The Dark Knight Rises v1.0.5 - v1.0.6

Sponsorlu Bağlantılar

enes-1907

enes-1907

Üye
teşekkürler çalıştı

harryasin

harryasin

Üye
arkadaslar bisey sorucam ben oyunun.sd dosyasini belirtlen.yere attm.apkyi kurdum.direk oyun.acdi ne.kasma.ne.takilma.yapio.canavar.gibi.oynatio.:D telefonum.xperia.play smdi sorcagm telefonumda ne root war ne titanium bilmem.nesi.yuklu :D nasi.oldu.bu basda lisans kontrol.dedi.sonra.direk oyuna girdi

musatan

musatan

Üye
galaxy s2 de checking licance ekranında donuyor sonra tdkr durduruldu hatası çıkıyor neden olabilir
ics 4.0.3 kullanıyorum ondan olabilir mi? ics ye geçtiğimden beri kaç oyunum açılmadı.

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 de checking licance ekranında donuyor sonra tdkr durduruldu hatası çıkıyor neden olabilir
ics 4.0.3 kullanıyorum ondan olabilir mi? ics ye geçtiğimden beri kaç oyunum açılmadı.

Olabilir. Bende ICS kullandığım zamanlarda bazı program ve oyunlarda sorunlar yaşıyordum o nedenle şuanda 2.3.x sürümüne geçmiştim ve halen de 2.3.x kullanıyorum. Oyun konusunda ise henüz bir problem yaşamadım sorunsuz çalışıyor birde diğer apk dosyalarını dene.

musatan

musatan

Üye
Olabilir. Bende ICS kullandığım zamanlarda bazı program ve oyunlarda sorunlar yaşıyordum o nedenle şuanda 2.3.x sürümüne geçmiştim ve halen de 2.3.x kullanıyorum. Oyun konusunda ise henüz bir problem yaşamadım sorunsuz çalışıyor birde diğer apk dosyalarını dene.
Cevap için teşekkürler diğer apklar da çalışmadı. Olmazsa android 2.3'e geri dönücem

canaytekin

canaytekin

Üye
Cevap için teşekkürler diğer apklar da çalışmadı. Olmazsa android 2.3'e geri dönücem
eski surume donme ıslemını nasıl yapıyorsunuz icsden bir sikayetım yok ama merak ettım

musatan

musatan

Üye
Android 2.3.6 ya dönünce çalıştı teşekkürler oyun için...

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
Note 4.0.4 calismadi

bLack3ds

bLack3ds

Üye
on numara oyun yapmışlar s2 de denedim sorunsuz çalışıyor paylaşım için tşkler :)

wolfves

Üye
Hocam oyuna tıklıyorum açılıyor ama check license dan sonra ekran siyah olup kalıyor sorun ne olabilir

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Hocam oyuna tıklıyorum açılıyor ama check license dan sonra ekran siyah olup kalıyor sorun ne olabilir

Emin değilim ancak kullandığınız apk cihazınızla uyumsuz olabilir. Diğerlerini de deneyin.

klongs

klongs

Üye
s2 için hangi sd dosyasını indirdin

delrico

delrico

Emekli Yönetici
linklerin hepsi ölmüş dostum yeniler misin ???

wolfves

Üye
Hepsini denedim dan 38 haric hepsi uygulama durdu hatası verdi buda check licensedan sonra kalıyor denerim bi kaç bişey daha

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Linkler güncellendi.

yasinzz

Üye
ya anlamadimki hepsini indirmek zorun
damiyiz bi soyleseydin bide o 10 tane sd dosyayi nere atcaz

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
ya anlamadimki hepsini indirmek zorun
damiyiz bi soyleseydin bide o 10 tane sd dosyayi nere atcaz

Kusura bakma konuyu güncellerken silinmiş sanırım. Oradaki 10 dosya aslında 1 dosyanın parçaları yani hepsini indirip klasöre çıkarınca 1 dosya oluşacak ve bunu sdcard/Android/obb klasörüne atacaksınız Aslında rootlu kullanılara göre olan kurulum gibi ancak tek fark siz tb dosyası kullanmayacaksınız. Bu nedenle de root gerekmiyor.

Üst Alt