Telefon önerisi TEMMUZ- S2/3-Nexus-oneX

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
One X SIII'den daha üstün.Batarya ömrü daha az ama ben sana One X'i öneririm.Heleki beats kulaklığın varsa kulaklık performansı çok iyi.

WebStyle

WebStyle

Üye
Galaxy S3'ü 1 hafta kullandım gayet tatmin edici düzeyde. Bir tek oyun performansını deneyemedim. Büyüklük takıntınız yoksa Galaxy S3 ü tavsiye ederim. Eğer ben o kadar büyük cihazı kullanamam derseniz daha farklı alternatiflere yönelin derim..

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Kesinlikle Galaxy S III seni fazlasıyla tatmin eder hızıyla,şarjıyla,ekstra özellikleriyle :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
abandonware

abandonware

Üye
güncelleme istiyorsan nexus;
performans ve şıklık istiyorsan one x;

ve herzaman one x :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yazım vardı aynısını yazmaya gerek duymadan buraya yapıştırıyorum :kıskıs:

One X,S3 den daha üstün.Bir çok kişi Benchmark testlerine bakaraktan s3 diyor..Bir kere Tegra3 olayın içine girince bence her şey değişiyor..12 çekirdekli bir işlemciye sahip One x Benchmark testleri 12 çekirdeği desteklemiyor şu an için..s3 de 60 fps de oyunlar görebilirken One X de bu daha yüksek ki hatta bazı Tegra kernellerinde 110 fps nin üzerine çıkacak..Tegra deyince Gameloft ile arası kötü gibi şeylere de girmemek gerekiyor..Bunun yanında Sense arayüzünü de biliyoruz..S3 touchwiz kullanıyor..Sağlamlık konusunda ise One X daha önde hem ekran hem kalıp olarak bu testlerde de mevcut..Müzik konusunda Beats i biliyoruz zaten..Ayrıca One X ilk çıktığı gibi de değil son güncelleme ile birçok bug ortadan kaldırıldı eklemeler cabası..S3 e gelecek olursak s3 ün one X den önde olduğunu söylemem için Cortex A-15 kullanmalı idi..Elinde böyle bir işlemci var iken S2 ile aynı yani Cortex A-9 u kullanması bence yanlış oldu..Ha bunu Note 2 de mi kullanır bilemem..Kısaca söyleyeceklerim bu kadar.

incitemfm

incitemfm

Üye
s3 şuanda 4s ile birlikte tek sorunsuz telefon onex hala adam olamadı. note2 bekle a15 gelir büyük ihtimal

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
vazgectim nexus al kesinlikle :D

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye

One X daha üstün..
Kişiden kişiye göre değişir üstünlüğü.One x kullanana göre kendi cihazı S3 kullanana göre kendi cihazı daha üstündür.Genele baktığımızda benzer özelliklere sahip quad-core işlemcili cihazlar ikisi de hızlı.Tercih noktası kişinin kendi zevkine kalıyo tasarımıdır marka kalitesidir vs :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yazım vardı aynısını yazmaya gerek duymadan buraya yapıştırıyorum :kıskıs:

One X,S3 den daha üstün.Bir çok kişi Benchmark testlerine bakaraktan s3 diyor..Bir kere Tegra3 olayın içine girince bence her şey değişiyor..12 çekirdekli bir işlemciye sahip One x Benchmark testleri 12 çekirdeği desteklemiyor şu an için..s3 de 60 fps de oyunlar görebilirken One X de bu daha yüksek ki hatta bazı Tegra kernellerinde 110 fps nin üzerine çıkacak..Tegra deyince Gameloft ile arası kötü gibi şeylere de girmemek gerekiyor..Bunun yanında Sense arayüzünü de biliyoruz..S3 touchwiz kullanıyor..Sağlamlık konusunda ise One X daha önde hem ekran hem kalıp olarak bu testlerde de mevcut..Müzik konusunda Beats i biliyoruz zaten..Ayrıca One X ilk çıktığı gibi de değil son güncelleme ile birçok bug ortadan kaldırıldı eklemeler cabası..S3 e gelecek olursak s3 ün one X den önde olduğunu söylemem için Cortex A-15 kullanmalı idi..Elinde böyle bir işlemci var iken S2 ile aynı yani Cortex A-9 u kullanması bence yanlış oldu..Ha bunu Note 2 de mi kullanır bilemem..Kısaca söyleyeceklerim bu kadar.

Kişiden kişiye göre değişir üstünlüğü.One x kullanana göre kendi cihazı S3 kullanana göre kendi cihazı daha üstündür.Genele baktığımızda benzer özelliklere sahip quad-core işlemcili cihazlar ikisi de hızlı.Tercih noktası kişinin kendi zevkine kalıyo tasarımıdır marka kalitesidir vs :)
Dedikleriniz doğru ama objektif bakmak da gerekiyor. :)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
xPaSHax

xPaSHax

Üye
hepside guzel cıhazlar ıhtıyaclarını karsılar hıcbırıde yarı yolda bırakmaz sen bu cıhazları elıne al hangısı sana hıtap edıyosa onu al ele oturusu olsun guncellemelerı destegı olsun karar ver al s3 kullandım buyuk geldı elıme sattım htc one x kullandım benım hosuma gıtmedı sattım nexus aldım suan cok memnunum hemde fazlasıyla en ıyısını sen karar verıceksın :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt