HTC One X vs Galaxy S3

Sponsorlu Bağlantılar

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X vs Galaxy S3
Arkadaşlar bi yakınım bu iki telefon arasında kaldı, onun için önemli olan sadece oyun performansı diğer şeyler önemli değil. Bu iki telefondan hangisi oyun oynayan biri için daha uzun vadeli olur ?

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
One X'te tegraya özel grafikler var ama S3'te biraz uğraştan sonra yapılabiliyor. Onun için sorun olmayacaksa S3 alsın. Yok uğraşamam diyorsa One X alsın.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
htc one x samsung gs3 den önde bu arada gpu su 12 çekirdek benchmark testlerine bakmayin :) son guncelleme ile one x daha onde.

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ayrıca one x'in işlemcisi 4+1 çekirdekli. tasarımıda cabası. Thd oyun avantajıda var uğraştırmıyor.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
ikiside iyi cihaz tercih senin aralarında öyle çok fark yok :good:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
one x ;)

Symbianize

Symbianize

Üye
Gpu sense arayuzu herseyiyle one x

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3'ün Mali 400mp gpu'suda güçlü bir gpu bu yüzden karar veremedik fakat htc one x daha cazip geliyor bana nedense.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Türkiye'den alıcaksan s3 tavsiye etmem. Neden? Dersen Türkiye'de satılan s3'lerin ram'i 1gb fakat yurtdışı s3'ler 2gb ram'a sahipler. Eğer bu 2gb ram'li s3 Türkiye'de olsaydı onu tercih ederdim ama olmadığı için tercihim One X'den yana.

Del Rey

Del Rey

Üye
One X gunluk kullanima daha uygun. Ancak Samsung'un da S Voice gibi bjr avantaji var. Yine de JellyBean ile bu avantaj kalkiyor.

cyber

cyber

Üye
tegra 3 akar :)

- - - Eklendi - - -

yani one x

papakudioflu

papakudioflu

Admin
one x'in optimizasyondan kaynaklanan atil kapasisitesi mutlaka jellybean ile giderilecektir o zaman o donanim adinin hakkini vermeye başlar.

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
Bende öyle umuyorum, umarım jb galaxy s2'ye de gelir.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
one x'in optimizasyondan kaynaklanan atil kapasisitesi mutlaka jellybean ile giderilecektir o zaman o donanim adinin hakkini vermeye başlar.

zaten son güncellemeyle gayet iyi jb ile düşünemiyorum.

Türe

Türe

Üye
Bölye konular açıldı daha önce. Biraz zahmet edip kurcalasanız çok daha iyi olacak :oke: Bana kalırsa da One X.

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
Diğer konulara bakmadığımı nerden çıkardın ? aradığım cevabı tam olarak bulamadım bu kadar basit.

Türe

Türe

Üye
Jelly Bean'li One X'i düşünemiyorum :(

Ellemon

Ellemon

Üye
one x pili çok az gidiyor + olarak bataryayı çıkartamıyorsun ve htc sürekli yeni model çıkartıyor. bende htc one x ile s3 arasında çok takıldım. S3 aldım pişman değilim :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence one x galaxy s3 iphone 4s karşılaştırma konusu yapmalı ayrıntılı onu da sabitlemeli.. Cevaba gelirsek tabi ki one x

Takipçi Satın Al

Üst Alt