gt540m kaç bit?
Kerim. Üye Konu Sahibi BehzatÇ.' Alıntı: sağlam bir sogutucu şart yoksa ısınma sorunu olduktan sonra en kral pc olsa yine kasar Genişletmek için tıkla ... 10likler olmaz mı?
BehzatÇ.' Alıntı: sağlam bir sogutucu şart yoksa ısınma sorunu olduktan sonra en kral pc olsa yine kasar Genişletmek için tıkla ... 10likler olmaz mı?
ANIL Admin kerim336' Alıntı: 10likler olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... her soğutucunun dönüş hızları farklıdır. 10 liralık bir soğutucunun pek faydalı olacağını düşünmüyorum.
kerim336' Alıntı: 10likler olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... her soğutucunun dönüş hızları farklıdır. 10 liralık bir soğutucunun pek faydalı olacağını düşünmüyorum.
Kerim. Üye Konu Sahibi nsekiz' Alıntı: her soğutucunun dönüş hızları farklıdır. 10 liralık bir soğutucunun pek faydalı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla ... onu nasıl anlıcaz?
nsekiz' Alıntı: her soğutucunun dönüş hızları farklıdır. 10 liralık bir soğutucunun pek faydalı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla ... onu nasıl anlıcaz?
ANIL Admin kerim336' Alıntı: onu nasıl anlıcaz? Genişletmek için tıkla ... ürün bilgilerinden dönüş hızını öğrenebilirsin. yüksek olması iyidir. fakat yinede alacağın soğutucunun etkisi olur özellikle bu yaz aylarında.
kerim336' Alıntı: onu nasıl anlıcaz? Genişletmek için tıkla ... ürün bilgilerinden dönüş hızını öğrenebilirsin. yüksek olması iyidir. fakat yinede alacağın soğutucunun etkisi olur özellikle bu yaz aylarında.
Kerim. Üye Konu Sahibi nsekiz' Alıntı: ürün bilgilerinden dönüş hızını öğrenebilirsin. yüksek olması iyidir. fakat yinede alacağın soğutucunun etkisi olur özellikle bu yaz aylarında. Genişletmek için tıkla ... anladım
nsekiz' Alıntı: ürün bilgilerinden dönüş hızını öğrenebilirsin. yüksek olması iyidir. fakat yinede alacağın soğutucunun etkisi olur özellikle bu yaz aylarında. Genişletmek için tıkla ... anladım