The Dark Knight Rises v1.0.5 - v1.0.6

Sponsorlu Bağlantılar

mduran1979

mduran1979

Üye
merhaba
3.
içindeki 2 dosyayı Titaniumbackup klasörüne kopyalayın ve geri yükleme işleminden yalnızca veri'yi seçin
bunu nasıl yapıyoruz
açıklarmısın

PriZm

PriZm

Üye
merhaba
3.
içindeki 2 dosyayı Titaniumbackup klasörüne kopyalayın ve geri yükleme işleminden yalnızca veri'yi seçin
bunu nasıl yapıyoruz
açıklarmısın
kardeş titaniumbackup programını yükle anlayacaksın zaten :)

muratti80

Üye
hocam on numara calisiyor oyun saglam fakat batmana noLmus boyle maymunla 40i KARISMIS :) acaip tipitip olmus en son batman arkham citydeki batsuitine alisinca bunu yadirgadim :D paylasim icin tskler..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
1.Apk yi yükleyin.ama kesinlikle çalıştırmayın
2.data dosyasını 1. sayfadan belirtilen yere atın
3. dosyasının içindeki 2 dosyayı hafıza kartında bir yere atın
4.Titanium Backupu yükleyin.bu olmazsa oyun açılmaz.
5.titanium backupu açın ve açıldıktan sonra tekrar programı kapatın.ama tamamen kapatın Ayarlar-Uygulamalar-Çalışan Uygulamalar->Önbellek bölümünde görünmesin.
6.daha önce attığımız o 2 dosyayı telefonun kendi hafızasındaki Titaniumbackup klasörüne atın.
7.titaniumbackupu açın.2. sekmeye geçin.burdan uygulamaların arasından oyunu bulun.tıklayın ardından yedeği geri yükle'ye tıklayın.sadece veri datası gibi birşey yazacak.ona tıklayın.bitmesini bekleyin.ardından oyunu açın.bu kadar :)

- - - Eklendi - - -

telefon üzerinden indirilmiyor zaten linklerden indireceksin :)

Çok Sağol :)

Aleksandar

Aleksandar

Üye
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

canaytekin

canaytekin

Üye
beyler rootsuz telefonlarda calıstırabılecegımız herhangı bır yontem yokmu ?

qirayis

Üye
dediğinizi aynen uyguladım, oyun açıldı fakat tam başlayacakken hata verdi (Xperia Arc S)

- - - Eklendi - - -

Sanırım ICS 4.0.4 kullandığım için açılmadı. Şimdi GB 2.3.4 kurdum çalıştı :)

olciay

olciay

Üye
beyler rootsuz telefonlarda calıstırabılecegımız herhangı bır yontem yokmu ?
Root istemeyen fakat internet isteyen apksi 1.0.5 cikmistir arzu edilirse upload edebilirim G.Note 4.0.4 calistirdim

olciay

olciay

Üye
Kurulum şekli 1.sayfadaki ile aynı bu Rootsuz çalışan apk buyrun ;

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Kurulum şekli 1.sayfadaki ile aynı bu Rootsuz çalışan apk buyrun ;

Teşekkürler ilk mesaja linkini ekleyeceğim :)

Bu arada sanırım oyunda ufak bir yanlış anlaşılma oluyor aslında uygulamaların hiçbirinde root zorunluğu yok.
Root işlemi sadece lisansı iptal edip offline oynamaya olanak sağlıyor ve root yapılmadığında ise uygulama standar lisans kontrol işlemi yapıyor. Offline oynamak için root istemesinin sebebi ise Titanium Backup'un bu yetkiye ihtiyaç duyasından kaynaklıdır.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Oyun çok karanlık ?

olciay

olciay

Üye
Teşekkürler ilk mesaja linkini ekleyeceğim :)

Bu arada sanırım oyunda ufak bir yanlış anlaşılma oluyor aslında uygulamaların hiçbirinde root zorunluğu yok.
Root işlemi sadece lisansı iptal edip offline oynamaya olanak sağlıyor ve root yapılmadığında ise uygulama standar lisans kontrol işlemi yapıyor. Offline oynamak için root istemesinin sebebi ise Titanium Backup'un bu yetkiye ihtiyaç duyasından kaynaklıdır.
Estağf. ben Teşekkür ederim paylasımın ıcın , benımkı sadece ufak bır gediği kapatmak oldu , herkese iyi oyunlar dilerim ...

24titan

24titan

Üye
çokk teşekkürler bu rootsuz olan apk ile hem oyun çalıştı hemde offline oynanabiliyor..

canaytekin

canaytekin

Üye

Root istemeyen fakat internet isteyen apksi 1.0.5 cikmistir arzu edilirse upload edebilirim G.Note 4.0.4 calistirdim
dostum ellerıne saglık sorunsuz calısıyor cok tesekkur ederım :oke:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler hayırlı olsun.

fozel96

Üye
sd dosyası kaç mb veya gb ona göre indiriyim telefonda fazla yer yokta...

Regenit

Regenit

Üye
:tşk:

Üst Alt