iyi o zaman yakında bi sorun çıkmazsa alıyorumhiç bi sorun olmaz.babamın benim kuzenimin telefonları hep internetten aldım.bak ben burdan aldım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

arkadaşlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan bu telefonu alıcam ama herhangi bir sorun çıkar mı sahte felan olarak bi görüşlerinizi almak isterim ?
aynen hepsiburada da 799 lira gerçekten herhangi bi sorun çıkmaz dimi? acil cevap verin çünkü az kaldı alıcam teli..Alırsan hepsiburada dan al orasıda sağlam![]()
eyw..hepsiburada en iyisi orjina ürün tam garantili ithal fima değil disburitör garantili kvk sıkıntı olmaz
zaten buradaki bayilere gidip sorcam ilk önce öyle düşük bi fark varsa bayiden alcam ama yok 850 felan derlerse hepsiburadan alırımşu anki fiyatı 810 tl ye düşmüş kvk lı 10 tl için değermi sence
sony xperia pro var parasına göre çok iyi bi telefon fiyatı 1100-1200 tl civarı ama benim o kadar sermayem yok o yüzden en uygun telefon olarak bunu buldum.. ayrıca nokia iyidir sadece cimrilik yapıyo bu da büyümesini engelliyor..nokia alma.