EneSinan
Üye
ramazanda susamamak için bazı tüyolar
Ramazan geldi kapıda , herkeze hayırlı ramazanlar öncelikle..
bildiğimiz gibi bu yıl da ramazan yaz mevsimine denk geldi ve özellikle çalışanlar için acıkmak çok susamak daha cok zorlamakta. Bunun için bazı tiolar var benim görüşüm , karpuz , salatalık gibi sulu gıdalar yemeli buz gibi soğuk su hızlı sindirildiği için çay içmek insanı susamasına engel olur. Sizde bildiklerinizi paylaşırsanız herkez için faydalı olur
bildiğimiz gibi bu yıl da ramazan yaz mevsimine denk geldi ve özellikle çalışanlar için acıkmak çok susamak daha cok zorlamakta. Bunun için bazı tiolar var benim görüşüm , karpuz , salatalık gibi sulu gıdalar yemeli buz gibi soğuk su hızlı sindirildiği için çay içmek insanı susamasına engel olur. Sizde bildiklerinizi paylaşırsanız herkez için faydalı olur

bu arada sana da hayırlı ramazanlar

şaka bir yana ilk sahura kalkamadım geç kalmışım .s bence sahurda tuzlu şeyler olmamalı. Yani aldığınız besinlerin tuz oranı az olmalı. Benim sahur sofram genellikle : çay, az tuzlu makarna, kaşar peyniri (tuzsuz peynir de olabilir) ağırlıklı olur. Asla sucuk gibi besinler almayın çok susatıyor. Margarin alımını azaltın. Böyle çok daha rahat bir ramazan dönemini geçirebilirsiniz. Herkese hayırlı ramazanlar