Telefon önerisi TEMMUZ- S2/3-Nexus-oneX

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrdd

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi TEMMUZ- S2/3-Nexus-oneX
Arkadaşlar iki yıldır Nokia x6 kullanıyorum ve artık modelimi yükseltmek istiyorum. IOS sevmiyorum, çok özenti geliyor. E onu çıkınca da geriye bir seçenek kalıyor Android. Sorum şu ki şu an piyasada amiral gemisi olmaya aday pek çok telefon var bir süredir telefonlarla uğraşmadığım için de hangisi daha kullanışlı pek emin olamıyorum. Galaxyler arasında sanırım pek fark yok ama s3 çok hoş duruyor (çekirdek sayıları ve ekranlarındaki farkı ayrıca yeni eklenen özellikleri az çok biliyorum ama bunlar ne kadar etkili emin değilim). Kimisi Nexus, S3'ten de iyi diyor. Öte yandan HTC one X ben buradayım diyor. Henüz ayrıntlı fiyat araştırma yapmadım ama alırsam internetten almayı düşünüyorum. İkinci el s2 de alabilirim emin değilim, önerir misiniz?
Telefonda istediğim önemli özellikler aktif kullanımdaki pil süresi, kişiselleştirilebilirlik, kullanım kolaylığı (x6'dan sonra bu modeller çok büyük). Fotoğraf/video kalitesi önemli değil makinem var. Ayrıca 5800/x6'daki gibi sistemi kendimiz değiştirmemiz mümkün mü? S2ROMları var forumda bunlar aynı şey mi emin değilim bu konuda kısa bir bilgi verirseniz anlarım sanırım şu an x6'mda kendi sistemim kurulu. Bunlar dışında apple ürünü olmayan model öneriniz varsa açığım;) Ayrıca x6'tımı satmayı düşünüyorum ilgilenen varsa.

- - - Eklendi - - -

. . .

Superfan

Superfan

Üye
Şimdi donanım konusuna gelirsek SIII hepsini geçer.
Nexus ile SIII ' ün donanımı karşılaştırılamaz.Üstelik SIII daha yeni.Güncelleme desteği fazla.

Öte yandan HTC One X ' in de donanımı iyi.Üstelik JB desteği de alacak.

Ama ben SIII derim.

• Beğen
Tepkiler: ibrdd
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Nexus ile SIII ' ün donanımı karşılaştırılamaz.Üstelik SIII daha yeni.Güncelleme desteği fazla.

Ama ben SIII derim.

Google Nexus güncellemeleri daha erken alıyor

ibrdd

Üye
    Konu Sahibi
Peki ikinci el konusunda ne diyorsunuz?

Superfan

Superfan

Üye

Google Nexus güncellemeleri daha erken alıyor

Zaten ismi Nexus olan her şey daha önce güncelleme alıyor :D

Ama almışken SIII alınmalı.Sonuçta samsung SIII ' ü yalnız bırakmaz.SII ' yi kaç yıl idare etti.SIII ' ü idare etmez mi?

Superfan

Superfan

Üye
Peki ikinci el konusunda ne diyorsunuz?

Dostum satan kişiye ve fiyatına bakacaksın.İkince el alınacaksa gidersin incelersin.Sorun var mı diye bakarsın.Öyle beğenirsin.

- - - Eklendi - - -

Siz Nexus mu diyorsunuz? güncellemelerin erken gelmesi o kadar önemli mi?

Hayır hayır.Güncelleme ve destek tabi ki önemli.SIII de güncelleme alır.Daha erken.SII uzun zamandır destek alıyor.

En uygunu Sıfır SIII ' dür.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Kamera demişsin one x derdim ama batarya ömrü az ötekilere göre.

erko merko

erko merko

Üye

Ama ben SIII derim.

S3 neye göre geçiyor ? s2'deki mali 400 gpusunun oc yapılmış halini ve a9 işlemci kullanan bir telefonmu geçiyor hepsini ?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Almışken S3 yada One X al derim bu arada X6'yı 250-300 arası rahat satarsın.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
One X :ok2: S3 den üstün bir telefon.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
galaxy s3 :oke:

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
sIII

anılbaran

anılbaran

Üye
gardaş one x al

incitemfm

incitemfm

Üye
onex sadece tegrası olan + özellikleri olmayan bir android ama s3 ün kendine has özellikleri çok bundan emin ol

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Ben One X derim :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt