iPhone 3gs ram yetmiyor diyen arkadaşlara gelsin ss'li

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3gs ram yetmiyor diyen arkadaşlara gelsin ss'li
çoğu kişi iphone 3gs'in raminin yetmediğini söylüyor bende bu duruma açıklık getirmek için ss çektim bu ss battery Doctor ile çekilmiştir çoğu uygulama açıkken çektim bana göre ram yetiyor[/URL][/IMG]
Not: Sürüm iOS 5.1.1

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Tüm uygulamalar kapalı olduğunda ram 75mb falan oluyor galiba.o zaman nova3 açılırsa sıkıntı olmaz:tebessüm:

PriZm

PriZm

Üye
birşey soracağım,bu battery doctoru yüklemek için jailbreak gerekiyormu?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Iosun stabilligı burdan kaynaklanıyor.ram kullanımı 65mb.bide bize bak:kıskıs:

moniacful

Üye
bizde 120 mb iosta 75 işe bak

- - - Eklendi - - -

ama custom romlarda 85 :D

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
    Konu Sahibi
birşey soracağım,bu battery doctoru yüklemek için jailbreak gerekiyormu?

jb şart değil dostum apps de uygulama ucretsiz indiriliyor, üstelik bu fotoyu uygulamalar açıkken çektim kapatınca evet senin dediğin gibi 70 80 bazen 90ı buluyor bunu sırf iOS sistem açısından android kadar ram yiyor diyen arkadaşların görüşlerini kırmak için koydum

- - - Eklendi - - -

Tüm uygulamalar kapalı olduğunda ram 75mb falan oluyor galiba.o zaman nova3 açılırsa sıkıntı olmaz:tebessüm:

evet denedim nova 2 3 hepsini açıyor 2de kasma hiç yok, 3de hafif kasıyor okadar

xPaSHax

xPaSHax

Üye
iphonede ram nıye yetmesınkı onlar hurafe zaten cok hafıf bır ısletım sıstemı kullanıyor ios bıkere kasma nedır gormedım iphonede nova 3 denedınmı hıc ?

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
    Konu Sahibi
iphonede ram nıye yetmesınkı onlar hurafe zaten cok hafıf bır ısletım sıstemı kullanıyor ios bıkere kasma nedır gormedım iphonede nova 3 denedınmı hıc ?
uygulamaları kapattım nova 2 3 hepsini denedim 2 çok rahattı hiç kasmadı, 3de ara sıra bazı yerlerde hafif kasıp geçiyordu o da oynatmayacak gibi değil saliselik oluyordu açıkcası rahattı ama i5 geldiğinde onun için uyarlanan oyunları oynatacağını hiç sanmıyorum :D

xPaSHax

xPaSHax

Üye
uygulamaları kapattım nova 2 3 hepsini denedim 2 çok rahattı hiç kasmadı, 3de ara sıra bazı yerlerde hafif kasıp geçiyordu o da oynatmayacak gibi değil saliselik oluyordu açıkcası rahattı ama i5 geldiğinde onun için uyarlanan oyunları oynatacağını hiç sanmıyorum :D
bunu kabullendıremezsın ıste fanlara ama elınde belgelı resım var bunada kılıf bulurlar =)))

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Hakkaten

- - - Eklendi - - -

Hakkaten

Lenneth

Üye
Androiddeki kadar ram yiyor iphone uygulamalari

2 tane Android telefon kullanmis ve ip4s kullanan biri olarak soyluyorum bunu ama ram yonetimi daha iyi oldugu icin ram doldukca androidde kasmalar artarken ios ta artmiyor

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
    Konu Sahibi
iOS telefonlar bu yüzden pahalı işte düşük ram ile çoğu işlemi yapıyor ve güncellemelerini sonuna kadar alıyor sorunsuz bir şekilde hemde. Ama Allah insanı fanlardan korusun symbian vs androidde bile symbianı öve öve bitiremiyorlar :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Hele bi s60v5çiler var ki görmen lazım.sistemlerini iostan iyi görüyorlar:ehe

cyber

cyber

Üye
benim c6-01 256mb ram var ve ben 156mb boş ram gördüm :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ram kullanımı konusunda en iyisi wp dışında ios.evet symbian da az ram yiyor fakat ram kontrolü tam bir rezalet.daha 90mb boş ram varken sistem yeniden başlamak zorunda kalabiliyor

- - - Eklendi - - -

benim c6-01 256mb ram var ve ben 156mb boş ram gördüm :)

sana tavsiye o telefondan kurtul geç android e en az galaxy wonder ile gör telefon ne imiş:oke:

HakaN-06

HakaN-06

Üye
İos o kadar hafif ki 5800'a bile yükleyebilsek stabil çalışır :ehe

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
iOS telefonlar bu yüzden pahalı işte düşük ram ile çoğu işlemi yapıyor ve güncellemelerini sonuna kadar alıyor sorunsuz bir şekilde hemde. Ama Allah insanı fanlardan korusun symbian vs androidde bile symbianı öve öve bitiremiyorlar :D

şefim dediğin gibi Allah fanlardan korusun. symbian da ram konusunda oldukça iyidir ama yine laf çarpmadan duramamışsın. övülecek tarafı varki övüyoruz. babamızın oğlu değil sonuçta. demekki sende fansın.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

şefim dediğin gibi Allah fanlardan korusun. symbian da ram konusunda oldukça iyidir ama yine laf çarpmadan duramamışsın. övülecek tarafı varki övüyoruz. babamızın oğlu değil sonuçta. demekki sende fansın.

dediğim gibi sistem az ram yer fakat ram kontrolü berbattır.arkadaşımda neo v almadan önce c5-03 vardı aman allahım sen bizi koru bu ne takoz bi sistem.boşta ram 65mb telefon kendini kitliyor donuyor menüye zor giriyor yatay çevirince teli telefon kafayı yiyor.bi navigasyonu varmış zırt bırt hafıza dolu diyomuş.böyle rezalet bi şey olabilir mi :off:

PriZm

PriZm

Üye

dediğim gibi sistem az ram yer fakat ram kontrolü berbattır.arkadaşımda neo v almadan önce c5-03 vardı aman allahım sen bizi koru bu ne takoz bi sistem.boşta ram 65mb telefon kendini kitliyor donuyor menüye zor giriyor yatay çevirince teli telefon kafayı yiyor.bi navigasyonu varmış zırt bırt hafıza dolu diyomuş.böyle rezalet bi şey olabilir mi :off:

Symbian S60v5 zaten Symbianın en kötü jenerasyonuydu.s60 v3 bile daha iyidir.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
    Konu Sahibi

yok dostum benim symbiana lafım yok ram az yiyor orası doğru da fanlar çok abartıyor hepsi bu ovi store'a android kada iyi diyen s60v5ciler var bizzat gördüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt