Şimdi sıfır bir iPhone 3gs mi, yoksa eş fiyatlı android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi

Oyun oynamak için alıyor isen sıkıntı olmaz ;) Ekran kullanımında Neo V ile arasında elbette fark var eline ikisi al anlarsın :)

Oyun oynamak için almıyorum tabiki ama oyun da elbet oynarım. Elime aldığımda anlayabiliyorsam tamamdir, teşekkürler. :) Bakıcaz artık.

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
nasıl boşaltıyoruz, bilmiyorum ki. Daha yeniyim ve mobilden boşaltılıyor mu?

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
Şimdilik aklıma gelenler bu kadar, teşekkürler.

plusnettr

plusnettr

Üye
Jailbreak yapmayacaksanız IPhone bir işe yaramaz en basiti farklı model telefonu olan arkadaşınızın bir müziğini beğendiniz bluetooth ile bana gönder diyemezsiniz sadece kendi aralarında bu paylaşımı yapıyorlar. Android de ise bir uygulama beğendiniz ama ücretli diyelim markete tanımlı kredi kartınız olmasa bile apk sını bulup kurabiliyorsunuz :D Gönlü açık o konuda yine de son tercih sizin

hunter41

hunter41

Üye
iphone öldü artık devir android devri ;-)

Symbianize

Symbianize

Üye
ben 3gs derim ios 6 yi alicak ve mukkemmel olacak 3d harita falan

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
3d yi rüyanda görürsün arkadas, kisitlamali güncelleme gelecek 3gs e.

Evet, yeni özelliklerin yarısını falan alıyor. Onun listesine de bakmıştım. Ama jb yapan bi arkadaşta orijinal iphone 4ste olan programlardan çok çok daha kaliteli uygulamalar var, onu da söyleyeyim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Androidli.

Epple

Epple

Üye
iphone öldü artık devir android devri ;-)

Arkadas öldurmus iosu :D Ama bence androide hic bulasma. 3gs de almani onermem. Ama 4 veya 4s i suan icin alamam diyosan ve acil telefon ihtiyacin yoksa biraz bekle. Yeni iPhone ciktiginda 3gs in bence yuzune bile bakilmaz ve 4 yada 4s in fiyatlari da illaki duser. Yani sana tavsiyem birazcik daha bekle, ustune koyabilirim dersen 4s al, yoksa 4 al. Ama android isine hic girme derim.

• Beğen
Tepkiler: lg1967
15097

15097

Üye
Android işletim sistemli bir cep telefonu al :oke:

bertinos

bertinos

Üye
Bakın şimdi iphone 5 çıkıyor iphone 3gs hurda olacak.Hem özellikleri 800 tl verilmeyi hak etmiyor o paraya gidip ace 2 alabilirsiniz yada galaxy wonder :oke:

MuhammedAliAKB

Üye
iPhone 3gs

15097

15097

Üye
Bence 3GS'ten çok daha iyi bir cihaz satın alabilirsin.Android'li iyi bir cihaz almanı öneririm.3GS çok eskidi artık.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Android piyasasını iyice araştır derim baya iyi modeller çıkmaya başladı. 3gs alma bence.

hackedbygobel

Üye
    Konu Sahibi
evet iphone 5i beklemek en iyisi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt