Şimdi sıfır bir iPhone 3gs mi, yoksa eş fiyatlı android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
3gs eskidi artık sakın alma. Neo V almanı öneririm bende alıcam yakında..

hunter41

hunter41

Üye
sen buna ınanıyomusun :zuhaha:

Iphone kadar dengesiz telefon mu var bluetooth sadece kendi telefonlarında çalışıyor başka telefonlara bişey atamıyorsun. Internetten bişey izleyemıyorsun + android kanar özgün bir kullanıma sahip değil

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Iphone kadar dengesiz telefon mu var bluetooth sadece kendi telefonlarında çalışıyor başka telefonlara bişey atamıyorsun. Internetten bişey izleyemıyorsun + android kanar özgün bir kullanıma sahip değil

jb ne güne duruyor?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

her gün yeni iphonenin resimleri ortaya çıkıyor.her çıkan iphone ilk 2 saat içinde tükeniyor ve sen apple öldü diyorsun:nono:bravo,kendi hayal aleminde yaşamaya devam et.kardeşimin sorusuna gelince:)kardeşim her ne kadar tasarımı için 3gs istesen de almamalısin artık bu cihazı.zaten 6yi kısıtlı alıyor ve çok büyük bi ihtimal 7yi alamayacak:oke:ayrıca donanımı yeni applerde sorun çıkarır.şimdi nova3'ü hafif kasmalarla oynuyorlar fakatt ilerde iphone5 için çıkacak oyunları oynayamayacaksın:)ekran tamamen kötü zaten.kamera kötü.ve 3gs diyenler abartmayın artık:nono:eskidi bu telefon ve çöp olması yakındır.ben sana neo v,wonder,ace2 öneririm.hem neo v jb alıyor o konuda bi sıkıntın olmasın:good:tekrar söylüyorum 3gs alırsan paranı çöpe atarsın:vur başını duvara vurursun ama iş işten geçmiş olur:D new iphone çıkınca 3gs hurda olacak ve üretimden kalkacak.şimdi 3gs kullananlar gelir bana cevap verir.biz kasmadan oyun oynuyoruz diye:off:bende onlara ileride görürüz diyeceğim.her şeyi ile para kaybı olan bi cihaz önermek niye anlamam zaten.dediğim gibi kardeşim neo v,wonder yada ace2 al.benden sana bu kadar:D eğer hala 3gs almakta kararlıysan saygı duyarım.ama hata yapıyorsun bilmiş ol...

furkan176

furkan176

Üye
3GS eskidi baya onun yerine SE Neo V olabilir hem jelly beanda alıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt