HTC One X vs Galaxy S3

Sponsorlu Bağlantılar

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

Aynen ısı konusu da var :) Kışın bu kadar ısınacağını zannetmiyorum soğuktan ısınamaz herhalde :kıskıs:

Sivas'ın soğuğu genelde ayaz ve poyraz. Kar yağışı olarak öyle çok fazla bir durum yok ama soğuk yüzüne vurunca kaşların donduğunu hissediyorsun :) Bir de burun içi sert şeyler hissediyorsun :kop2: İğrencim :aha:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sivas'ın soğuğu genelde ayaz ve poyraz. Kar yağışı olarak öyle çok fazla bir durum yok ama soğuk yüzüne vurunca kaşların donduğunu hissediyorsun :) Bir de burun içi sert şeyler hissediyorsun :kop2: İğrencim :aha:
Bencede iğrençsin :aha:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Yok orda batarya'da gösteriyor ısıyı. Tabi batarya diotu o ama Batarya 62,5 oluyorsa işlemciyi sen düşün :ehe

Widget'ı programdan düzenleyebiliyorsun fakat Ekrana basılı tutup ekleyebiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yok orda batarya'da gösteriyor ısıyı. Tabi batarya diotu o ama Batarya 62,5 oluyorsa işlemciyi sen düşün :ehe

Widget'ı programdan düzenleyebiliyorsun fakat Ekrana basılı tutup ekleyebiliyorsun.
Tamam widgetı yaptım şu battery temperature mi ısıyı gösteriyor :D

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Evet :P: HTC cimrilik yapmış işlemciye diot koymamış :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Telefonun içinden program olmadan öğrenmek istersen Ibrahim şu şekilde öğrenebilirsin. "*#*#4636#*#*" yap arama yerinde çıkan seçeneklerden Pil Bilgilerine gir orda kaç derece olduğu yazıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve Hex4d0r
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Telefonun içinden program olmadan öğrenmek istersen Ibrahim şu şekilde öğrenebilirsin. "*#*#4636#*#*" yap arama yerinde çıkan seçeneklerden Pil Bilgilerine gir orda kaç derece olduğu yazıyor ;)
Allah razı olsun abim süper bilgi ;)

bertinos

bertinos

Üye
Ben galaxy s3 diyorum forumda daha ideos x5te oynadığım oyunları oynayamayan one x kullanıcıları var.Zaten tegra işlemcisine oyun bulmakta ayrı bir dert.Hepimiz zaten htcnin ne kadar dandik telefon yaptığını biliyoruz.Piyasada neredeyse 30 farklı serisi var.Sonuna kadar samsung galaxy s3 ;)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ben galaxy s3 diyorum forumda daha ideos x5te oynadığım oyunları oynayamayan one x kullanıcıları var.Zaten tegra işlemcisine oyun bulmakta ayrı bir dert.Hepimiz zaten htcnin ne kadar dandik telefon yaptığını biliyoruz.Piyasada neredeyse 30 farklı serisi var.Sonuna kadar samsung galaxy s3 ;)

Bu yoruma cevap vermek istemiyorum.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kardeşim ne diyorsun anlayamadım :hmmm Tegra ya oyun bulmak ayrı bir dert :hmmm Tegra3 o dediğin Gs3 ün GPU sundan daha iyi..Ne desem boş bu yoruma kardeşim ;)

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

re u kidding mi bro ? :ehe Cevap vermeye gerek duyan ?

Türe

Türe

Üye

Kesinlikle katılıyorum. Şöyle ki hafıza kartı takıldığın o hafıza kartının sınıfı önemli sen S3 alıpta gidip Class 4 veya 6 alıcak halin yok dimi telefona yakışanı alırsın. 32 GB Class 10 bir hafıza kartı nerden baksan 150 TL civarında :oke: Severim ben Mesut Çeviği be iyidir "Merhaba ben Mesut Çevik" :ehe

- - - Eklendi - - -

Hemen boz zaten işin gücün milletin yanlışlarını yüzüne vurmak rezil etmek :off: :ehe

Eksik dedin abi :ehe Merhaba Ben Mesut Çevik. Bu videomuzda.. (h)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Takipçi Satın Al

Üst Alt