Şimdi sıfır bir iPhone 3gs mi, yoksa eş fiyatlı android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi sıfır bir iPhone 3gs mi, yoksa eş fiyatlı android mi?
Arkadaşlar, bu iki seçenek arasında kaldım. iPhone 4 ve 4s'e o kadar para verebileceğimi sanmıyorum, ve sizden fikir istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Benim gönlüm iPhone 3gs'den yana. Ama pişman da olmak istemiyorum, gerek performansı gerek ilerde desteksiz kalması riski sebebiyle. Yardım edin lütfen. iPhone mi, yoksa eş fiyatlı android mii?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
3gs ye hiç bulaşma, o paraya androidli birşey alabilirsin.

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
Yerini tutmaz mı yani? iOS'u bi denemek istiyordum ama herkes alma diyor.

Lenneth

Üye
kameraya çok önem vermiyorsanız alınabilir bir cihaz bence.

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
Hayır, kamera çok mühim değil. 3 yeterli, hatta artar.

- - - Eklendi - - -

3gsteki ram, işlemci vs yeterli olur mu, sıkıntı çıkarır mı bana onu öğrenmek istiyorum. Keşke android alsaydım bu paraya dedirtir mi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bildiğim kadar güncelleme almayacak artık... belki yanlış hatırlıyorda olabilirim.:hmmm

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
Evet iOS 6yı alıyor kısıtlamalı da olsa. 7yi ya büyük kısıtlamalı alır, ya da almaz. :)

mesut1979

Üye
arkadas alacaksan androidli bir telefon al , 3gs in ekran cözünürlügü is yapmaz baya berbat eger paran varsa illaki ios diyorsan git 4 al.

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
çok pahalı olmasa düşünmem zaten alırım. Ama 3gs e bi şans verilir mi merak ettim.

atakan25

atakan25

Üye
alma 3gs ekran kötü destek düzgün sağlnmaz ona

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
Ekran ne kadar kötü, diğerleri ile çok fark olur mu? Oyun falan çok mu kötü olur abi? Ve de işlemcisi/ram yeter mi? Bi ayrıntılı bilgi alayım da kararımı vereyim lütfen.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Onun yerine iyi Android cihazlara bakmanı öneririm.Fiyatı biraz daha artırabilirsen Motorola Atrix öneririm..Artıramam dersen Neo V..

cyber

cyber

Üye
galaxy w neo v veya biraz daha ver atrix 4g

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ekran ne kadar kötü, diğerleri ile çok fark olur mu? Oyun falan çok mu kötü olur abi? Ve de işlemcisi/ram yeter mi? Bi ayrıntılı bilgi alayım da kararımı vereyim lütfen.
Eski olduğu için günümüz teknolojisinde kullanılan ekran kalitelerine yaklaşamıyor.Oyunları oynatabilir bu konuda sıkıntı yok..256 MB ram var kardeşim..Bir Android olsa idi pert olurdu ama bu iOS çok Ram yemiyor..256 az ama bunu da belirteyim.En azından multitasking olayını başaramıyorsun..Aynı fiyatlı Neo V ise bana göre daha üstün.iOS , Android karşılaştırma yapıyoruz her şey donanım değil ama bu iki telefon arasında donanım farkı da bariz..İphone 3gs nin Cortex A-8 kullanması 600 mhz bunu örnekliyor ki diğer taraftan Q.MSM8255 1000 mhz görüyoruz ;)..Ekran konusunu demişsin 320x480 çözünürlükte ekrana sahip 3gs..Neo V ise 480x854 burada tabii ki ekran büyüklüğü de önemli..Neo V 0.2 inç daha büyük..Bunun yanında TFT LCD ile TFT LED arasında da fark var..3gs TFT LCD kullanıyor Neo V LED kulanıyor bu demek oluyor ki Neo V daha fazla renk gösterimi ve daha fazla parlak ekrana sahip..Bunun yanında yine 3GS nin dezavantajlarından yani eski olmasının dezavantajlarından birisi de ekran PPI değerinin yüksek olmayışı çıktığı zamanlar bu günümüz kadar değildi..165 PPI değerine sahip..Neo V ise 265 PPI değerine sahip..Bu demek oluyor ki Neo V nin keskinliği daha fazla. Umarım yardımcı olurum ben tercihini Neo V den yana kullanmanı tavsiye ederim ;)

Kerim.

Kerim.

Üye
neo v nin sarı yüksek galaxy w ye de bakabilirsin.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
bence 3 gs al oynamadıgın oyun yok sanmıyorum nova 3 bıle oynatıyor iphonelerde kasma olmaz 3gs guzel bı cıhaz destege gelınce son guncellemeyıde alır bence daha almaz ama sıfır 3gs de yabana atılır cıhaz degıl android farklı ben olsam 3 gs alırım

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler arkadaşlar, özellikle MasteLaa'ya teşekkür ediyorum. Ikisi de güzel cihazlar gerçekten, dikkatli incelemedim ama ikisini de kullandım. Mağaza da ekranlara bi bakarım özellikle, tatmin edici olmaz ise iOS'tan vazgeçip android alırım. Umarım yeterli gelir, ve 3G S alırım. :)

Oyunların hepsini açıyorsa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum ben, yanlış mı? Teorik olarak ekranı daha iyi olabilir, ama görünüşte yani kullanımda fark eder mi bu fark? Son olarak bunu da açıklarsanız minnettar olucam.

Tekrar teşekkürler herkese, hayırlı ramazanlar. :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Çok teşekkürler arkadaşlar, özellikle MasteLaa'ya teşekkür ediyorum. Ikisi de güzel cihazlar gerçekten, dikkatli incelemedim ama ikisini de kullandım. Mağaza da ekranlara bi bakarım özellikle, tatmin edici olmaz ise iOS'tan vazgeçip android alırım. Umarım yeterli gelir, ve 3G S alırım. :)

Oyunların hepsini açıyorsa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum ben, yanlış mı? Teorik olarak ekranı daha iyi olabilir, ama görünüşte yani kullanımda fark eder mi bu fark? Son olarak bunu da açıklarsanız minnettar olucam.

Tekrar teşekkürler herkese, hayırlı ramazanlar. :)
Oyun oynamak için alıyor isen sıkıntı olmaz ;) Ekran kullanımında Neo V ile arasında elbette fark var eline ikisi al anlarsın :)

• Beğen
Tepkiler: Isabel
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt