LCG jukebox 2.73 sorunsuz kullanmak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devinaski

Üye
    Konu Sahibi
aynen doğru söylüyosun opera mini mobil görünümü beni kısıtlamış.desktop görünümde yapmam lazım herhalde.opera mobilde yapsam oda hantal biraz.:)

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
operalar hep hantal uc seri onunda eksiği var uc ile operayı toplasan bir tarayıcı eder

devinaski

Üye
    Konu Sahibi
nokia e71 ve c6-01 de sorunsuz tazeleniyo jukebox.aynı anlattığım gibi yap.olur olur sendede muhakkak.

- - - Eklendi - - -

operalar hep hantal uc seri onunda eksiği var uc ile operayı toplasan bir tarayıcı eder

Ama nihayetinde toplayıp bi araya getirseler ultimega olsa bile flash desteği olmayınca video izleyemiyoruz internetten.millet androidde falan feşmanda çatır çatır açıyo bizde açamıyoruz zoruma gidiyo:(

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
açan programların şirketlerini de batırıyorlar :(

- - - Eklendi - - -

yada programı engelliyorlar

devinaski

Üye
    Konu Sahibi
haklısın kesinlikle.neymiş efendim firmayla anlaşamamışlar rest çekmişler masaya vurup kalkmışlar.ee napalım bizde ihtiyacı karşılayan sisteme geçeriz.yapcak bişe var mı?

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
valla yıllarca n95 8gb nin hayaliyle yaşadım artık kavstm daha ustnu istemyrum bu bna yete en az 3 sene :)

- - - Eklendi - - -

bu işlem 1.30 saat bittikten sonra mı işe yarıyor? Bu sildiğim enssc.dat dosyası bidaha gelmedi :allalla:

devinaski

Üye
    Konu Sahibi
1.30 deneme saati 0:00 olduktan sonrada yaparsın ortalardada yaparsın yani bu yöntem seni yarı yolda bırakmaz.mesela evet kardeşim programın denemesi bitmiştir git satın al cümlesine kapak olsun diye bu yöntemle cevap verirsin::)kısa bi işlemle doyana kadar devamlı kullanmak açıkçası.

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
:tşk: çok güzel bi yöntem :)

- - - Eklendi - - -

birazda maharet istiyor :d::d::d:

ismail

ismail

Üye

Teşekkür ederim

ismail yazının rengini senden çaldım nasıl güzel mi
?

çaldımmı ? :)
Bu yazı rengini maxicep veriyo dostum bu herkesin :D

- - - Eklendi - - -

Renklisini yapmak istedim ama yanlıs olur diye yapamadım:

- - - Eklendi - - -

aynen http koyunca başına oldu ismail:)nasıl indirebildiniz mi?bi problem yok inşallah.sıfırlamada falan sıkıntı olursa yardımcı olayım.

Önemli değll ama başında http varsa tekrar koyma :)
Ben indirmedim çünkü ttpod kullanıyom :D

- - - Eklendi - - -

renkli link

- - - Eklendi - - -

bende ilkkez denedim ve oldu :D

- - - Eklendi - - -

Al yapılışı :)

devinaski

Üye
    Konu Sahibi
jukebox ttpod a 10 basar kalıbımı basarım:)indir dene.

ismail

ismail

Üye
denedim ben onuda ama ttpodu daha çok sevdim nedense :)

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye

çaldımmı ? :)
Bu yazı rengini maxicep veriyo dostum bu herkesin :D

- - - Eklendi - - -

Önemli değll ama başında http varsa tekrar koyma :)
Ben indirmedim çünkü ttpod kullanıyom :D

- - - Eklendi - - -

renkli link

- - - Eklendi - - -

bende ilkkez denedim ve oldu :D

- - - Eklendi - - -

Al yapılışı :)

ismail

ismail

Üye
ttpod boma zaten :D
Sen hangi sürümünü kullanıyon?

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
3.30 en iyi olanını :D diğerleri hoşuma gitmedi

ismail

ismail

Üye
:hmmm ben 3.80 extrem kullanıyom :D

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
ben wifiden paylaşır sana pm atarım sende bna at deneyelim belki seninki daha iyidir :)

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye

devinaski

Üye
    Konu Sahibi
eziyormu arkadaşım deme.peki o çok değerli ttpod internet radyosuda açıyomu bari.:)

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
eziyormu arkadaşım deme.peki o çok değerli ttpod internet radyosuda açıyomu bari.:)

Bu konuya ilgi duymamın tek sebebi zaten o internet radyosu için :D ya peki ttpodu hiç kullandın mı yukarıda paylaştgm ttpodu dene. eskiden bende senin gb dusunuyordum ama sonuc ttpodun özelliklerine iyice bak bence yeterli sanki 7/24 internet radyosu kullanıyor gibisin :kop2::kop2::kop2:

- - - Eklendi - - -

internet radyosunu çok seviyorsan buradan sana biraz radyo programı paylasıyor içinde tv programı bile var :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt