The Dark Knight Rises v1.0.5 - v1.0.6

Sponsorlu Bağlantılar

amcalu1

amcalu1

Üye
S2 ye uyumsuz diyor başka s2 si olup deneyen var mı

PriZm

PriZm

Üye
tamam oyunu çalıştırdım biraz kassada oynanıyor :)

reaurora

reaurora

Üye
Data indirmiyor :/

PriZm

PriZm

Üye
1.Apk yi yükleyin.ama kesinlikle çalıştırmayın
2.data dosyasını 1. sayfadan belirtilen yere atın
3. dosyasının içindeki 2 dosyayı hafıza kartında bir yere atın
4.Titanium Backupu yükleyin.bu olmazsa oyun açılmaz.
5.titanium backupu açın ve açıldıktan sonra tekrar programı kapatın.ama tamamen kapatın Ayarlar-Uygulamalar-Çalışan Uygulamalar->Önbellek bölümünde görünmesin.
6.daha önce attığımız o 2 dosyayı telefonun kendi hafızasındaki Titaniumbackup klasörüne atın.
7.titaniumbackupu açın.2. sekmeye geçin.burdan uygulamaların arasından oyunu bulun.tıklayın ardından yedeği geri yükle'ye tıklayın.sadece veri datası gibi birşey yazacak.ona tıklayın.bitmesini bekleyin.ardından oyunu açın.bu kadar :)

- - - Eklendi - - -

telefon üzerinden indirilmiyor zaten linklerden indireceksin :)

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
canaytekin

canaytekin

Üye
yanı sadece root lu tellerde calısacak bu kotu oldu

reaurora

reaurora

Üye
Sağol N.A.W.Y

retis

retis

Üye
Sd data için alternatif linkler ....

Sd Data [Boyut: 766.83 mb. /2 Part]
Turbobit
[Part 1]
[Part 2]
Depositfiles
[Part 1]
[Part 2]

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Tesekkurler sabahleyin wifi ile data cekerim artik

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm (v1.0.6) apk dosyası ilk mesaja eklenmiştir.

aydnzara

Üye
arkadaslar rotsuz galaxy s2 ye bu oyunu nasıl indirebilirim daha önceki gameloft oyunlarını sorunsuz indiriyordum ama son çıkan 3 oyunu indiremiyorum (asphalt 7 ve spidar man)

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar rotsuz galaxy s2 ye bu oyunu nasıl indirebilirim daha önceki gameloft oyunlarını sorunsuz indiriyordum ama son çıkan 3 oyunu indiremiyorum (asphalt 7 ve spidar man)

Oyunların sd dosyalarını indirerek oynayabilirsiniz. Bu işlem root gerektirmez ancak lisans için internet bağlantısı ister.

aydnzara

Üye
Oyunların sd dosyalarını indirerek oynayabilirsiniz. Bu işlem root gerektirmez ancak lisans için internet bağlantısı ister.

Bende pc yok 2 tane sd dosyası var onları nasıl kurucaz androide yeniyim fazla bilgim yok 1 tane sd dosyası olması gerekmezmiydi bunları nasıl birleştireceğiz ?

canaytekin

canaytekin

Üye
dostum bızde orda sorun yasıyoruz zaten lısans kontrolunu yapıyor sonra ana ekrana donuyor bu sorun lısans kontrolunde hata oldugu ıcınmı cıkıyor yoksa oyun telefona uyumsuz oldugu ıcınmı cıkıyor

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Güzele benziyor.Ama yine 7 dolar verilmez bence bi oyuna..Mobil sonuçta.

4yhan

4yhan

Üye
Emeğine sağlık, Teşekkür ederim. İndirmeye çalışıyorum ama çalışacağından endişeliyim. Arkadaşın da dediği gibi siyah ekran sonra menüye dönüyor. SD dosya ile deneyin demişsiniz ama SD dosyaları olmasa da oyunun açması ve dosya indir demesi lazım değil mi :) Bu benim görüşüm tabi... Tegra 3'e uyumsuzda olabilir tabi buda ayrı bir konu :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Teşekkürler ama bu da çalışmadı The Amazing Spiderman gibi niye adamakıllı kıramıyorlar şu oyunları anlamadım gitti.

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
dostum bızde orda sorun yasıyoruz zaten lısans kontrolunu yapıyor sonra ana ekrana donuyor bu sorun lısans kontrolunde hata oldugu ıcınmı cıkıyor yoksa oyun telefona uyumsuz oldugu ıcınmı cıkıyor

Telefonunuz rootlu ise Titanium Backup dosyasıyla lisans işlemini iptal edebilirsiniz. Root'suz telefonlar için henüz lisans iptali yok sanırım.

Emeğine sağlık, Teşekkür ederim. İndirmeye çalışıyorum ama çalışacağından endişeliyim. Arkadaşın da dediği gibi siyah ekran sonra menüye dönüyor. SD dosya ile deneyin demişsiniz ama SD dosyaları olmasa da oyunun açması ve dosya indir demesi lazım değil mi :) Bu benim görüşüm tabi... Tegra 3'e uyumsuzda olabilir tabi buda ayrı bir konu :)

Haklısınız ancak oyun lendiği için lisans kontolünden geçemiyor haliylede sd dosyası ve lisans başarısız oluyor. Telefounuz rootlu ise sizde TB dosyasını kullanabilirsiniz.

1.0.6 APK, SD ve TB dosyasıyla bende sorunsuz açılıyor.

4yhan

4yhan

Üye
Haklısınız ancak oyun lendiği için lisans kontolünden geçemiyor haliylede sd dosyası ve lisans başarısız oluyor. Telefounuz rootlu ise sizde TB dosyasını kullanabilirsiniz.

Bilgi için teşekkür ederim. Telefonum rootlu değil. Root yapmayıda düşünmüyorum. Biraz karmaşık HTC nin ki :)

Üst Alt