öksürdüm birseyler oldu mideye gittimi bilmiyorum![]()
Burnundan su iki şekil kaçar:
1)sadece su kaçar
2) genzinden içeri gider
2.si olduysa bozulur. Eğer kaçıp kaçmadığına dair şüphen varsa kaza etmelisin. Kesinlikle genzimden içeri gitmedi diyorsan sıkıntı yok
- - - Eklendi - - -
yanılmıyorsam böyle![]()
Geniz diyorum. Burundan genize bir yol var. Balgamı bu kanaldan geçiriyoruz. İşte su oraya yani genize kaçarsa doğal olarak direk yemek borusundan mideye iniyor. Ben çok yaşadım halada yaşıyorum ordan biliyorum yani.
Öksürdüğüne göre su büyük ihtimalle nefes borusuna kaçmıştır midesine değil ki bu durumda öksürerek kaçan suyu çıkartır yani mideye gitmez, vücutta da kalmaz.

Bak şimdi bilerek olmadıysa bir şey olmaz yani 61 tutmana gerek yok bilmeyerek olduğunu için istersen sonra 1 tane tutabilirsin..

Geniz diyorum. Burundan genize bir yol var. Balgamı bu kanaldan geçiriyoruz. İşte su oraya yani genize kaçarsa doğal olarak direk yemek borusundan mideye iniyor. Ben çok yaşadım halada yaşıyorum ordan biliyorum yani.![]()
neye dayanarak boyle bir fetva veriyorsun merak ettim dogrusu !!! K.bakamyın ama havuza girecek olan kişi ister istemez mutlaka su kaçırıyor agızdan burundan ...şimdi kalkıp istemeyerek olduysa gerek yok 61 gün tutmaya diyorsunuz...Güzel fetva veriyorsunuz maşallah![]()