QUADRANT BENCHMARK(Arkadaşlar herkes sonucları yazsın)

Sponsorlu Bağlantılar

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
QUADRANT BENCHMARK(Arkadaşlar herkes sonucları yazsın)
Arkadaşlar herkes telefonlarının quadrant benchmark puanlarını, kullandığı telefon modeli ve ıcs ile yazabilirmi...quadrant benchmark olmayanlar için link

- - - Eklendi - - -

benim sonuç..
XPERİA NEO (2.3.4 ICS)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar herkes telefonlarının quadrant benchmark puanlarını, kullandığı telefon modeli ve ıcs ile yazabilirmi...quadrant benchmark olmayanlar için link

- - - Eklendi - - -

benim sonuç..
XPERİA NEO (2.3.4 ICS)

2.3.4 ICS nasıl oluyor :aha:

Bir de bu programı indirdim çok çabuk indi içerisinde bir sürü 3D grafik çıktı :D

Sony Ericsson Xperia Pro Android 2.3.4 GingerBread yüklü puanı: 1204

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

2.3.4 ICS nasıl oluyor :aha:

Bir de bu programı indirdim çok çabuk indi içerisinde bir sürü 3D grafik çıktı :D

Sony Ericsson Xperia Pro Android 2.3.4 GingerBread yüklü puanı: 1204

yok kardeş şimdi 4.04 ıcs nin hakkını yemiyim sen 4.04 yükleyince quadrant ile test yaptınmı bilmem ama bn yaptım en az şimdiki puana bi 100 puan daha fazla ekle yani....

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
yok kardeş şimdi 4.04 ıcs nin hakkını yemiyim sen 4.04 yükleyince quadrant ile test yaptınmı bilmem ama bn yaptım en az şimdiki puana bi 100 puan daha fazla ekle yani....

Onu demedim, 2.3.4 ile ICS nasıl oluyor onu anlamadım :allalla: 2.3.4 GingerBread değil mi?

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
evet 2.3.4 gingerbread original ama genede bnm yüksek çıktı .ya aslında bnm telefonfa bi bokluk var diğer testlerde diğer neolar az çıkıyo bnm puanlar arc s ile aynı.bnde tas killer var önce uygulamaları kapatıyorum task killer ile sonra testi yapıorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
evet 2.3.4 gingerbread original ama genede bnm yüksek çıktı .ya aslında bnm telefonfa bi bokluk var diğer testlerde diğer neolar az çıkıyo bnm puanlar arc s ile aynı.bnde tas killer var önce uygulamaları kapatıyorum task killer ile sonra testi yapıorum

Ben direkt testi başlattım ek hiçbir program kurulu değildi.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
oooo sen nası telefon kullanıosun bak task killer google play den kur yüzde 40 telefon hızlanıyor.kurduktan sonra ayarlarını anlatim sana .

settings gir orada auto kill lewel var onu crazy yap ve altta bide auto kill frequency var onu da when screen off yap ki her ekrana tuş kilidi vurduğunda ekran kapanıyo ya her ekran kapandığında bütün açık kalmış program,oyun vs herşeyi kapatıyor.

Matador03

Matador03

Üye
galaxy s2 ics ; 4015

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
oooo sen nası telefon kullanıosun bak task killer google play den kur yüzde 40 telefon hızlanıyor.kurduktan sonra ayarlarını anlatim sana .

settings gir orada auto kill lewel var onu crazy yap ve altta bide auto kill frequency var onu da when screen off yap ki her ekrana tuş kilidi vurduğunda ekran kapanıyo ya her ekran kapandığında bütün açık kalmış program,oyun vs herşeyi kapatıyor.

Advanced Task Killer değil mi?

CorbyW

CorbyW

Üye
RamboFT ; yeni bir şey öğreniyor dikkat. Az bulunur bu. ^^ :D Şu Xperia S'e gelse şu lanet ics bende test yaparım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
RamboFT ; yeni bir şey öğreniyor dikkat. Az bulunur bu. ^^ :D Şu Xperia S'e gelse şu lanet ics bende test yaparım.

:dry: "Önceden kullandığım" programın ismini yazıyorsam bu da kapak oluyor galiba :islik Programı kullanıyordum ancak yine de yazayım dedim markette çeşitli task killer sürümleri mevcut ve sen amatör dille "task killer yükle şöyle böyle yap" diyorsun.

Ayrıca bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Senin yaptığın en ayıbı :nono:

- - - Eklendi - - -

Telefona daha yeni GingerBread yüklediğim için formatlı olduğunu da söylememe gerek yok herhalde.

CorbyW

CorbyW

Üye

:dry: "Önceden kullandığım" programın ismini yazıyorsam bu da kapak oluyor galiba :islik Programı kullanıyordum ancak yine de yazayım dedim markette çeşitli task killer sürümleri mevcut ve sen amatör dille "task killer yükle şöyle böyle yap" diyorsun.

Ayrıca bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Senin yaptığın en ayıbı :nono:

- - - Eklendi - - -

Telefona daha yeni GingerBread yüklediğim için formatlı olduğunu da söylememe gerek yok herhalde.

Sen benim dalga geçtiğimi sanmışsın. Aşk olsun abi ya. :bilmm

xPaSHax

xPaSHax

Üye
galaxy S3 : 5250
CPU : 11964
Mem :4683
2D : 980
3D : 2039

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
yalnıs anlaşılma

kardeş bende telefonu alalı 4 ay oldu son 1 aydır kullanıyorum task killer.bnde yeni öğrendim..

- - - Eklendi - - -

evet advanced task killer dediklerimi harfiyen uygula bak gör bos ram 150 den aşağı inmez

Peki teşekkür ederim ters tepki vermediğin için :sarıl:

sataer

Üye
150 mb ram :hmmm şaka gibi ya.

sataer

Üye
ne 150 mb rami bosta olanı sölüyom normalde 512 mb

boşta olanı şaka gibi zaten :D 360 mb dolu bide task killerla.. Android kod kirliliği diyince kızıyorlar ya ben 701 de 240 tan aşşa boş ram görmedim whatsapp opera müzik çalar ve asphalt6 açıkken

ZaZuM

ZaZuM

Üye
alcatel one touch 995 slim gingerbread da
total: 2722
cpu: 2784
mem.:1491
İ\O: 7287
2d: 417
3d: 1631

liste de samsung nexus s htc desire hd motorola atrix 4G yi geçtiğini goruyom benim telefonun :)

degerleri nasıl benimkinin