kardeş titaniumbackup programını yükle anlayacaksın zatenmerhaba
3.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziçindeki 2 dosyayı Titaniumbackup klasörüne kopyalayın ve geri yükleme işleminden yalnızca veri'yi seçin
bunu nasıl yapıyoruz
açıklarmısın

1.Apk yi yükleyin.ama kesinlikle çalıştırmayın
2.data dosyasını 1. sayfadan belirtilen yere atın
3.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdosyasının içindeki 2 dosyayı hafıza kartında bir yere atın
4.Titanium Backupu yükleyin.bu olmazsa oyun açılmaz.
5.titanium backupu açın ve açıldıktan sonra tekrar programı kapatın.ama tamamen kapatın Ayarlar-Uygulamalar-Çalışan Uygulamalar->Önbellek bölümünde görünmesin.
6.daha önce attığımız o 2 dosyayı telefonun kendi hafızasındaki Titaniumbackup klasörüne atın.
7.titaniumbackupu açın.2. sekmeye geçin.burdan uygulamaların arasından oyunu bulun.tıklayın ardından yedeği geri yükle'ye tıklayın.sadece veri datası gibi birşey yazacak.ona tıklayın.bitmesini bekleyin.ardından oyunu açın.bu kadar
- - - Eklendi - - -
telefon üzerinden indirilmiyor zaten linklerden indireceksin![]()

dediğinizi aynen uyguladım, oyun açıldı fakat tam başlayacakken hata verdi (Xperia Arc S)Çok Sağol![]()

Root istemeyen fakat internet isteyen apksi 1.0.5 cikmistir arzu edilirse upload edebilirim G.Note 4.0.4 calistirdimbeyler rootsuz telefonlarda calıstırabılecegımız herhangı bır yontem yokmu ?
Root istemeyen fakat internet isteyen apksi 1.0.5 cikmistir arzu edilirse upload edebilirim G.Note 4.0.4 calistirdim

Kurulum şekli 1.sayfadaki ile aynı bu Rootsuz çalışan apk buyrun ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Estağf. ben Teşekkür ederim paylasımın ıcın , benımkı sadece ufak bır gediği kapatmak oldu , herkese iyi oyunlar dilerim ...Teşekkürler ilk mesaja linkini ekleyeceğim
Bu arada sanırım oyunda ufak bir yanlış anlaşılma oluyor aslında uygulamaların hiçbirinde root zorunluğu yok.
Root işlemi sadece lisansı iptal edip offline oynamaya olanak sağlıyor ve root yapılmadığında ise uygulama standar lisans kontrol işlemi yapıyor. Offline oynamak için root istemesinin sebebi ise Titanium Backup'un bu yetkiye ihtiyaç duyasından kaynaklıdır.
dostum ellerıne saglık sorunsuz calısıyor cok tesekkur ederım
Root istemeyen fakat internet isteyen apksi 1.0.5 cikmistir arzu edilirse upload edebilirim G.Note 4.0.4 calistirdim

Ekran ışığını açOyun çok karanlık ?

sd dosyası kaç mb veya gb ona göre indiriyim telefonda fazla yer yokta...