ramazanda susamamak için bazı tüyolar

Sponsorlu Bağlantılar

plusnettr

plusnettr

Üye
Helaya gitmemeye çalışın. O nasıl olacaksa :D :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk: :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
beyler size benden ağzınızı sulandıracak bi tüyo:

şindik. Dilimizin ucunu hafifçe ısırın dişinizin arasına alın DİKKAT FAZLA ISIRMA. Şimdi hafifçe ısırırken ağızdan nefes alın yalnız dil dişlerin arasında hafif ısırılmış halde olacak. Ağızdan nefes aldıktan sonra dili ısırmaya devam ağzınızı kapatın burundan verin nefesi. Bunu tekrar edin dil ısırık halde ağızdan nefes al ağzı kapat burundan ver. Sonuç: ağzın sulanması. Hadi bakem yapın :D

• Beğen
Tepkiler: CONNECTED7
abandonware

abandonware

Üye
ya aman yeyin işte bişiler :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
beyler size benden ağzınızı sulandıracak bi tüyo:

şindik. Dilimizin ucunu hafifçe ısırın dişinizin arasına alın DİKKAT FAZLA ISIRMA. Şimdi hafifçe ısırırken ağızdan nefes alın yalnız dil dişlerin arasında hafif ısırılmış halde olacak. Ağızdan nefes aldıktan sonra dili ısırmaya devam ağzınızı kapatın burundan verin nefesi. Bunu tekrar edin dil ısırık halde ağızdan nefes al ağzı kapat burundan ver. Sonuç: ağzın sulanması. Hadi bakem yapın :D

harbiden sulanıyor ama işe yaradığı söylenemez :D

pelın_

Onu bunu blmem tka pasa yıygp ıcsem de yıne susuyorum hattı suanda fna durumdaym

esokmen

esokmen

Üye
aşağı yukarı 1 saat kaldı iftara allah herkesin orucunu kabul etsin.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Tüm islam aleminin Ramazanı mübarek olsun Mevlam verir sabrını kafanıza göre yeyin için mideyide fazla doldurmayın

cukuleaks

Üye
Çay içmek çok iyi bir tüyo. Bana ramazan zor gelmiyor zaten ramazan umresine gittim orda tuttuysam burda hayli hayli tutarım. :) Allah herkese nasip etsin. Antrenmanlı olmak çok güzel oluyor :D

berters

berters

Üye
boş vern gtsn

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Normal günde susuz duramazsınız ama oruçlu olduğunuz zaman durabilirsiniz..Bu demek oluyor ki Allah ( C.C ) sabrını fazlası ile veriyor. ;)

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

ottom

Üye
böyle devam edersek bu saatten iftara kalamayacağız.Tabiiki Allahımıza Şükür sabrını çok veriyor.

pelın_

Dùn susamstm bugun acıktm anmem dayadı köfteyı gece gece ade plaw ama ynd acktm ya

ibonline

ibonline

Üye
Allah yardımcınız olsun kardeşlerim,ben sizlere göre bir saat daha erken iftar edecem