MasteLaa
Üye
Ben HTC ci değilim görüyorsun Galaxy kullanıyorumTamam, sizsiniz. Bir grup Hetececi![]()

Ben HTC ci değilim görüyorsun Galaxy kullanıyorumTamam, sizsiniz. Bir grup Hetececi![]()

O hetece değil bi kere HeyçtisiTamam, sizsiniz. Bir grup Hetececi![]()

Aynen ısı konusu da varKışın bu kadar ısınacağını zannetmiyorum soğuktan ısınamaz herhalde
![]()
Bir de burun içi sert şeyler hissediyorsun
İğrencim 
Bencede iğrençsinSivas'ın soğuğu genelde ayaz ve poyraz. Kar yağışı olarak öyle çok fazla bir durum yok ama soğuk yüzüne vurunca kaşların donduğunu hissediyorsunBir de burun içi sert şeyler hissediyorsun
İğrencim
![]()

Abi bir şey soracam telefonun kaç dereceye çıktığını elixir de nereden bakacaz![]()

Widget oluştur oraya ekliyorsun. Baktımda programda bende göremedim![]()

Widget mıWidget oluştur oraya ekliyorsun. Baktımda programda bende göremedim![]()
Programın içinden mi halledecez 
Tamam widgetı yaptım şu battery temperature mi ısıyı gösteriyorYok orda batarya'da gösteriyor ısıyı. Tabi batarya diotu o ama Batarya 62,5 oluyorsa işlemciyi sen düşün
Widget'ı programdan düzenleyebiliyorsun fakat Ekrana basılı tutup ekleyebiliyorsun.

Yok orda batarya'da gösteriyor ısıyı. Tabi batarya diotu o ama Batarya 62,5 oluyorsa işlemciyi sen düşün
Widget'ı programdan düzenleyebiliyorsun fakat Ekrana basılı tutup ekleyebiliyorsun.
Allah razı olsun abim süper bilgi
Telefonun içinden program olmadan öğrenmek istersen Ibrahim şu şekilde öğrenebilirsin. "*#*#4636#*#*" yap arama yerinde çıkan seçeneklerden Pil Bilgilerine gir orda kaç derece olduğu yazıyor![]()
Allah razı olsun abim süper bilgi![]()

Ben galaxy s3 diyorum forumda daha ideos x5te oynadığım oyunları oynayamayan one x kullanıcıları var.Zaten tegra işlemcisine oyun bulmakta ayrı bir dert.Hepimiz zaten htcnin ne kadar dandik telefon yaptığını biliyoruz.Piyasada neredeyse 30 farklı serisi var.Sonuna kadar samsung galaxy s3![]()
Kardeşim ne diyorsun anlayamadımBen galaxy s3 diyorum forumda daha ideos x5te oynadığım oyunları oynayamayan one x kullanıcıları var.Zaten tegra işlemcisine oyun bulmakta ayrı bir dert.Hepimiz zaten htcnin ne kadar dandik telefon yaptığını biliyoruz.Piyasada neredeyse 30 farklı serisi var.Sonuna kadar samsung galaxy s3![]()
Tegra ya oyun bulmak ayrı bir dert
Tegra3 o dediğin Gs3 ün GPU sundan daha iyi..Ne desem boş bu yoruma kardeşim Ben galaxy s3 diyorum forumda daha ideos x5te oynadığım oyunları oynayamayan one x kullanıcıları var.Zaten tegra işlemcisine oyun bulmakta ayrı bir dert.Hepimiz zaten htcnin ne kadar dandik telefon yaptığını biliyoruz.Piyasada neredeyse 30 farklı serisi var.Sonuna kadar samsung galaxy s3![]()
Cevap vermeye gerek duyan ?KArdeş noktayı koydu itirazı olanre u kidding mi bro ?Cevap vermeye gerek duyan ?

KArdeş noktayı koydu itirazı olan![]()
Kesinlikle katılıyorum. Şöyle ki hafıza kartı takıldığın o hafıza kartının sınıfı önemli sen S3 alıpta gidip Class 4 veya 6 alıcak halin yok dimi telefona yakışanı alırsın. 32 GB Class 10 bir hafıza kartı nerden baksan 150 TL civarındaSeverim ben Mesut Çeviği be iyidir "Merhaba ben Mesut Çevik"
- - - Eklendi - - -
Hemen boz zaten işin gücün milletin yanlışlarını yüzüne vurmak rezil etmek![]()
![]()
Merhaba Ben Mesut Çevik. Bu videomuzda..