ramazanda susamamak için bazı tüyolar

Sponsorlu Bağlantılar

EneSinan

EneSinan

Üye
    Konu Sahibi
ramazanda susamamak için bazı tüyolar
Ramazan geldi kapıda , herkeze hayırlı ramazanlar öncelikle..
bildiğimiz gibi bu yıl da ramazan yaz mevsimine denk geldi ve özellikle çalışanlar için acıkmak çok susamak daha cok zorlamakta. Bunun için bazı tiolar var benim görüşüm , karpuz , salatalık gibi sulu gıdalar yemeli buz gibi soğuk su hızlı sindirildiği için çay içmek insanı susamasına engel olur. Sizde bildiklerinizi paylaşırsanız herkez için faydalı olur :)

Türe

Türe

Üye
Hamur işinden , sucuktan ve pastırmadan uzak durun ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yemekten sonra suyu kana kana için gerisini takvanıza bırakın. Allah sabrınızın karşılığını kat kat versin.

EneSinan

EneSinan

Üye
    Konu Sahibi
evet allah sabır verir inşallah :)

larten123

larten123

Üye
yalnız çay içmek susamaya engel olur demişsin haberlerde tam tersini demişti doktor:allalla: bu arada sana da hayırlı ramazanlar

EneSinan

EneSinan

Üye
    Konu Sahibi
çayı çok şekerli içersen susatabilir. Ama tam tersinde sanmıyorum

- - - Eklendi - - -

en azından öyle tahmin ediyorum

larten123

larten123

Üye
çay kahve filan vücuttan sürekli su atıyormuş o yüzden yani doktor öyle açıklamıştı:zong:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
katılıyorum sana savaş böbrekleri iyi çalıştırıyor.

EneSinan

EneSinan

Üye
    Konu Sahibi
böbrekler çalışırsa insan çabuk susar :/

larten123

larten123

Üye
böbrekler çalışır su idrarla dışarı çıkar bu kadar basit :naughty:

frksz

frksz

Üye
Ramazan geldi kapıda , herkeze hayırlı ramazanlar öncelikle..
bildiğimiz gibi bu yıl da ramazan yaz mevsimine denk geldi ve özellikle çalışanlar için acıkmak çok susamak daha cok zorlamakta. Bunun için bazı tiolar var benim görüşüm , karpuz , salatalık gibi sulu gıdalar yemeli buz gibi soğuk su hızlı sindirildiği için çay içmek insanı susamasına engel olur. Sizde bildiklerinizi paylaşırsanız herkez için faydalı olur :)

Saol kardeşim seninde bayramin mubarek olsun

by*cambaz

Üye
suya limon katın kavurma ciğer sucuk yemeyin sürahiye abanın :)

• Beğen
Tepkiler: serdarsa
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Kompostoda işe yarıyor susamama konusunda.

• Beğen
Tepkiler: by*cambaz
-Emre

-Emre

Üye
yalnız çay içmek susamaya engel olur demişsin haberlerde tam tersini demişti doktor:allalla: bu arada sana da hayırlı ramazanlar

doktor ne bilsin ya :d: şaka bir yana ilk sahura kalkamadım geç kalmışım .s bence sahurda tuzlu şeyler olmamalı. Yani aldığınız besinlerin tuz oranı az olmalı. Benim sahur sofram genellikle : çay, az tuzlu makarna, kaşar peyniri (tuzsuz peynir de olabilir) ağırlıklı olur. Asla sucuk gibi besinler almayın çok susatıyor. Margarin alımını azaltın. Böyle çok daha rahat bir ramazan dönemini geçirebilirsiniz. Herkese hayırlı ramazanlar :)

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
beyler ramazan susamadan geçmez boşuna klavyenızı yormayın:ehe