Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon önerisi TEMMUZ- S2/3-Nexus-oneX
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları
Üye
One X SIII'den daha üstün.Batarya ömrü daha az ama ben sana One X'i öneririm.Heleki beats kulaklığın varsa kulaklık performansı çok iyi.
WebStyle
Üye
Galaxy S3'ü 1 hafta kullandım gayet tatmin edici düzeyde. Bir tek oyun performansını deneyemedim. Büyüklük takıntınız yoksa Galaxy S3 ü tavsiye ederim. Eğer ben o kadar büyük cihazı kullanamam derseniz daha farklı alternatiflere yönelin derim..
4PuNiSHeR
Üye
Kesinlikle Galaxy S III seni fazlasıyla tatmin eder hızıyla,şarjıyla,ekstra özellikleriyle
güncelleme istiyorsan nexus;
performans ve şıklık istiyorsan one x;
ve herzaman one x
MasteLaa
Üye
Yazım vardı aynısını yazmaya gerek duymadan buraya yapıştırıyorum
One X,S3 den daha üstün.Bir çok kişi Benchmark testlerine bakaraktan s3 diyor..Bir kere Tegra3 olayın içine girince bence her şey değişiyor..12 çekirdekli bir işlemciye sahip One x Benchmark testleri 12 çekirdeği desteklemiyor şu an için..s3 de 60 fps de oyunlar görebilirken One X de bu daha yüksek ki hatta bazı Tegra kernellerinde 110 fps nin üzerine çıkacak..Tegra deyince Gameloft ile arası kötü gibi şeylere de girmemek gerekiyor..Bunun yanında Sense arayüzünü de biliyoruz..S3 touchwiz kullanıyor..Sağlamlık konusunda ise One X daha önde hem ekran hem kalıp olarak bu testlerde de mevcut..Müzik konusunda Beats i biliyoruz zaten..Ayrıca One X ilk çıktığı gibi de değil son güncelleme ile birçok bug ortadan kaldırıldı eklemeler cabası..S3 e gelecek olursak s3 ün one X den önde olduğunu söylemem için Cortex A-15 kullanmalı idi..Elinde böyle bir işlemci var iken S2 ile aynı yani Cortex A-9 u kullanması bence yanlış oldu..Ha bunu Note 2 de mi kullanır bilemem..Kısaca söyleyeceklerim bu kadar.
incitemfm
Üye
s3 şuanda 4s ile birlikte tek sorunsuz telefon onex hala adam olamadı. note2 bekle a15 gelir büyük ihtimal
Kişiden kişiye göre değişir üstünlüğü.One x kullanana göre kendi cihazı S3 kullanana göre kendi cihazı daha üstündür.Genele baktığımızda benzer özelliklere sahip quad-core işlemcili cihazlar ikisi de hızlı.Tercih noktası kişinin kendi zevkine kalıyo tasarımıdır marka kalitesidir vs
Yazım vardı aynısını yazmaya gerek duymadan buraya yapıştırıyorum
One X,S3 den daha üstün.Bir çok kişi Benchmark testlerine bakaraktan s3 diyor..Bir kere Tegra3 olayın içine girince bence her şey değişiyor..12 çekirdekli bir işlemciye sahip One x Benchmark testleri 12 çekirdeği desteklemiyor şu an için..s3 de 60 fps de oyunlar görebilirken One X de bu daha yüksek ki hatta bazı Tegra kernellerinde 110 fps nin üzerine çıkacak..Tegra deyince Gameloft ile arası kötü gibi şeylere de girmemek gerekiyor..Bunun yanında Sense arayüzünü de biliyoruz..S3 touchwiz kullanıyor..Sağlamlık konusunda ise One X daha önde hem ekran hem kalıp olarak bu testlerde de mevcut..Müzik konusunda Beats i biliyoruz zaten..Ayrıca One X ilk çıktığı gibi de değil son güncelleme ile birçok bug ortadan kaldırıldı eklemeler cabası..S3 e gelecek olursak s3 ün one X den önde olduğunu söylemem için Cortex A-15 kullanmalı idi..Elinde böyle bir işlemci var iken S2 ile aynı yani Cortex A-9 u kullanması bence yanlış oldu..Ha bunu Note 2 de mi kullanır bilemem..Kısaca söyleyeceklerim bu kadar.
Kişiden kişiye göre değişir üstünlüğü.One x kullanana göre kendi cihazı S3 kullanana göre kendi cihazı daha üstündür.Genele baktığımızda benzer özelliklere sahip quad-core işlemcili cihazlar ikisi de hızlı.Tercih noktası kişinin kendi zevkine kalıyo tasarımıdır marka kalitesidir vs
İkisinin de birbirine göre üstün olduğu noktalar var demek daha doğru ikisi de kendi markalarının şuanki amiral gemileri
xPaSHax
Üye
hepside guzel cıhazlar ıhtıyaclarını karsılar hıcbırıde yarı yolda bırakmaz sen bu cıhazları elıne al hangısı sana hıtap edıyosa onu al ele oturusu olsun guncellemelerı destegı olsun karar ver al s3 kullandım buyuk geldı elıme sattım htc one x kullandım benım hosuma gıtmedı sattım nexus aldım suan cok memnunum hemde fazlasıyla en ıyısını sen karar verıceksın