İnternetten Nokia 701 Almak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten Nokia 701 Almak
arkadaşlar buradan bu telefonu alıcam ama herhangi bir sorun çıkar mı sahte felan olarak bi görüşlerinizi almak isterim ?

versino2

versino2

Üye
hiç bi sorun olmaz.babamın benim kuzenimin telefonları hep internetten aldım.bak ben burdan aldım

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
hiç bi sorun olmaz.babamın benim kuzenimin telefonları hep internetten aldım.bak ben burdan aldım
iyi o zaman yakında bi sorun çıkmazsa alıyorum :)

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşlar buradan bu telefonu alıcam ama herhangi bir sorun çıkar mı sahte felan olarak bi görüşlerinizi almak isterim ?

aman sakin alma asla alma özellikle hızlıal dan kesinlikle alma 15 gün önce aldık telefonun orjinal dosyaları yok Ovi mağaza video ve görüntü düzenleyici yok 2. el telefonları paketleyip satıyorlar geri iade yaptım tam 15 gün sürdü ve yine kargo nun parası bana kaldı 20 tl ile bu işten zor yırtım ve gidip normal bi telefoncudan 825 tl ye aldım bu bana ders oldu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
100 tl az vereyim diye böyle şeylere bulaşmamak lazım sonra bir sorun çıkınca da başınıza çorap örerler dikkatli olun.

doctorrr

doctorrr

Üye
şimdiden hayırlı olsun kardeşim :spr

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Neyse bakıcaz artık korktum şimdi :D

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Gold Bilgisayarla Çalışıyor O Site Sorun Olmaz Hayırlı Olsun

asigsasi

asigsasi

Üye
site sorunlu değil zaten sattıkları ürün sorunlu

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
neyse ben en iyisi bayilerden alayım riske girmemek lazım..

theseusx

theseusx

Üye
Böyle durumlarda arama motorlarına firmanın ismi ve şikayetleri diye arattır, şikayet sitelerine bak oralarda hangi şikayetlerinde yoğunluk var en azından bir fikir edinirsin kendince. Tabi ki hiçbir şeyin garantisi yok ama içindeki şüphe azalır.

duman61

duman61

Üye
Alırsan hepsiburada dan al orasıda sağlam :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
hepsiburada en iyisi orjina ürün tam garantili ithal fima değil disburitör garantili kvk sıkıntı olmaz

• Beğen
Tepkiler: duman61
asigsasi

asigsasi

Üye
şu anki fiyatı 810 tl ye düşmüş kvk lı 10 tl için değermi sence

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
şu anki fiyatı 810 tl ye düşmüş kvk lı 10 tl için değermi sence
zaten buradaki bayilere gidip sorcam ilk önce öyle düşük bi fark varsa bayiden alcam ama yok 850 felan derlerse hepsiburadan alırım

dr.truva

Üye
nokia alma.

KayraBey

KayraBey

Üye
Hepsiburada beni hiç yarı yolda bırakmadı

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia pro var parasına göre çok iyi bi telefon fiyatı 1100-1200 tl civarı ama benim o kadar sermayem yok o yüzden en uygun telefon olarak bunu buldum.. ayrıca nokia iyidir sadece cimrilik yapıyo bu da büyümesini engelliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt