Havuza Girince Burnuna Su Kaçsa

Sponsorlu Bağlantılar

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Havuza Girince Burnuna Su Kaçsa
Oruç Bozulurmuki? :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
burundan mideye inmediyse sorun yok

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
öksürdüm birseyler oldu mideye gittimi bilmiyorum :hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Suya dalarken ya da yüzerken burnundan nefes vermelisin o zaman sorun olmaz özellikle dalış sıçrayış v.s yapacaksan burnundan nefes ver.Konuya gelince bence bozulmamış olma ihtimali yüksek mideye gitmesi zor o suyun.

cukuleaks

Üye
Burnundan su iki şekil kaçar:
1)sadece su kaçar :D
2) genzinden içeri gider
2.si olduysa bozulur. Eğer kaçıp kaçmadığına dair şüphen varsa kaza etmelisin. Kesinlikle genzimden içeri gitmedi diyorsan sıkıntı yok:)

- - - Eklendi - - -

yanılmıyorsam böyle :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Burnundan su iki şekil kaçar:
1)sadece su kaçar :D
2) genzinden içeri gider
2.si olduysa bozulur. Eğer kaçıp kaçmadığına dair şüphen varsa kaza etmelisin. Kesinlikle genzimden içeri gitmedi diyorsan sıkıntı yok:)

- - - Eklendi - - -

yanılmıyorsam böyle :)

Öksürdüğüne göre su büyük ihtimalle nefes borusuna kaçmıştır midesine değil ki bu durumda öksürerek kaçan suyu çıkartır yani mideye gitmez, vücutta da kalmaz.

cukuleaks

Üye

Öksürdüğüne göre su büyük ihtimalle nefes borusuna kaçmıştır midesine değil ki bu durumda öksürerek kaçan suyu çıkartır yani mideye gitmez, vücutta da kalmaz.
Geniz diyorum. Burundan genize bir yol var. Balgamı bu kanaldan geçiriyoruz. İşte su oraya yani genize kaçarsa doğal olarak direk yemek borusundan mideye iniyor. Ben çok yaşadım halada yaşıyorum ordan biliyorum yani. :)

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
Bak şimdi bilerek olmadıysa bir şey olmaz yani 61 tutmana gerek yok bilmeyerek olduğunu için istersen sonra 1 tane tutabilirsin..

xclark

xclark

Üye
Bak şimdi bilerek olmadıysa bir şey olmaz yani 61 tutmana gerek yok bilmeyerek olduğunu için istersen sonra 1 tane tutabilirsin..

neye dayanarak boyle bir fetva veriyorsun merak ettim dogrusu !!! K.bakamyın ama havuza girecek olan kişi ister istemez mutlaka su kaçırıyor agızdan burundan ...şimdi kalkıp istemeyerek olduysa gerek yok 61 gün tutmaya diyorsunuz...Güzel fetva veriyorsunuz maşallah :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Geniz diyorum. Burundan genize bir yol var. Balgamı bu kanaldan geçiriyoruz. İşte su oraya yani genize kaçarsa doğal olarak direk yemek borusundan mideye iniyor. Ben çok yaşadım halada yaşıyorum ordan biliyorum yani. :)

Tamam bende nefes borusuna kaçmışsa dedim ki bu durumda mideye gitmemiştir.Zaten klorlu su miğdeye giderse arkadaş hisseder herhalde

lolaman

lolaman

Üye
61 Gün oruç tutucaksın istemeyerek diye bişey yok burda gireceğini bile bile atlamışın suya.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
En güzeli hiç risk almamak yani bir ay boyunca bazı zevklerden fedakarlık yapmak en doğru olanı.

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
neye dayanarak boyle bir fetva veriyorsun merak ettim dogrusu !!! K.bakamyın ama havuza girecek olan kişi ister istemez mutlaka su kaçırıyor agızdan burundan ...şimdi kalkıp istemeyerek olduysa gerek yok 61 gün tutmaya diyorsunuz...Güzel fetva veriyorsunuz maşallah :)

Ben fetva vermiyorum bu sorularin cevapkari Diyanet'te yaziyor ben de ordan ogrendiklerimi soyluyorum.

xclark

xclark

Üye
iyide üstad kesin konuşuyorsun diyorsun ki "bişe olmaz " sen boyle diyince ben oyle anlıyorum :))

KayraBey

KayraBey

Üye
Oruçlu oruçlu ne işiniz var havuzda Allah aşkına ya. Eğer şu kactiysa 61 gün tutacaksin

• Beğen
Tepkiler: xclark
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
orucu layığıyla tutmak isteyen insan havuza,denize girmemeli

Üst Alt