_Unforgiven_
Üye
birşey soracağım,bu battery doctoru yüklemek için jailbreak gerekiyormu?
Tüm uygulamalar kapalı olduğunda ram 75mb falan oluyor galiba.o zaman nova3 açılırsa sıkıntı olmaz![]()
uygulamaları kapattım nova 2 3 hepsini denedim 2 çok rahattı hiç kasmadı, 3de ara sıra bazı yerlerde hafif kasıp geçiyordu o da oynatmayacak gibi değil saliselik oluyordu açıkcası rahattı ama i5 geldiğinde onun için uyarlanan oyunları oynatacağını hiç sanmıyorumiphonede ram nıye yetmesınkı onlar hurafe zaten cok hafıf bır ısletım sıstemı kullanıyor ios bıkere kasma nedır gormedım iphonede nova 3 denedınmı hıc ?

bunu kabullendıremezsın ıste fanlara ama elınde belgelı resım var bunada kılıf bulurlar =)))uygulamaları kapattım nova 2 3 hepsini denedim 2 çok rahattı hiç kasmadı, 3de ara sıra bazı yerlerde hafif kasıp geçiyordu o da oynatmayacak gibi değil saliselik oluyordu açıkcası rahattı ama i5 geldiğinde onun için uyarlanan oyunları oynatacağını hiç sanmıyorum![]()
benim c6-01 256mb ram var ve ben 156mb boş ram gördüm![]()

iOS telefonlar bu yüzden pahalı işte düşük ram ile çoğu işlemi yapıyor ve güncellemelerini sonuna kadar alıyor sorunsuz bir şekilde hemde. Ama Allah insanı fanlardan korusun symbian vs androidde bile symbianı öve öve bitiremiyorlar![]()
şefim dediğin gibi Allah fanlardan korusun. symbian da ram konusunda oldukça iyidir ama yine laf çarpmadan duramamışsın. övülecek tarafı varki övüyoruz. babamızın oğlu değil sonuçta. demekki sende fansın.

dediğim gibi sistem az ram yer fakat ram kontrolü berbattır.arkadaşımda neo v almadan önce c5-03 vardı aman allahım sen bizi koru bu ne takoz bi sistem.boşta ram 65mb telefon kendini kitliyor donuyor menüye zor giriyor yatay çevirince teli telefon kafayı yiyor.bi navigasyonu varmış zırt bırt hafıza dolu diyomuş.böyle rezalet bi şey olabilir mi![]()
yok dostum benim symbiana lafım yok ram az yiyor orası doğru da fanlar çok abartıyor hepsi bu ovi store'a android kada iyi diyen s60v5ciler var bizzat gördüm
şefim dediğin gibi Allah fanlardan korusun. symbian da ram konusunda oldukça iyidir ama yine laf çarpmadan duramamışsın. övülecek tarafı varki övüyoruz. babamızın oğlu değil sonuçta. demekki sende fansın.