Sıra Bana Geldi Telefon Önerilerinizi Bekliyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes-1907

enes-1907

Üye

Evet dediğin gibi oluyor. Kardeşim ATRIX alacakmış, kendisi beğenmese onunla Xperia Pro'yu değişiriz :ehe
seni çakal seni :kop:

- - - Eklendi - - -

:alkisvay canına gerçekten iddalı bir konuşma oldu ama şöyle birşey var şu an teknoloji inanılmaz ilerliyor haksızmıyım?sen bu telefona alışana kadar bir bakmışsın senin cihaz çok geride kalmış bu insana koyar değilmi?? :)
aynen ben xperia neo aldığımda sadece piyasada en güçlü cihaz s2 idi.şimdi s3 one x htc evo 3d felan adama acayip koyuyor..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

- - - Eklendi - - -

aynen ben xperia neo aldığımda sadece piyasada en güçlü cihaz s2 idi.şimdi s3 one x htc evo 3d felan adama acayip koyuyor..

Yapacağım çakallık değil :D Neden diye sorarsan, kardeşim telefonumu çok beğendi. Malum klavyesi var kamerası iyi oyunları ve programlarıda iyi çalıştırıyor. Oyun oynama program çalıştırma derdinde değil. Aynı telefon olmasın diye ATRIX alacak. Klavyesi yok diye beğenmeyebilir bende telefonumu ona veririm, ATRIX'i alırım :ehe

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Yapacağım çakallık değil :D Neden diye sorarsan, kardeşim telefonumu çok beğendi. Malum klavyesi var kamerası iyi oyunları ve programlarıda iyi çalıştırıyor. Oyun oynama program çalıştırma derdinde değil. Aynı telefon olmasın diye ATRIX alacak. Klavyesi yok diye beğenmeyebilir bende telefonumu ona veririm, ATRIX'i alırım :ehe
Tegra2 :kıskıs: Şimdiden hayırlı olsun :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
haklısın tuhaf bir zamandayız eskileri hatırladımda 3310 çıktığında 5-6 sene en popüler cihazdı yada e-250 ilk çıktığında mükemmel bir cihazdı 2-3 sene alabileceğim seviyeye inmemişti fiyat olarak ama şimdi 2000 tl'ye aldığın cihaz daha ertesi gün 1600'lere inebiliyor..

- - - Eklendi - - -

SilentOne

SilentOne

Üye
hiç sorma teknoloji çok hızlı bari samsung seneye s4 ü feln çıkartmasa soyle 2014 de çıkarsın yoksa kesin haciz yerim

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
mega2

mega2

Üye
gayet iyi bir model bence kuzenim kullanıyor kendiside memnun telefonundan.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
:d:aman usta dikkat et yanlız 2013 hakkında'da planları vardır elbette samsungun.. :)
hiç sorma teknoloji çok hızlı bari samsung seneye s4 ü feln çıkartmasa soyle 2014 de çıkarsın yoksa kesin haciz yerim

• Beğen
Tepkiler: SilentOne
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
usta araştırman için çok teşekkür ederim fakat ben 900 tl'ye türkiye cihazı 12 daha garantisi var kozmetik olarak 10 üzerinden 9 alan bir cihaza 900 tl fazla diye anlaşma yoluna gidiyorum :) buradaki arkadaş 950 tl fazla söylüyor :)
Binbaşı'dan güvenilir olur diye düşünüyorum...

http://www.maxicep.com/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/sat-tak-sifirdan-farksiz-samsung-galaxy-s2-671356.html

- - - Eklendi - - -

yalnız yurt dışı cihazıymış :)

craluser

Üye
galaxy s2 var bende almak isteyen olursa benimle iletişime geçsin yarın sony ericson xperiya arc s modelini almaya gidiyorum. hayırlı geceler iyi ramazanlar.

- - - Eklendi - - -

bende galaxy s2 var almak istersen konuşalım temiz kullanılmış elektronik meraklısı olduğumdan sıkıntı yok degiştirmemin sebebide samsunglardan çok çabuk sıkılıyorum. :D ege istersen anlaşabiliriz.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Galaxy Nexus öneririm.Çok başarılı bir telefon. 1.2Ghz Dual Core+1GB Ram'ı var.Gpu'da var ama ismini bilmediğimden yazmadım.Her oyunu açar.Uygulamaları sorunsuz çalıştırır.

İkinci önerim Galaxy SIII'tür. 1.4 QUAD CORE(4 çekirdek!)+1GB Ram'ı+Mali400 Gpu'su var.Gpu'sunun Clock Hızını bilmiyorum yalnız 500'ün üzerindeydi yani hızlı.İstediğin herşeyi yapabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Teknosa'da 2000TL idi SIII.Nexus'ta 2000TL'ye yakındı.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy Nexus öneririm.Çok başarılı bir telefon. 1.2Ghz Dual Core+1GB Ram'ı var.Gpu'da var ama ismini bilmediğimden yazmadım.Her oyunu açar.Uygulamaları sorunsuz çalıştırır.

İkinci önerim Galaxy SIII'tür. 1.4 QUAD CORE(4 çekirdek!)+1GB Ram'ı+Mali400 Gpu'su var.Gpu'sunun Clock Hızını bilmiyorum yalnız 500'ün üzerindeydi yani hızlı.İstediğin herşeyi yapabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Nexus'un GPU su Galaxy S2 nin kinden kötü.PowerVR540 kullanıyor Gs2 Mali400..

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
önerin için çok sağol kardeş fakat bütçe sınırlaması koymuştum konu başlığında ona bakarak öneri yapmanı isterim..ben s3'ü birr türlü sevemedim bence s2 daha güzel..yada kedi ulaşamadığı ciğere mındar der :ehe

- - - Eklendi - - -

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
S3 al

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Pek çok telefon incelemiştim Cevahir Teknosa'da.Galaxy W'yi öneririm.Teknosa'nın sitesinde mevcut.799 TL(İndirimde.Kaçırma!!)Galaxy W 1.4Ghz Dual Core+3.7" ekran+Adreno 205 Gpu+512Mb Ram'ı var.Fiyatıda uygun.Al derim eğer 900TL ise üst sınırın.

cyber

cyber

Üye
dual core değil galaxy w

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Pek çok telefon incelemiştim Cevahir Teknosa'da.Galaxy W'yi öneririm.Teknosa'nın sitesinde mevcut.799 TL(İndirimde.Kaçırma!!)Galaxy W 1.4Ghz Dual Core+3.7" ekran+Adreno 205 Gpu+512Mb Ram'ı var.Fiyatıda uygun.Al derim eğer 900TL ise üst sınırın.
1 GB ramli arıyor bu yüzden önermiyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu arada Xperia Pro 1.9Ghz oldu :ehe İstersen alabilirsin :ehe (şaka yapmıyorum ama şakayla karışık)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt