ramazanda susamamak için bazı tüyolar

Sponsorlu Bağlantılar

RepresentativE

RepresentativE

Üye
bugün 7 nci sahurumuza kalkacaz ve ben size bu 7 günde uyguladığım taktiği vereceğim :oke:

Arkadaşlar yatmadan önce sade soda içerseniz hiç susamazsınız şahsen ben hiç susadığımı hatırlamıyorum.

pelın_

Yumurta soda bi ise yaramadi ben hala susuyorum

doctorrr

doctorrr

Üye
sahurda kuru kayısı hoşafı yiyin cidden susamazsınız :oke: ayriyetten bol bol çay için :)

EneSinan

EneSinan

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için herkeze :tşk:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Fazla birşey kalmadı ama size tavsiyem.
Mümkünse eğer iş gereği konuşmanız gerekmiyorsa çok konuşmayın.
Yemek yerine çokca su içmeyin, çok su içiyorsun diye susamayacaksın anlamına gelmez, tam aksine aç kalırsın.
Çay ve yeşillik; domates, salatalık, nane, reyhan vs yeşillik yerseniz iyi gelir.

Haluk.

Haluk.

Üye
öneriler için teşekkürler.

EneSinan

EneSinan

Üye
    Konu Sahibi
özellikle köyden katılanlar [benim gibi] bu aralar orak zamanı bunların çok faydası olacaktır . Tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

mstfx

mstfx

Üye
Fazla birşey kalmadı ama size tavsiyem.
Mümkünse eğer iş gereği konuşmanız gerekmiyorsa çok konuşmayın.
Yemek yerine çokca su içmeyin, çok su içiyorsun diye susamayacaksın anlamına gelmez, tam aksine aç kalırsın.
Çay ve yeşillik; domates, salatalık, nane, reyhan vs yeşillik yerseniz iyi gelir.

bunlar doğru ama eklemek istiyorum yoğurt ye enaz yarım litre su iç bide dinç kalmak istiyorsan reçel ye ve salatalık ye herkese iyi geceler ramazanda kolay oruç tutmalar...:)

clawiss

clawiss

Üye
:tşk:

finike_ru

finike_ru

Üye
Bir kaşık keçi boynuzu pekmezi. Ne acıktırır ne susandırır.

kral 61

Üye
tuzlu ve şekeliden uzak durun ve sahurda 2,3 bardak su için üstüne icebildiğiniz kadar soğuk su icin