyım ama gereksizler bölümünde post veya konu sayısı profil bilgilerine geçmiyor :ehe

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum. Burdası daha aktif olduğu için burda açtım.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
oha burasımı aktif sıkıntıdan patlıyorum ben. :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Biliyorum bu videoları, yavaş yavaş inanmaya başladım. Bir gün bende görecem :) Özellikle teleskopu alıp evimizin yanındaki dağın tepesine gece leyin çıkınca :D

oha burasımı aktif sıkıntıdan patlıyorum ben. :D

Evet burası daha aktif :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
Rambo_FT, youtubeda sirius ufo merkezi başkanı haktan akdoğan ın tv programlarında yaptığı ufolar ile ilgili çok ilginç konuşmaları var istersen bi bak. (haktan akdoğan yazman yeterli)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Rambo_FT, youtubeda sirius ufo merkezi başkanı haktan akdoğan ın tv programlarında yaptığı ufolar ile ilgili çok ilginç konuşmaları var istersen bi bak. (haktan akdoğan yazman yeterli)

Kendisini bilirim, TV'de birkaç programını izledim. En son geçen hafta bir programa katılmıştı programı hatırlamıyorum. Bende Ağrı'da birşey gördüm ama emin olamadım. 5-10 sn. çok uzakta birşey hareket etti ama kestiremeden kayboldu.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi

Kendisini bilirim, TV'de birkaç programını izledim. En son geçen hafta bir programa katılmıştı programı hatırlamıyorum. Bende Ağrı'da birşey gördüm ama emin olamadım. 5-10 sn. çok uzakta birşey hareket etti ama kestiremeden kayboldu.

Senin ufo videonu izledim:) bende köyde görmüştüm ileri geri diyordu (yakınlaşıp uzaklaşıyordu) ama elimde o kadar iyi zoom yapacak kamera yoktu :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
Aynı noktada yakınlaşıp uzaklaşıyordu 10-15dk sonra kayboldu

- - - Eklendi - - -

gece görmüştüm...

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
o zaman ok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt