Nasıl yiyemiyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yiyemiyorsunuz?
Yemekten şiştik artık biraz da eritecek konu lazım,acıksanız bile tok olacağınız zamanlar nasıl geliyor?

jackalmami

jackalmami

Üye
oruçken yiyemiyorum:ehe

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Üzüm,karpuz,çilek vs ne var ne yok yedik dedim ki onları da biraz olsun eritelim,gaz falan yapar mide de:d:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
saat 10 a çeyrek kalaya kadar oruç :(

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
80 günde devri alemi yeniden çekiyorsun herlde:D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
80 günde devri alemi yeniden çekiyorsun herlde:D
sydney uçağı erkene alınmış hazırlık yapmasam uyucaktım kız arkadaşımda geldi bize uyumam imkansız artık iftardan sonra havalanına giderim

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

yok uçakta uyucam direk sydney e o neydi eskiden :
Amsterdam-Dubai
Dubai-Singapur
Singapur-Endonezya
Endonezya-Sydney :D
Seyahattayken uyku tavsiye etmem o yüzden ya hırsızlık gördüm yada çantamı falan unuttum insan kalkınca sarhoş gibi oluyor:D
Arabada hiç uyuyamam öylede bir sorunum var anca deli gibi uykum varsa koltukta sızarım:d:

Bi ara yiyemiyordum da bişiy zamanla iştahım yerine geldi:kop:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Seyahattayken uyku tavsiye etmem o yüzden ya hırsızlık gördüm yada çantamı falan unuttum insan kalkınca sarhoş gibi oluyor:D
Arabada hiç uyuyamam öylede bir sorunum var anca deli gibi uykum varsa koltukta sızarım:d:

Bi ara yiyemiyordum da bişiy zamanla iştahım yerine geldi:kop:
benim sırt çantamda bişey olmazda kız arkadaşımın çantasında herbi şey var bide avustralya uçağında hırsızlık olurmu bilmem :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

benim sırt çantamda bişey olmazda kız arkadaşımın çantasında herbi şey var bide avustralya uçağında hırsızlık olurmu bilmem :D
Burhanın çantası gibi desene:D
Abi avusturalya deme kılım o ülkeye:D
Meyve götürürsen 200 dolar cezası var,torbada olmayan yiyecek oldumu onada 200 dolar ceza çok kıllarlar karantina bölümü.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Burhanın çantası gibi desene:D
Abi avusturalya deme kılım o ülkeye:D
Meyve götürürsen 200 dolar cezası var,torbada olmayan yiyecek oldumu onada 200 dolar ceza çok kıllarlar karantina bölümü.
meyvemi götürülür lan avustralyaya kendi meyveleri daha güzel abi bide kış olmasına rağmen hava iyimiş

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
meyvemi götürülür lan avustralyaya kendi meyveleri daha güzel abi bide kış olmasına rağmen hava iyimiş
Meyveyle kalsa iyi tahtadan,çer-çöpten yapılan kolyeler falan oluyor yada tohumlardan eyer onlarla birlikte geçersen durdurup diyorlar ki vahşi doğayı koruma adına 200 dolar ceza yiyorsun bide böcek çıkarsa yandın dava bile açıyorlar:D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Meyveyle kalsa iyi tahtadan,çer-çöpten yapılan kolyeler falan oluyor yada tohumlardan eyer onlarla birlikte geçersen durdurup diyorlar ki vahşi doğayı koruma adına 200 dolar ceza yiyorsun bide böcek çıkarsa yandın dava bile açıyorlar:D
sen herhalde çok denedin :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
sen herhalde çok denedin :D
Abi her halukarda cezayı kaktırıyorlar zaten başvurunu internetten yaparsan secereni öğrenmeden ülkeye giremezsin diyor.
Hani derler ya avusturalya rahatlık ülkesi,istediğini yap ama o sadece lafta kalıyormuş daha olaylar havaalanında başlıyor:D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Abi her halukarda cezayı kaktırıyorlar zaten başvurunu internetten yaparsan secereni öğrenmeden ülkeye giremezsin diyor.
Hani derler ya avusturalya rahatlık ülkesi,istediğini yap ama o sadece lafta kalıyormuş daha olaylar havaalanında başlıyor:D
ben öyle bi olayla karşılaşmadım hiç olum ben şuan sydney e gidiom o perth te falandır

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt