ibrdd
Üye
Telefon önerisi TEMMUZ- S2/3-Nexus-oneX
Arkadaşlar iki yıldır Nokia x6 kullanıyorum ve artık modelimi yükseltmek istiyorum. IOS sevmiyorum, çok özenti geliyor. E onu çıkınca da geriye bir seçenek kalıyor Android. Sorum şu ki şu an piyasada amiral gemisi olmaya aday pek çok telefon var bir süredir telefonlarla uğraşmadığım için de hangisi daha kullanışlı pek emin olamıyorum. Galaxyler arasında sanırım pek fark yok ama s3 çok hoş duruyor (çekirdek sayıları ve ekranlarındaki farkı ayrıca yeni eklenen özellikleri az çok biliyorum ama bunlar ne kadar etkili emin değilim). Kimisi Nexus, S3'ten de iyi diyor. Öte yandan HTC one X ben buradayım diyor. Henüz ayrıntlı fiyat araştırma yapmadım ama alırsam internetten almayı düşünüyorum. İkinci el s2 de alabilirim emin değilim, önerir misiniz?
Telefonda istediğim önemli özellikler aktif kullanımdaki pil süresi, kişiselleştirilebilirlik, kullanım kolaylığı (x6'dan sonra bu modeller çok büyük). Fotoğraf/video kalitesi önemli değil makinem var. Ayrıca 5800/x6'daki gibi sistemi kendimiz değiştirmemiz mümkün mü? S2ROMları var forumda bunlar aynı şey mi emin değilim bu konuda kısa bir bilgi verirseniz anlarım sanırım şu an x6'mda kendi sistemim kurulu. Bunlar dışında apple ürünü olmayan model öneriniz varsa açığım
Ayrıca x6'tımı satmayı düşünüyorum ilgilenen varsa.
- - - Eklendi - - -
. . .
Telefonda istediğim önemli özellikler aktif kullanımdaki pil süresi, kişiselleştirilebilirlik, kullanım kolaylığı (x6'dan sonra bu modeller çok büyük). Fotoğraf/video kalitesi önemli değil makinem var. Ayrıca 5800/x6'daki gibi sistemi kendimiz değiştirmemiz mümkün mü? S2ROMları var forumda bunlar aynı şey mi emin değilim bu konuda kısa bir bilgi verirseniz anlarım sanırım şu an x6'mda kendi sistemim kurulu. Bunlar dışında apple ürünü olmayan model öneriniz varsa açığım
- - - Eklendi - - -
. . .

S3 den üstün bir telefon.