The Dark Knight Rises v1.0.5 - v1.0.6

Sponsorlu Bağlantılar

ammorules

Üye
@THR, emeğinden dolayı teşekkür ediyorum.

yasinzz

Üye
Kusura bakma konuyu güncellerken silinmiş sanırım. Oradaki 10 dosya aslında 1 dosyanın parçaları yani hepsini indirip klasöre çıkarınca 1 dosya oluşacak ve bunu sdcard/Android/obb klasörüne atacaksınız Aslında rootlu kullanılara göre olan kurulum gibi ancak tek fark siz tb dosyası kullanmayacaksınız. Bu nedenle de root gerekmiyor.

anladm saolasin

- - - Eklendi - - -

Kusura bakma konuyu güncellerken silinmiş sanırım. Oradaki 10 dosya aslında 1 dosyanın parçaları yani hepsini indirip klasöre çıkarınca 1 dosya oluşacak ve bunu sdcard/Android/obb klasörüne atacaksınız Aslında rootlu kullanılara göre olan kurulum gibi ancak tek fark siz tb dosyası kullanmayacaksınız. Bu nedenle de root gerekmiyor.

anladm saolasin

vuslatgencer

Üye
Merhaba,
Bende de galaxy s2 var ve apk dosyasını kurdum ama diger aşamaları anlamadım. Oyunu baslattıgımda lisansı kontrol edip ekran kararıyor. Titanium back up gibi bi dosya da bulamadım telefonda. bana detaylı yardımcı olabiirseniz cok sevinirim.
şimdiden teşekkürler

halis18

halis18

Üye
Merhaba,
Bende de galaxy s2 var ve apk dosyasını kurdum ama diger aşamaları anlamadım. Oyunu baslattıgımda lisansı kontrol edip ekran kararıyor. Titanium back up gibi bi dosya da bulamadım telefonda. bana detaylı yardımcı olabiirseniz cok sevinirim.
şimdiden teşekkürler

İlk önce oyun apk sini kur.
Sonra indirdiğin sd dosyasını android / obb klasörüne at yoksa android dosyasının içerisine bir obb yeni klasör oluştur.
obb dosyası içerine rardan çıkanı direk atın hiç bir isim değişikliği falan yapmayın...
sonra titanium backup yükleyin.
indirdiğiniz 2 backup dosyasını.
sd kartta titaniumbackup klasörüne atın klasör yoksa oluşturun.
daha sonra titanium backup programını açın oradan oyunu bulup üzerine tıklayın.
alt kısımda geri yükle tıklayın ve sadece veriyi işaretleyin bu kadar...

s3 yükledim oyun muhteşem O.S. 4.0.4 tek bir seferde zorlanmadan çalıştı.
grafikler falan cok iyi
iyi oyunlar

RomeusTR

RomeusTR

Üye
Galaxy minide çalışırmı?

maytrax

Üye
Sony Ray da çalişmadı oyun bütün apk dosyalarını denedim ama olmadı.Bana bi yardımcı olurmusunuz.Thanks

amon1234

amon1234

Üye
teşekkürler

sek00

sek00

Üye
Dosyaları çıkartamıyorum. Yani tek bir dosya haline nasıl getireceğiz?

trex0022

Üye
beyler Kaç Boyutu nekadar ona göre indirim yoksa pc si iniyo onu yukleyip oynarım

musatan

musatan

Üye
Ben galaxy s2 2.3.6 da sorunsuz yükleyip oynamıştım ama geçen gün oyunu açtığımda kapanmaya zorla hatası çıktı silip tekrar yükledim olmadı. Başka herhangi bir oyunda bozukluk yok sadece batman bozuldu. Sorun neden olabilir?

k4nun1

k4nun1

Üye
bu dosyaları nasl birleştiryoz sd dekileri

topaloglu321

Üye
ya bi turlu calistiramadım.. galaxy s 2 2.3.6 kullanıyorumm..detaylı tarif edebilecek bi babayigit yok mu??

NedenBirAdıYok

NedenBirAdıYok

Üye
Teşşekürler

Xochiquetzal

Üye
telefon için fazla harika

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
Selam Arkadaşlar Ve Admin;
Admin Bu Oyun Galaxy Ace'de Çalışırmı Deneyen Kullanıcı Arkaşlarım Varmı Acaba?(S-5830) Ona Göre İndireceğim Sd Kart Dosyasını :) :)

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
galaxy acede çalışması imkansız

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
com.gameloft.android.ANMPGloftKRHM işlemi beklenmedik biçimde durdu lütfen yeniden deneyin Yazıyor oyunu açınca sd kartı yükledim titanyum bakupladım yine böle oldu acaba yanlışmı birleştirdim şu 10 dosyayı birleştirmeyi daha geniş anlatsanız olmazmıydı? acaba?
GALAXY ACE S5830 BU ARADA

- - - Eklendi - - -

galaxy acede çalışması imkansız

Eminmisin Arkdaşım ben Youtubede İzliyorum 320x480 Sony Ericsonda Sk17i de Oynuyor Adam Batman ?

bravezzz

Üye
oyunların çalışması ekran çözünürlüğüne bağlı değildir. CPU ve GPU nun işlem gücü ile ilgilidir. yeni nesil mobil oyunlar en az adreno 205 gpu ve 1 ghz işlemci isterler. galaxy ace donanım olarak tek kelime ile berbat. nereden biliyorum... çünkü ben de hem galaxy ace hem de asus transformer var. ancak bu oyunu ben asus transformerda bile çalıştıramadım. Galaxy w'da bile kasan bir oyunu (galaxy w=adreno 205,1.4 ghz cpu) galaxy ace'de çalıştırmayı hayal etmek bile imkansız...

memoakilli

Üye
yaa ben sadece apk dosyasını indirsem wifi en kursam olurmu

Üst Alt