MrTech
Üye
Tegra:Hastasıyız Dedeee
ooo tegraaa Ölümüne Tegraaa
![]()
![]()
Tegra:Hastasıyız Dedeee
ooo tegraaa Ölümüne Tegraaa
![]()
![]()

Yürü beee
Tegra:Hastasıyız Dedeee![]()
![]()
Tegranın manasını hepimiz biliyoruzdur arkadaşlar anlatmaya gerek yok avantajlarını 
Tegra:Hastasıyız Dedeee![]()
![]()

Tegra Bahane Kızlar Sahane (Ne Alaka Dediysem)Bu arada One X, One S ve One XL JB güncellemesini çok yakında alabilecek duyuru yapıldı
- - - Eklendi - - -
Yürü beeeTegranın manasını hepimiz biliyoruzdur arkadaşlar anlatmaya gerek yok avantajlarını
![]()

Unga Bunga Tegra Tunga
tegra üçüm oley tegra üçüm oley tegra üçüm oley
oooooooooo
tegra üçüm oley![]()
Sana anlattıkların konusunda katılıyorum hafıza konusu hoş karşılanıcak bir özellik değil ancak Dropbox gibi uygulamalarla bu sıkıntının önüne rahatlıkla geçilebilir ayrıyetten 32 GB Dahili Hafizayla gayet yeterli benim açımdan. Sizin elinizde ki telefon 16 GB bir de Hafiza kartı almaya kalksanız o da ayrı bir masraf bu açıdan da düşünmek gerek. He o kadar parayı veren buna mı veremeyecek diyebilirsiniz ancak biz var olandan bahsediyoruz o zaman yanında 32 Gb hafıza kartı versinler 2150 TL yapsınlar telefonu bakalım o zaman alıcıları düşer mi çıkar mı hep birlikte izleriz
Ben tavsiye etmedim yalnızca handikaplarından söz ettim kardeşimBu handikaplar konusunda da hemfikiriz sanırım. Çünkü HTC hastası Donanımhaber Mesut dâhil performansı kabul etti biliyorsun ki.
Tabii ki hafıza kartı artırılamaması,batarya konusu gibi.Ama avantajları da var tabii ki
Ben tavsiye etmedim yalnızca handikaplarından söz ettim kardeşimBu handikaplar konusunda da hemfikiriz sanırım. Çünkü HTC hastası Donanımhaber Mesut dâhil performansı kabul etti biliyorsun ki.

Tabii ki hafıza kartı artırılamaması,batarya konusu gibi.Ama avantajları da var tabii ki
1- HTC zaten 32 GB hafızası var ve hafıza kartının da telefonu hantallaştırdığını biliyorsun
2- Dediğim gibi bence batarya konusu çok sıkıntı olmamalı.Tabii ki değiştirilebilir olması güzel ama sağlamlık hissi HTC de hissediyorsun
3- Mesut Çelik'i sevmiyorum ben zaten kanım ısınmadı ona![]()

Kesinlikle katılıyorum. Şöyle ki hafıza kartı takıldığın o hafıza kartının sınıfı önemli sen S3 alıpta gidip Class 4 veya 6 alıcak halin yok dimi telefona yakışanı alırsın. 32 GB Class 10 bir hafıza kartı nerden baksan 150 TL civarında
1- HTC zaten 32 GB hafızası var ve hafıza kartının da telefonu hantallaştırdığını biliyorsun
2- Dediğim gibi bence batarya konusu çok sıkıntı olmamalı.Tabii ki değiştirilebilir olması güzel ama sağlamlık hissi HTC de hissediyorsun
3- Mesut Çelik'i sevmiyorum ben zaten kanım ısınmadı ona![]()
Severim ben Mesut Çeviği be iyidir "Merhaba ben Mesut Çevik" 
Hemen boz zaten işin gücün milletin yanlışlarını yüzüne vurmak rezil etmek
Çelik değil Çevik![]()

Dropbox ise ayrı bir avantaj dediğin gibi abimYani sonuçta size 16 GB hafıza geliyor One X e 32 GB hafıza sunuluyor aynı parayaHe birde 25 GB lik 2 sene boyunca dropbox veriliyor bu da dipnot
![]()

Kesinlikle katılıyorum. Şöyle ki hafıza kartı takıldığın o hafıza kartının sınıfı önemli sen S3 alıpta gidip Class 4 veya 6 alıcak halin yok dimi telefona yakışanı alırsın. 32 GB Class 10 bir hafıza kartı nerden baksan 150 TL civarındaSeverim ben Mesut Çeviği be iyidir "Merhaba ben Mesut Çevik"
- - - Eklendi - - -
Hemen boz zaten işin gücün milletin yanlışlarını yüzüne vurmak rezil etmek![]()
![]()

Çelik değil Çevik![]()
Evet haklısın 
Şaka yahu ben de seviyorum şaka olsun diye söyledim tatlı adam
Kesinlikle katılıyorum. Şöyle ki hafıza kartı takıldığın o hafıza kartının sınıfı önemli sen S3 alıpta gidip Class 4 veya 6 alıcak halin yok dimi telefona yakışanı alırsın. 32 GB Class 10 bir hafıza kartı nerden baksan 150 TL civarındaSeverim ben Mesut Çeviği be iyidir "Merhaba ben Mesut Çevik"
- - - Eklendi - - -
Hemen boz zaten işin gücün milletin yanlışlarını yüzüne vurmak rezil etmek![]()
( konu dağıldı gibime geliyor ) 
Dağılmadı Fatih'im konuya açanı konuya davet ediyorum.
Evet haklısın
- - - Eklendi - - -
Şaka yahu ben de seviyorum şaka olsun diye söyledim tatlı adam( konu dağıldı gibime geliyor )
![]()
Evet aynen ben de nereye gitti abim
Dağılmadı Fatih'im konuya açanı konuya davet ediyorum.

Yani sonuçta size 16 GB hafıza geliyor One X e 32 GB hafıza sunuluyor aynı parayaHe birde 25 GB lik 2 sene boyunca dropbox veriliyor bu da dipnot
![]()
İyimiş
Samsung, 5O GB 2 sene veriyor. Beep not : )
Ancak bu S3 ün 16 GB ve One X in 32 GB Dahili hafızası gerçeğini değiştirmez 
Sen yetersiz dediğin için dedi
Samsung, 5O GB 2 sene veriyor. Beep not : )
S3 diyen kaç kişi vardı ki zaten One X e karar verdi herhaldeAcaba neye karar verdi![]()