opera mobile hakkında yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musthi38

musthi38

Üye
arkadaşlar bende nokia 603 var ne yaptıysam ne ettiysem şu operanın 15-20 saniyede 5-6 saniye donma sorununu çözemedim. Eski sürümünü yükleyip yenisini tekrar yüklemeyi mı dersiniz. Forumdaki opera mobile performans arttırıcı mı dersiniz. Mobile cleaner le hafızayı taratınca operanın cachesini boşaltmamı mı dersiniz. Herşeyi yaptım fakat suna bir çözüm a bulamadım. Siz bu Konu hakkında birşey biliyormusunuz acaba. Format ile ilgili olmadığı da bir gerçek. Varsa bi çözüm yolu bilen lütfen söylesin.
Opera Mini 7 nin 30054 versiyonunu yükle sorunun ortadan kalkacaktır.Fakat Yandex sponsor olmuş bunu da belirteyim.Arama motoru Yandex olarak açılıyor ama google olarak değiştirebiliyorsun.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini 7 nin 30054 versiyonunu yükle sorunun ortadan kalkacaktır.Fakat Yandex sponsor olmuş bunu da belirteyim.Arama motoru Yandex olarak açılıyor ama google olarak değiştirebiliyorsun.

tesekkurler. java script var mı peki

yunus4554

yunus4554

Üye
Bende de mobile vardı tlfnu çok kasıyodu opera mini yi indir dim mobilide sildim qitti:ehe

yunus4554

yunus4554

Üye
Bende bağımlılık yaptı mobile yi bırakamıyorum:)

ya mobile biraz hızlı ama çok kasıyo kardeşim sen telefonuna uygun opera miniyi indir pişman olmayacaksın :ehe:d:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

ya mobile biraz hızlı ama çok kasıyo kardeşim sen telefonuna uygun opera miniyi indir pişman olmayacaksın :ehe:d:

miniyi de kullanıyorum da mobileyi daha cok kullanıyorum . minide flash eklentisi yok javascript yok ondan. dun fontzoomer programını yükledim telefonun yazı tipini degistirdim. mobile deki donmalar büyük olcude azaldı: )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt