saat 10 a çeyrek kalaya kadar oruç![]()

herneyse yarında 17.15 te sydney de açıcamAllah sabır veriiiir dert etme![]()

sydney uçağı erkene alınmış hazırlık yapmasam uyucaktım kız arkadaşımda geldi bize uyumam imkansız artık iftardan sonra havalanına giderim80 günde devri alemi yeniden çekiyorsun herlde![]()
Yani insanın gözüne uyku girmezsydney uçağı erkene alınmış hazırlık yapmasam uyucaktım kız arkadaşımda geldi bize uyumam imkansız artık iftardan sonra havalanına giderim

yok uçakta uyucam direk sydney e o neydi eskiden :Yani insanın gözüne uyku girmez![]()

Seyahattayken uyku tavsiye etmem o yüzden ya hırsızlık gördüm yada çantamı falan unuttum insan kalkınca sarhoş gibi oluyor
yok uçakta uyucam direk sydney e o neydi eskiden :
Amsterdam-Dubai
Dubai-Singapur
Singapur-Endonezya
Endonezya-Sydney![]()

benim sırt çantamda bişey olmazda kız arkadaşımın çantasında herbi şey var bide avustralya uçağında hırsızlık olurmu bilmemSeyahattayken uyku tavsiye etmem o yüzden ya hırsızlık gördüm yada çantamı falan unuttum insan kalkınca sarhoş gibi oluyor
Arabada hiç uyuyamam öylede bir sorunum var anca deli gibi uykum varsa koltukta sızarım
Bi ara yiyemiyordum da bişiy zamanla iştahım yerine geldi![]()

Burhanın çantası gibi desene
benim sırt çantamda bişey olmazda kız arkadaşımın çantasında herbi şey var bide avustralya uçağında hırsızlık olurmu bilmem![]()

meyvemi götürülür lan avustralyaya kendi meyveleri daha güzel abi bide kış olmasına rağmen hava iyimişBurhanın çantası gibi desene
Abi avusturalya deme kılım o ülkeye
Meyve götürürsen 200 dolar cezası var,torbada olmayan yiyecek oldumu onada 200 dolar ceza çok kıllarlar karantina bölümü.
Meyveyle kalsa iyi tahtadan,çer-çöpten yapılan kolyeler falan oluyor yada tohumlardan eyer onlarla birlikte geçersen durdurup diyorlar ki vahşi doğayı koruma adına 200 dolar ceza yiyorsun bide böcek çıkarsa yandın dava bile açıyorlarmeyvemi götürülür lan avustralyaya kendi meyveleri daha güzel abi bide kış olmasına rağmen hava iyimiş

sen herhalde çok denedinMeyveyle kalsa iyi tahtadan,çer-çöpten yapılan kolyeler falan oluyor yada tohumlardan eyer onlarla birlikte geçersen durdurup diyorlar ki vahşi doğayı koruma adına 200 dolar ceza yiyorsun bide böcek çıkarsa yandın dava bile açıyorlar![]()

Abi her halukarda cezayı kaktırıyorlar zaten başvurunu internetten yaparsan secereni öğrenmeden ülkeye giremezsin diyor.sen herhalde çok denedin![]()

ben öyle bi olayla karşılaşmadım hiç olum ben şuan sydney e gidiom o perth te falandırAbi her halukarda cezayı kaktırıyorlar zaten başvurunu internetten yaparsan secereni öğrenmeden ülkeye giremezsin diyor.
Hani derler ya avusturalya rahatlık ülkesi,istediğini yap ama o sadece lafta kalıyormuş daha olaylar havaalanında başlıyor![]()
Ülkeye giriş yapanlar için geçerli,köpeklerle gezinti yapıyorlar yolcuların yanlarında
ben öyle bi olayla karşılaşmadım hiç olum ben şuan sydney e gidiom o perth te falandır