900-950 tl arası telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi
900-950 tl arası telefon
yaklasık olarak 2 aydır telefon arıyorum ama tam karar kılıyorum telefonla ilgili yorumları okuyorum herkes sorun çıkarttıgını soyluyor
baska bi telefona karar kıldım onada telefonun çok dayanıksız oldugunu soylediler şimdi benim sizden ricam 900-950 tl en fazla
ıcs güncellemesi almıs (çift çekirdek olursada iyi olur) bu fiyatlarda onerebileceginiz telefonlar hangileridir
sola ya baktım ama sar degeri çok yuksek diyolar bide ace 2 var tahminim ıcs guncellemesi almıyacak ama ozellik açısından soladan daha ustun gozukuyor siz bana bunlardan yada baska bi telefon onerirmisiz

system32dll

system32dll

Üye
Xperia Neo V :oke: Samsung Galaxy Wonder da iyi hem bunlar 800 tl 100 tl paranda cebinde kalır

Yada sen c3ü kullanmaya devam et bi 300-400 tl felan daha biriktir S2 Al :oke:

lordufuk

lordufuk

Üye
temiz 2.el nokia n9 veyada htc one v al n9 tek çekirdek ama resmen 4 çekirdek gibi:hmmm

system32dll

system32dll

Üye
ikinci el alma pişman olursun bissuru dert tantana felan millet yamuk yapıyo vatandaşa :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
2.el Galaxy s2 bulabilirsen öneririm..İllaki 0 alacağım diyorsan Sola'dan başka bir seçeneğin yok..Atrix derim destek yok.Neo V derim tek çekirdek..Sola iyidir..Mali400 GPU su var..JB güncellemesi dahi alacaktır..

system32dll

system32dll

Üye
Dostum ne olursa olsun 2.el alma

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi
2.el Galaxy s2 bulabilirsen öneririm..İllaki 0 alacağım diyorsan Sola'dan başka bir seçeneğin yok..Atrix derim destek yok.Neo V derim tek çekirdek..Sola iyidir..Mali400 GPU su var..JB güncellemesi dahi alacaktır..
teşekkürler 0 almayı dusunuyorum bende solada karar kılmıstım bataryasının çıkartılamaması pek sorun olurmu

MasteLaa

MasteLaa

Üye
teşekkürler 0 almayı dusunuyorum bende solada karar kılmıstım bataryasının çıkartılamaması pek sorun olurmu
Bu sana kalmış bir şey bana göre sorun olmaz..One X de de çıkmıyor mesela batarya..Dalvik performansı yüksek bir telefon Sola..Yeni inceledim bende hoş bir telefon..

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi

Bu sana kalmış bir şey bana göre sorun olmaz..One X de de çıkmıyor mesela batarya..Dalvik performansı yüksek bir telefon Sola..Yeni inceledim bende hoş bir telefon..
peki bu ics aldımı yoksa hala alıcakmı bi bilgin varmı

Jomolocco

Jomolocco

Üye
xperiya ray al

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi
MasteLaa

MasteLaa

Üye
peki bu ics aldımı yoksa hala alıcakmı bi bilgin varmı
İCS li gelir ve Jellybean alır merak etme Neo V dahil ICS aldı..

- - - Eklendi - - -

sanırım en çok performans gerektirenler savaş ve aksiyon oyunları oluyor savaş oyunlarının pek sevmem genellikle spor oyunları oynarım
Mali400 var oyun konusunda sıkıntın olmaz.Spor oyunlarını Adreno 205 ve hatta Adreno 200 dahil oynatıyor yani...Ram'i 512 mb sadece Solanın.

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi

İCS li gelir ve Jellybean alır merak etme Neo V dahil ICS aldı..

- - - Eklendi - - -

Mali400 var oyun konusunda sıkıntın olmaz.Spor oyunlarını Adreno 205 ve hatta Adreno 200 dahil oynatıyor yani...Ram'i 512 mb sadece Solanın.

512 bana yeter heralde ya o kadar performans gerektiren oyun oynamayı dusunmuyorum zaten

- - - Eklendi - - -

sola daha yeni çıkmıs bi telefon niye 2.3 koymuslar ki direk ıcs koysalardı

- - - Eklendi - - -

HTC Rhyme sence nasıl

MasteLaa

MasteLaa

Üye
512 bana yeter heralde ya o kadar performans gerektiren oyun oynamayı dusunmuyorum zaten

- - - Eklendi - - -

sola daha yeni çıkmıs bi telefon niye 2.3 koymuslar ki direk ıcs koysalardı

- - - Eklendi - - -

HTC Rhyme sence nasıl
Direk ICS li alırsın zaten yeni güncelleme JellyBean..HTC Rhyme Sola'dan çok çok geride..Adreno 205 Gpu var en basitinden diğerlerine gerek yok sanırım.

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim sola yı bıraz daha arastıp almayı dusunuyorum inşallah 512 mb yeter

MasteLaa

MasteLaa

Üye
teşekkür ederim sola yı bıraz daha arastıp almayı dusunuyorum inşallah 512 mb yeter
Android için vasat bir Ram ama hız konusunda sorun çıkarmaz çift çekirdek telefon..Multitasking'i zorlamaz isen pek sıkıntı olmaz :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Kardeş bence biraz daha biriktirebilirsen s2 al derim .. ;)

Ama bu fiyata sola ya da neo v alabilirsin .. :good:

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi

Android için vasat bir Ram ama hız konusunda sorun çıkarmaz çift çekirdek telefon..Multitasking'i zorlamaz isen pek sıkıntı olmaz :D
hmm olmadı şimdi bu peki ace 2 nasıl oda çift çekirdek hem ramı daha fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...