Maksimum 900 TL telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Krofessional

Konu Sahibi
Maksimum 900 TL telefon
Malum en çok konu ve ilgi burda o yüzden buraya açtım konuyu. Galaxy S3'ümü 680 Tl ye sattım yeni telefon bakıyorum . Android teki sorunlardan sonra hangi sistemi seçeceğimi bilemedim oyun oynamam sadece sosyal ve medya amaçlı bakıyorum windowsphone ları beğenmeye başladım kasma falan yok ihtiyacım olan uygulamalar hepsinin marketinde bulunmakta .
En az 4 inch ekran , 1 gb ram , çift çekirdek ve iyi bir kamerası olan model arıyorum maksimum 900 tl fiyat :/ lumia 820 düşündüm ama bilemedim siz ne dersiniz

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Samsung Galaxy S2 Kesinlikle TAVSİYEM !

- - - Eklendi - - -

Oyunlara programlara uygulamalara çok ilgin varsa windows tavsiye etmem..

Invoke

Invoke

Üye
Hacı adam zaten s3 satmış, neden s2 alsın? Oyun oynamam demiş ayrıca :)

Krofessional

Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 Kesinlikle TAVSİYEM !

- - - Eklendi - - -

Oyunlara programlara uygulamalara çok ilgin varsa windows tavsiye etmem..

s3 ten s2 ye geçmem :/ hem android te donanım ne olursa olsun kasıyor nexus falan ne dersin

Buğra

Buğra

Admin
Nexus alabilirsen almani tavsiye ederim hem guncellemeleri en onden almis olursun :)

Invoke

Invoke

Üye
Hacı bence lumia al. Zaten canın wp çekmiş belli :D Ayrıca oyun oynamıyorum demişsin.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Bence ıphone 4 al

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Kasma istemiyorsan iphone :)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
900 liraya iPhone biraz zor bulunur, ayrıca 900 Liraya S3 ten daha iyi bir telefon mu arıyor ki ?

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
S3 satmissin ama o paraya daha iyisi yok :D Discomuz var s3 satmamis olsan onu önerirdim ama sana ne desem sasirdim valla

Krofessional

Konu Sahibi
hala samsung diyosunuz :D yıllardır samsungçuydum anti apple olarak yetiştim herşey tersine döndü iphone o paraya deymez iphone 4 son güncellemesini alıcak muhtemelen 7 ile ; lumialar 2016 ya kadar destek alıcak ; android özgürlükte neye özgürlük

- - - Eklendi - - -

Hacı bence lumia al. Zaten canın wp çekmiş belli :D Ayrıca oyun oynamıyorum demişsin.

lumia 820 büyük ihtimal

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Tam Nokia Lumia 820 önerecektim ki 900 TL'yi duyunca duraksadım. Bulabiliyorsan kesinlikle al ama bulamazsan Lumia 720 de işini görür :)

Krofessional

Konu Sahibi
Tam Nokia Lumia 820 önerecektim ki 900 TL'yi duyunca duraksadım. Bulabiliyorsan kesinlikle al ama bulamazsan Lumia 720 de işini görür :)

baya eksik olduğunu fark ettim :/ nexus 4 aldım nasıl bi fikir değiştirdiysem artık

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Krofessional