codblackops2
Üye
Neo V yi bıraktık şimdide Galaxy S ye geçtik![]()

Neo V yi bıraktık şimdide Galaxy S ye geçtik![]()

Ben OC li telefonlara pek sağlıklı bakmıyorum FurkAn abim![]()
Olsun abim sonuçta bizin OC lediklerimiz fabrika çıkışı olmuyorevet pek sağlıklı değil çokta sorun olmaz mesela 1ghz'lik cihaza 1.4 yada1.5 ghz yapman çok fazla ömrü kısaltmıyor tabi bu işlemci türüne göre farklılık gösterir..
o yüzden biraz s2'ye doğru kaydım şimdi bir tane buldum telpa garantili küçük bir çatlağa sahip ki bu benim için önemli değil 900 lira diyor indirmeye çalışıcam...
Üstelik seçeneklerin arasında 2. el var iken![]()
Ben sana birşey söyleyeyim mi? Kendim olsaydım kesinlikle Sola almazdım. Fiyatına göre sadece işlemci ve ekran kartı yüksek diğer özellikleri kendi seviyesindeki telefonlardan bile düşük. 5MP kamera, 512 MB Ram, SAR değeri beni soğuttu
Xperia Sola alma.
ama dediklerinde sana sonuna kdar katılıyorum..
Olsun abim sonuçta bizin OC lediklerimiz fabrika çıkışı olmuyorÜstüne zaten çekirdeği zorluyorsun ki Android'in çekirdeğini de biliyoruz abim
![]()
Xperia Neo V öneririm. RAM sorunu yokİşlemcisi 1 Ghz o.c ile daha yukarı çekebiliyorsun. HDMI çıkışı olması lazım çünkü Xperia Pro'da var
![]()
Daha iyilerini rahatlıkla bulabilirsin abimhaklısın 2.el seçeneğim de varo yüzden biraz s2'ye doğru kaydım şimdi bir tane buldum telpa garantili küçük bir çatlağa sahip ki bu benim için önemli değil 900 lira diyor indirmeye çalışıcam...

ileride ram sorunu çekebilir arkadaş furkancım..sen veya ben şu anda elimizde telefon olmasa telefon almaya karar versek 1gb ramdan aşağı almayız çünkü ileride sorun yaşayabiliriz..ben şahsen şu an kaygılıyım.ileride benim telefon ram yetersizliliği yüzÜnden açamadığı ilk oyunda değiştircem telefonu aslında şimdi değiştircektimde biraz bekleyimde s4 felan çıkar one xl felan çıkar onlara bakarız..
Kafaya koydum. 4 sene olmasa bile en az 2 sene idare edip 1 seneyi zorlayacağım. Daha ilk taksitlerini ödüyorum 
Hacı sen Xperia'ları tarif ediyorsun Sola ve Pro güzeldir diğerleride iyidir (Sony katalog gibi kaç tane telefonu var bilmiyorum 300 vardır belki her gün 1 tane çıkıor)
Sony TV işini bıraktı telefonda ilerliyor 
bende senin gibi düşünüyordum da gördümki yeni çıkan oyunlar hem muhteşem hemde aşırı ram yiyor.baksan sende 4 sene 2 sene derken 1 sene ye düşmüşsün valla taksitte öde öde bitmiyor ha
Ben bu telefonu 4 sene kullanacağımKafaya koydum. 4 sene olmasa bile en az 2 sene idare edip 1 seneyi zorlayacağım. Daha ilk taksitlerini ödüyorum
![]()

bende senin gibi düşünüyordum da gördümki yeni çıkan oyunlar hem muhteşem hemde aşırı ram yiyor.baksan sende 4 sene 2 sene derken 1 sene ye düşmüşsün valla taksitte öde öde bitmiyor ha![]()

butcene uygun en ıyı cıhaz galaxy s2 dıye dusunuyorum![]()
bende senin gibi düşünüyordum da gördümki yeni çıkan oyunlar hem muhteşem hemde aşırı ram yiyor.baksan sende 4 sene 2 sene derken 1 sene ye düşmüşsün valla taksitte öde öde bitmiyor ha![]()
bende seninle aynı fikirdeyim kardeşim bakalım şu an araştırıyorum ama hala önerilere açığım belirtmek isterim...
- - - Eklendi - - -
usta işine karışmış gibi olmayayım ama hayatımda hiç taksitli ve sıfır cihaz almadım istisnalar hariç bir kere almışlığım oldu..fakat satmaya gelince acısı kötü çıkıyor ben hep 2.el alıyorum bende olan cihazı beğenenlere karımı koyup satıyorum aydan aya cihaz değiştiriyorum maxAilesi beni iyi bilir![]()
Bak ben tam tersiyim, taksitli alırım sıfır alırım ve hiç değiştirmem.
vay canına gerçekten iddalı bir konuşma oldu ama şöyle birşey var şu an teknoloji inanılmaz ilerliyor haksızmıyım?sen bu telefona alışana kadar bir bakmışsın senin cihaz çok geride kalmış bu insana koyar değilmi??
Bak ben tam tersiyim, taksitli alırım sıfır alırım ve hiç değiştirmem.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca telefonumla öyle bi ilgilenirim ki, bir alırım pir alırım. Galaxy S II'si olan bile kıskanır![]()
vay canına gerçekten iddalı bir konuşma oldu ama şöyle birşey var şu an teknoloji inanılmaz ilerliyor haksızmıyım?sen bu telefona alışana kadar bir bakmışsın senin cihaz çok geride kalmış bu insana koyar değilmi??
![]()
Önceden Nokia 5230 ile gurur duyardım. Ancak yetmezlikler içinde kalınca mecburen yeni bir telefon aldım. O da yetmeyince yenisi
Ne yapalım hayat böyle oldu