QUADRANT BENCHMARK(Arkadaşlar herkes sonucları yazsın)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
boşta olanı şaka gibi zaten :D 360 mb dolu bide task killerla.. Android kod kirliliği diyince kızıyorlar ya ben 701 de 240 tan aşşa boş ram görmedim whatsapp opera müzik çalar ve asphalt6 açıkken

RAM'in boş olması önemli değil. Android'in akıllı bellek yönetimi sayesinde RAM isteyen önplan uygulamaları için arkaplan uygulamaları kapatılıyor ve RAM sıkıntısı olmuyor. Boş RAM görmek değil, birden çok RAM isteyen uygulama çalıştırabilmek önemli. Symbian S60v5'te 70 MB boş RAM var ancak internete bile giremiyorsun kendi tarayıcısıyla hemen atıyor. RAM yönetimi çok kötü.

• Beğen
Tepkiler: enes-1907

sataer

Üye
s^3 de harika.

omerkorkut

Üye
Htc one x stock 2.05 rom
Stock kernel
Total: 5644
Cpu : 13072
Memory : 3690
2d: 990
3d : 2326
I/o : 8144

Biri s3 mu dedi

omerkorkut

Üye
yeni rekorum htc one x

Rom : Maximus 2.1 - 2.05 base
Kernel : Franco r12 + Modul

Uruloki

Uruloki

Üye

RAM'in boş olması önemli değil. Android'in akıllı bellek yönetimi sayesinde RAM isteyen önplan uygulamaları için arkaplan uygulamaları kapatılıyor ve RAM sıkıntısı olmuyor. Boş RAM görmek değil, birden çok RAM isteyen uygulama çalıştırabilmek önemli. Symbian S60v5'te 70 MB boş RAM var ancak internete bile giremiyorsun kendi tarayıcısıyla hemen atıyor. RAM yönetimi çok kötü.

birden çok RAM(bu nasıl oluyor hiç mi hiç anlamadım) akıllı RAM yönetimi de deme boşuna multi diye bir olay yok resmna androidde tabletim var resmen yeniden açıyor uygulamaları ki inceleme vidoesunu izlediğim ics li cihazlarda üst sınıfta olmayanlar da aynı böyle
he diceksniz ki S3 de ve ya one x de böyle değil tabi öyle olmaz canavar gibi cihaz sn sürmeden açıyor yani burda android in sallama multisini iyimiş gibi yazmayın

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
p970 3000 civari

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Beyler S3 te yapıyorum bu testi ama 3700 küsürlü bi şey veriyor stock halinde nedendir ayar mı yapmak gerekiyor anlamadım ? :hmmm Testte ki vurduğu fps leri görseniz gülersiniz 40-38 falan neden ? Videoları izliyorum 38 vurduğu yerde 60 vuruyor. Bu cihazın farkı ne ? Açık uygulama da yok nasıl bi ayar yapmamız gerekiyor acaba ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Tamam kendim buldum Güç tasarruf modu açık olunca öyle oluyor :oke:

- - - Eklendi - - -

Bu arada benim One X imde stock hali : 4867 :oke:

amcalu1

amcalu1

Üye
S2 ics/4000 e yakın di yanlış hatırlamıyorsam

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Htc one x 4.0.3 ıcs puan 4758

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
s2 3916 puan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar herkes telefonlarının quadrant benchmark puanlarını, kullandığı telefon modeli ve ıcs ile yazabilirmi...quadrant benchmark olmayanlar için link

- - - Eklendi - - -

benim sonuç..
XPERİA NEO (2.3.4 ICS)

Overclock yaptım 2Ghz'e kadar ancak 1.9Ghz stabildi ve 1.9Ghz iken programın gösterdiği puan: 1715 Buyur resim:

fnldstntn

Üye

Telefon_Samsung Galaxy S GT-İ9000
Android 2.3.5 XXJVT
Custom Rom-Ultra Light XXJVT By TugaPower RV2

Telefon_Samsung Galaxy S GT-İ9000
Android 2.3.5 XXJVT
Custom Rom-Ultra Light XXJVT By TugaPower RV3

Bir zamanlar...

PriZm

PriZm

Üye
en son çıkan Quadrant ile (Market sürümü),

Cyanogenmod 9
Devil3 0.94 Kernel
Overclock yok
Fiops Sheduler
Smartass Governor Mode

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye

HTC One S

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
İz[Mir]Kan;4994926' Alıntı:
One s one xden dahamı güçlü overclock falan yaptın mı yada custom rom falan yüklümü :oha:

Uruloki

Uruloki

Üye
One s one xden dahamı güçlü overclock falan yaptın mı yada custom rom falan yüklümü :oha:

one x hem eski sürüm olduğu bariz hemde one s in ekran çözünürlüğü daha düşük istersen link vereyim xda dan one xl i biçiyor one x (one xl ile one s in donanım aynı çözünürlük farklı) ki one s i de biçiyor artık