900 tl telefon onerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi
900 tl telefon onerisi
selam arkadaşlar başlıktada yazdıgım gibi en fazla 900 tl ye kadar telefon almayı dusunuyorum aklımda galaxy wonder vardı ama okudugum yorumlarda çogu kişi memnun olmadıgını soyluyor ve android 4.0 a güncellenmiyeceği için galaxy wonderdan vazgeçtim
buradaki çogu arkadaş bana xperia neo v almamı soylediler fakat ozellikleri beni çok tatmin etmiyecek gibi duruyor bide sar degeri yuksek olan bir telefon sizden ricam bana en fazla 900 tl ye kadar iyi bi telefon android 4.0 olsun bide sıfır ikinci el olmasın tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

codblackops2

codblackops2

Üye
bi kaç kişi öyle dedi diye vazgeçmemelisin .galaxy wonder güzel telefon bence

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Motorola atrix.

MrTech

MrTech

Üye
Wonder :no: Atrix Falan Olabilir : ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neo V veya Wonder tavsiye etmem..Sırf ICS için Neo V alınmaz..Donanımı yüzünden kaç kişi isyan etti ;) Bir kaç sene sonra donanımı,Gpu,Cpu yönünden sıkıntı çekebilir..2.el Galaxy S2 almanı tavsiye ederim..Bu fiyata bulursun ;)

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi
Neo V veya Wonder tavsiye etmem..Sırf ICS için Neo V alınmaz..Donanımı yüzünden kaç kişi isyan etti ;) Bir kaç sene sonra donanımı,Gpu,Cpu yönünden sıkıntı çekebilir..2.el Galaxy S2 almanı tavsiye ederim..Bu fiyata bulursun ;)
dediğim gibi 2. el telefon istemiyorum

abandonware

abandonware

Üye
xperia sola

- - - Eklendi - - -

veya biraz bekle ace 2 al

- - - Eklendi - - -

yada çakma s3 :naughty:

- - - Eklendi - - -

2. el genelde sakat olur

-Emre

-Emre

Üye
s plus olabilir...

- - - Eklendi - - -

ama biraz çıtayı arttırman lazım.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Desire s e de bakabilirsin.yada atrixe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...