Nokia '' 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esokmen

esokmen

Üye
    Konu Sahibi
Nokia '' 5800
Arkadaşlar kusura bakmayın. bana kızanlar bu kaçıncı konu diyenler olacaktır ama içimi dökmek istedim.

Geçen 5800'dan sıkıldım artık çok ne olacaksa olsun dedim yeter yani. Daha önceden atmaya cesaret edemediğim cwf yi attım o kadar güzel olduki o kadar olur yani. Symbian Belle Adlı bir cwf arkadaşın eline emeğine sağlık yine tekrar Allah razı olsun. telefon sanki baştan yaratıldı. Telefonuma olan ilgim arttı.
Son zamanlarda burada gördüğüm şey nokia batıyor ölüyor gidiyor intihar etti cart etti curt etti. Şimdi evde kendi uğraşıyla arkadaşlarıyla 5-6 kişiyle koskoca nokia yazılımı çıkaran arkadaşlar bundan gurur duyarak yapıyor. Nokia ise elinin tersiyle 10.000.000 5800 ı atıyor. sonra kaybediyor. Biz Nokia'dan Android için vazgeçmiyoruz bir adım desteği yok ve kaybetmeye mahkum. Başı Sağolsun.

Bütün s60v5 seven ve destek verenlere teşekkürler.

( Konu Yanlış Yerde İse Kusura Bakmayın Arkadaşlar )

• Beğen
Tepkiler: fLuke!

fLuke!

fLuke!

Üye
Haklısın ama desteği var emin ol.Biz hariç.

Symbianize

Symbianize

Üye
bence yeter bu kadar destek yani 3 yillik hatta 4 yillik telefon 10 milyonda olsa daha destek cikmaz

esokmen

esokmen

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın ama desteği var emin ol.Biz hariç.

aynen kardeşim.

- - - Eklendi - - -

bence yeter bu kadar destek yani 3 yillik hatta 4 yillik telefon 10 milyonda olsa daha destek cikmaz

abi olay o değil. V60 gibi birşey çıkartıyor al destek diyor. Belle ye benzet çıkar güncelleme. Yok o yetmez bu yetmez. Tamam eyvallah aşırı birşey istemiyoruz bizde ama. Cwf ram i falan owf den daha kaliteli. Demek istediğim bu.

Fabregas19

Fabregas19

Üye
bu attığın cwf'i nerden bulabilırim?

Symbianize

Symbianize

Üye
aynen kardeşim.

- - - Eklendi - - -

abi olay o değil. V60 gibi birşey çıkartıyor al destek diyor. Belle ye benzet çıkar güncelleme. Yok o yetmez bu yetmez. Tamam eyvallah aşırı birşey istemiyoruz bizde ama. Cwf ram i falan owf den daha kaliteli. Demek istediğim bu.

cfw de ram dusuyor ve satj suresi az butun kullanicilar telefonu editlemek icin almiyor sarj suresini goz onunde bulunduruyo nokia sarji umursamasa ceker bi oc 600mhz yapar islemciyi

fLuke!

fLuke!

Üye
C6-N97 portlarında RAM düşüyor.Ev ekranı çok RAM yiyor çünkü.Ama yine de C6 portu kullanmak daha bi güzel.

esokmen

esokmen

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
CFW'yi yeni farketmişsin :) CFW sayesinde telefona renk gelir. 1 yıla yakındır CFW kullanıyorum :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
5800 Modasi Gecti Artik Be Kardesim .. I Am Sorry .. :P

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5800 konuları hortladı. Yanlış anlamayın eski konular hortlamadı, 5800 ile ilgili yeni konular açılıyor ondan dedim :) Yani efsane kendini unutturmuyor :)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
5800 konuları hortladı. Yanlış anlamayın eski konular hortlamadı, 5800 ile ilgili yeni konular açılıyor ondan dedim :) Yani efsane kendini unutturmuyor :)
hortlatıyor ama ılerlemıyor :hmmm

ByKatre

ByKatre

Üye
Bende sıkılmıştim 5800 dan cfw attım fıstık gibi yapmayıda öğrendim krallar gibi 5800

MasteLaa

MasteLaa

Üye
CFW çok güzel farkına varmışsın şimdi daha çok benimseyeceksin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...